Αποστολέας Θέμα: Μεταναστευση στην Ταιλανδη  (Αναγνώστηκε 349344 φορές)

0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Doctortilac

• Επισκέπτης
Απ: ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΤΑΪΛΑΝΔΗ...
« Απάντηση #60 στις: Μαΐου 04, 2009, 01:06:48 πμ »
Φίλε μου και φίλοι μου. Μια μεταναστεύσει στην ΤΑΐΛΑΝΔΗ είναι εφικτή αλλά υπάρχουν ΠΟΛΑ αλλά. Ένα από τα ΠΟΛΑ αλλά είναι με πόσα πηγαίνεις. Άλλο αλλά είναι τη γνωρίζεις να κάνεις. Άλλο αλλά είναι ποιον γνωρίζεις. Και το σπουδαιότερων είναι βγάζεις μπατ και ξοδεύεις ευρό.

Αποσυνδεδεμένος CERASTES

• Φύλο: Άντρας
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
  • Firefox 3.0.10 Firefox 3.0.10
« Απάντηση #61 στις: Μαΐου 04, 2009, 01:14:24 πμ »
Φίλε μου και φίλοι μου. Μια μεταναστεύσει στην ΤΑΐΛΑΝΔΗ είναι εφικτή αλλά υπάρχουν ΠΟΛΑ αλλά. Ένα από τα ΠΟΛΑ αλλά είναι με πόσα πηγαίνεις. Άλλο αλλά είναι τη γνωρίζεις να κάνεις. Άλλο αλλά είναι ποιον γνωρίζεις. Και το σπουδαιότερων είναι βγάζεις μπατ και ξοδεύεις ευρό.

Γεια σου δοκτορ!

Βγαζεις μπατ και ξοδευεις ευρω?? για πιο λογο δεν καταλαβα αφου μενεις εκει γιατι ξοδευεις ευρω?
THE WEST IS DEAD LET'S JUST MOVE TO THE EAST!!

Doctortilac

• Επισκέπτης
« Απάντηση #62 στις: Μαΐου 04, 2009, 01:19:12 πμ »
για τα όπου δηποτε ταξίδια σου για εδώ η όπου διποτε αλλού.

Αποσυνδεδεμένος Oytopikos

• Γενικός συντονιστής
  • สมน้ำหน้า
  • Browser:
    • Thailand
« Απάντηση #63 στις: Μαΐου 04, 2009, 02:29:50 πμ »
Η αλήθεια όμως είναι αλλιώτικη και πονάει. Επιγραμματικά:

Δεν σε δέχονται σαν ισότιμο άτομο με τίποτα. Σέβονται τα ευρώ σου 100 % και το άτομό σου 0 %.  

Μην τα ψάχνεις. Κάτσε Ελλάδα και σε διαβεβαιώ ότι καλύτερο μέρος σε όλο τον κόσμο δεν θα βρεις. Πλέον.  

Διαφωνώ σε αυτό που λες.Σε τουριστικά μέρη ίσως συμβαίνει αυτό,όπως άλλωστε και σε όλα τα μέρη του κόσμου.

Νομίζω οτι έχεις αναφέρει για επίσκεψή σου μόνο στην Πατάγια.

Οπότε θεωρώ άτοπο το να σχηματίζεις μια τέτοια καθολική άποψη.

Αν θέλεις ανάφερε μας ένα παραδειγμα για να καταλάβουμε τι εννοείς.

Αν κρίνεις μόνο από την πόλη που είναι το τέλος του δρόμου,όπως λέει και ο δάσκαλος Jello Biafra τότε η άποψη σου δεν ειναι σφαιρική.
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 04, 2009, 02:33:43 πμ από Oytopikos »

Αποσυνδεδεμένος Markos

• ΜΕΛΟΣ Δ.Σ
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #64 στις: Μαΐου 04, 2009, 09:56:59 πμ »

Δεν σε δέχονται σαν ισότιμο άτομο με τίποτα. Σέβονται τα ευρώ σου 100 % και το άτομό σου 0 %.  

Μην τα ψάχνεις. Κάτσε Ελλάδα και σε διαβεβαιώ ότι καλύτερο μέρος σε όλο τον κόσμο δεν θα βρεις. Πλέον.  

Διαφωνώ σε αυτό που λες.Σε τουριστικά μέρη ίσως συμβαίνει αυτό,όπως άλλωστε και σε όλα τα μέρη του κόσμου.

Δεν ξέρω που έχεις ταξιδέψει, αλλά το ότι η Ελλάδα είαι το καλύτερο μέρος στον κόσμο δεν υπάρχει με τίποτα...

Είμαι από τους τυχερούς που έχουν ταξιδέψει σε 47 χώρες και μπορώ πάρα πολύ άνετα να σου βρω τουλάχιστον 10 χώρες καλύτερες από την Ελλάδα (σε τομείς όπως υγεία, οργάνωση στις δημόσιες υπηρεσίες, παιδεία, βοήθεια προς τους νέους επιχιρηματίες, αλλά και φυσική ομορφιά)...
Η ζωή δε μετριέται από τις αναπνοές που παίρνουμε, αλλά από τα μέρη και τις στιγμές που μας κόβουν την ανάσα!!!!

Αποσυνδεδεμένος erasmoshemin

• @
  • *
  • Linux (Ubuntu 8.04 LTS Hardy Heron) Linux (Ubuntu 8.04 LTS Hardy Heron)
  • Browser:
« Απάντηση #65 στις: Μαΐου 04, 2009, 10:13:57 πμ »
αγαπητέ ουτοπικέ, έχεις δίκιο . Μόνο Παττάγια έχω πάει. Ότι ξέρω , το ξέρω από εκεί. Εύχομαι να είναι διαφορετικά σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο και να είναι ανοιχτές οι κοινωνίες και να σε δέχονται σαν ισότιμο. Να σου φέρω όμως μερικά  παραδείγματα :
Πήγαινε τσιένγκ μάι, βόρεια, και πήγαινε να φλερτάρεις με μια Ταυλανδέζα και αφού τα φτιάξεις (δεν πρόκειται γιατί τα στάνταρ της ομορφιάς για τους Ταυλανδούς απέχουν πάρα πολύ από το μέσο Ευρωπαίο, και εκτός αυτού δεν υπάρχει Ταυλανδέζα να γυρίσει να σε κοιτάξει γιατί έτσι τις έχουν μάθει ), περπάτα χεράκι χεράκι μέσα στο κέντρο της πόλης, και πήγαινε μπροστά από εκεί που κάθονται οι Ταυλανδοί  και φίλα την :-* :-* :-* . Μετά έλα να μας πεις πως τα πέρασες με την ανοιχτή κοινωνία της υπόλοιπης Ταυλάνδης  ;D ;D ;D.
 Επίσης πήγαινε κάπου αλλού στην Ταυλάνδη και πήγαινε να αγοράσεις ένα μπαρ ή ένα μπακάλικο και γράψε μετά πόσο εύκολα έχεις μια επιχείρηση και την λειτουργείς με το όνομά σου. Και το πιο απλό.
Πήγαινε να πάρεις βίζα 1 χρόνου ή και παραπάνω χωρίς να αποδεικνύεις ότι έχεις σταθερό εισόδημα 1200 ευρώ ή ότι έχεις στην τράπεζα ένα πολύ μεγάλο ποσό .
Αυτά είναι τα παραδείγματά μου.
Δεν έχω για όλες της χώρες της Ασίας την ίδια γνώμη. Αυτό σου το αναλύω όποτε θες. Πχ οι Κινέζοι είναι πάρα πολύ ανοιχτοί άνθρωποι , πολύ τίμιοι  κλπ κλπ

• @
  • *
  • Browser:
« Απάντηση #66 στις: Μαΐου 04, 2009, 10:19:33 πμ »

Δεν ξέρω που έχεις ταξιδέψει, αλλά το ότι η Ελλάδα είαι το καλύτερο μέρος στον κόσμο δεν υπάρχει με τίποτα...

Είμαι από τους τυχερούς που έχουν ταξιδέψει σε 47 χώρες και μπορώ πάρα πολύ άνετα να σου βρω τουλάχιστον 10 χώρες καλύτερες από την Ελλάδα (σε τομείς όπως υγεία, οργάνωση στις δημόσιες υπηρεσίες, παιδεία, βοήθεια προς τους νέους επιχιρηματίες, αλλά και φυσική ομορφιά)...
Μάρκο , που μένεις τώρα; Αν πας σε μια χώρα στη Βόρεια Ευρώπη που έχει πολύ κρύο ( δεν θυμάμαι τώρα ποια είναι) το κράτος σε πληρώνει να μάθεις τη γλώσσα του και έχεις τσάμπα νταντά για το παιδί για να πας να δουλέψεις κλπ. κλπ. Αυτό δεν λέει τίποτα. Είναι βασικά θέμα γούστου που θέλει να μένει κανείς: τι θερμοκρασίες γουστάρει,  τι  κόσμο γουστάρει, τι σύστημα υγείας γουστάρει κλπ.
Δεν είπα ότι η Ελλάδα είναι η πιο αναπτυγμένη χώρα. Πιο πολύ με το Ιράν της Ευρώπης μοιάζει. Αλλά είναι από τα πιο ωραία " οικόπεδα " της γης. Θέση σου λέω και κλίμα. Εγώ μπορώ να σου πω 100 χώρες καλύτερες από την Ελλάδα σε αυτά τα πράγματα που είπες.

• Γενικός συντονιστής
  • สมน้ำหน้า
  • Browser:
    • Thailand
« Απάντηση #67 στις: Μαΐου 04, 2009, 10:26:31 πμ »
αγαπητέ ουτοπικέ, έχεις δίκιο . Μόνο Παττάγια έχω πάει. Ότι ξέρω , το ξέρω από εκεί. Εύχομαι να είναι διαφορετικά σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο και να είναι ανοιχτές οι κοινωνίες και να σε δέχονται σαν ισότιμο. Να σου φέρω όμως μερικά  παραδείγματα :
Πήγαινε τσιένγκ μάι, βόρεια, και πήγαινε να φλερτάρεις με μια Ταυλανδέζα και αφού τα φτιάξεις (δεν πρόκειται γιατί τα στάνταρ της ομορφιάς για τους Ταυλανδούς απέχουν πάρα πολύ από το μέσο Ευρωπαίο, και εκτός αυτού δεν υπάρχει Ταυλανδέζα να γυρίσει να σε κοιτάξει γιατί έτσι τις έχουν μάθει ), περπάτα χεράκι χεράκι μέσα στο κέντρο της πόλης, και πήγαινε μπροστά από εκεί που κάθονται οι Ταυλανδοί  και φίλα την :-* :-* :-* . Μετά έλα να μας πεις πως τα πέρασες με την ανοιχτή κοινωνία της υπόλοιπης Ταυλάνδης  ;D ;D ;D.
 Επίσης πήγαινε κάπου αλλού στην Ταυλάνδη και πήγαινε να αγοράσεις ένα μπαρ ή ένα μπακάλικο και γράψε μετά πόσο εύκολα έχεις μια επιχείρηση και την λειτουργείς με το όνομά σου. Και το πιο απλό.
Πήγαινε να πάρεις βίζα 1 χρόνου ή και παραπάνω χωρίς να αποδεικνύεις ότι έχεις σταθερό εισόδημα 1200 ευρώ ή ότι έχεις στην τράπεζα ένα πολύ μεγάλο ποσό .
Δεν έχω για όλες της χώρες της Ασίας την ίδια γνώμη. Αυτό σου το αναλύω όποτε θες. Πχ οι Κινέζοι είναι πάρα πολύ ανοιχτοί άνθρωποι , πολύ τίμιοι  κλπ κλπ

To πρωτο παραδειγμα με το δημοσιο φιλί,είναι πράγματι εκτός ταϊλανδέζικης κουλτούρας.
Τώρα να σε ρωτήσω κάτι,εσύ που χαλιέσαι με αυτό???
Εγώ δεν το κάνω αυτό ουτε στην Ελλάδα.
Δείχνει κοινωνία με ταμπού αυτό ή σεβασμό?

Το γεγονός οτι δεν μπορεις να τα φτιάξεις με Ταϊλανδέζα γυναίκα (εκτός βιομηχανίας) είναι πάλι άτοπο.Υπάρχουν πολλά παραδείγματα και εντός φόρουμ.
Η Τσιανγκ Μάι είναι η 2η μεγαλύτερη πόλη της Ταϊλάνδης και έχει πάρα πολλύς τουρίστες.

Για την δυσκολία του να ανοίξεις επιχείρηση και του να πάρεις βίζα συμφωνώ οτί είναι δύσκολο μεν άλλα άμα σε ενδιαφέρει όχι ακατόρθωτο.

Στο πρώτο σκέλος υπάρχουν χιλιάδες παραδείγματα ξένων συνιδιοκτητών (και Ελλήνων) και στο δεύτερο με μια άδεια εργασίας π.χ. την πήρες.

Τώρα η εμπειρία μου από Ασία περιορίζεται σε 3 χώρες αλλά οι Ταϊλανδοί είναι 20 χρόνια πιο μπροστά από τους Έλληνες σε θέμα ταμπού και προσωπικά δεν έχω λόγο να μην τους θεωρώ τίμιους.

• @
  • *
  • Browser:
« Απάντηση #68 στις: Μαΐου 04, 2009, 10:35:11 πμ »

To πρωτο παραδειγμα με το δημοσιο φιλί,είναι πράγματι εκτός ταϊλανδέζικης κουλτούρας.
Τώρα να σε ρωτήσω κάτι,εσύ που χαλιέσαι με αυτό???
Εγώ δεν το κάνω αυτό ουτε στην Ελλάδα.
Δείχνει κοινωνία με ταμπού αυτό ή σεβασμό?

Το γεγονός οτι δεν μπορεις να τα φτιάξεις με Ταϊλανδέζα γυναίκα (εκτός βιομηχανίας) είναι πάλι άτοπο.Υπάρχουν πολλά παραδείγματα και εντός φόρουμ.
Η Τσιανγκ Μάι είναι η 2η μεγαλύτερη πόλη της Ταϊλάνδης και έχει πάρα πολλύς τουρίστες.

Για την δυσκολία του να ανοίξεις επιχείρηση και του να πάρεις βίζα συμφωνώ οτί είναι δύσκολο μεν άλλα άμα σε ενδιαφέρει όχι ακατόρθωτο.

Στο πρώτο σκέλος υπάρχουν χιλιάδες παραδείγματα ξένων συνιδιοκτητών (και Ελλήνων) και στο δεύτερο με μια άδεια εργασίας π.χ. την πήρες.

Τώρα η εμπειρία μου από Ασία περιορίζεται σε 3 χώρες αλλά οι Ταϊλανδοί είναι 20 χρόνια πιο μπροστά από τους Έλληνες σε θέμα ταμπού και προσωπικά δεν έχω λόγο να μην τους θεωρώ τίμιους.
Φίλε μου ουτοπικέ. Επειδή αφορά το θέμα της βιομηχανίας και άτομα του φόρουμ δεν θέλω να επεκταθώ γιατί πολύ πιθανό να νιώσουν προσβλημένοι οπότε θα με κάνουν να νιώσω το ίδιο και οπότε από συζήτηση θα καταλήξει σε διαμάχη. Αν θες το συνεχίζουμε το διάλογο με pm και email. Να σου πω αυτά που έμαθα και τα διασταύρωσα . Το ότι οι νόμοι μιας χώρας είναι τόσο αντίθετοι σε ένα ξένο επενδυτή να πάει πχ να αγοράσει ένα σπίτι και να το επισκέπτεται μια φορά τα 10 χρόνια , δείχνει αρκετά. Αν κάποιος τώρα ονειρεύεται ( και εγώ το ονειρευόμουνα ) ότι θα πάει να ζήσει εκεί ευτυχισμένα με την όμορφη και υπάκουη γυναικούλα του ή ότι θα την φέρει εδώ στην Ελλάδα , ή ότιδήποτε καλύτερα να δει καθαρά ότι περισσότερες ευκαιρίες έχει η Ελλάδα επιχειρηματικότητας και οικογένειας  παρά η Ταυλάνδη. Αυτή είναι η γνώμη μου.

• Γενικός συντονιστής
  • สมน้ำหน้า
  • Browser:
    • Thailand
« Απάντηση #69 στις: Μαΐου 04, 2009, 10:39:56 πμ »
Δεν είναι καλό να γίνονται διαλογοι ιδιωτικά γιατί  έτσι δεν ενημερώνεται το υπόλοιπο φόρουμ.

Θα έρθω τώρα να συμφωνήσω μαζί σου στα τελευταία γραφόμενα σου.

Πράγματι και εγώ θεωρώ οτί η Ελλάδα είναι πιο farang friendly από την Ταϊλάνδη.

Όσων αφορά την οικογένεια αυτό ειναι up to you .

Αποσυνδεδεμένος Markos

• ΜΕΛΟΣ Δ.Σ
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #70 στις: Μαΐου 04, 2009, 10:43:26 πμ »

Μάρκο , που μένεις τώρα; Αν πας σε μια χώρα στη Βόρεια Ευρώπη που έχει πολύ κρύο ( δεν θυμάμαι τώρα ποια είναι) το κράτος σε πληρώνει να μάθεις τη γλώσσα του και έχεις τσάμπα νταντά για το παιδί για να πας να δουλέψεις κλπ. κλπ. Αυτό δεν λέει τίποτα. Είναι βασικά θέμα γούστου που θέλει να μένει κανείς: τι θερμοκρασίες γουστάρει,  τι  κόσμο γουστάρει, τι σύστημα υγείας γουστάρει κλπ.
Δεν είπα ότι η Ελλάδα είναι η πιο αναπτυγμένη χώρα. Πιο πολύ με το Ιράν της Ευρώπης μοιάζει. Αλλά είναι από τα πιο ωραία " οικόπεδα " της γης. Θέση σου λέω και κλίμα. Εγώ μπορώ να σου πω 100 χώρες καλύτερες από την Ελλάδα σε αυτά τα πράγματα που είπες.

Να σε διορθώσω και να πω ότι δεν έγραψες ότι η Ελλάδα είναι από τα πιο ωραία οικόπεδα της γης, αλλά έγραψες ότι σαν την Ελλάδα δεν θα βρεις και σε αυτό με βρήκες αντίθετο...

Τώρα το ότι μένω Ελλάδα, για πολλούς λόγους δεν έχει να κάνει με το εάν μου αρέσει η όχι... υπάρχουν πολλοί παράγοντες...

Αλλά και για άλλους πολλούς παράγοντες, ταξιδεύω 4-5 φορές το χρόνο μακριά από την Ελλάδα μας...
Η ζωή δε μετριέται από τις αναπνοές που παίρνουμε, αλλά από τα μέρη και τις στιγμές που μας κόβουν την ανάσα!!!!

• @
  • *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 3.0.9 Firefox 3.0.9
« Απάντηση #71 στις: Μαΐου 04, 2009, 13:09:01 μμ »
Μάρκο έχεις δίκιο, το μοντέλο τώρα του μέσου δυτικού πολίτη, είναι να εργάζεται να βγάζει χρήματα και να πηγαίνει διακοπές με αυτά που του περισσεύουν.

Αποσυνδεδεμένος teosep

• Windows 2000 Windows 2000
  • Browser:
  • Microsoft Internet Explorer 6.0 Microsoft Internet Explorer 6.0
« Απάντηση #72 στις: Μαΐου 04, 2009, 13:23:14 μμ »
Kαλο ειναι οταν μιλαμε για σοβαρα θεματα , να παραθετουμε καποια στοιχεια . Συμφωνα λοιπον με τον ΟΟΣΑ η Ελλαδα ειναι απο τις πιο "εχθρικες" χωρες για επιχειρηματικοτητα και επενδυση . Η γραφειοκρατια , το "λαδωμα" των υπηρεσιων και η πολυ χαρτουρα λειτουργει αποτρεπτικα για την δημιουργια επιχειρησεων , γι' αυτο και οι πολυεθνικες δεν εχουν ουτε ενα εργοστασιο στην Ελλαδα , ενω στην Ταιλανδη οι επενδυσεις απο ξενους ειναι τεραστιες.

Τωρα οσο αναφορα την δημιουργια οικογενειας , δεν εξαρταται απο την χωρα (αλλο και τουτο παλι), αλλα ποιοι αποτελουν το ζευγαρι. Το γεγονος , οτι η Ελλαδα εχει μεγαλα ποσοστα διαζυγιων κατι λεει.
Καλο ειναι επισης να αφησουμε κατα μερος τα στερεοτυπα, διοτι δημιουργουν στρεβλες εντυπωσεις. Και κατι τελευταιο .....απο που και ως που πρκυπτει, οτι δεν εχεις την δυνατοτητα να γνωρισεις κοπελες εκτος Παταγιας ; Πως προκυπτει αυτο το αυθαιρετο συμπερασμα ;

• @
  • *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 3.0.9 Firefox 3.0.9
« Απάντηση #73 στις: Μαΐου 04, 2009, 15:12:49 μμ »
τώρα εντάξει , αν θες να συγκρίνεις
Kαλο ειναι οταν μιλαμε για σοβαρα θεματα , να παραθετουμε καποια στοιχεια . Συμφωνα λοιπον με τον ΟΟΣΑ η Ελλαδα ειναι απο τις πιο "εχθρικες" χωρες για επιχειρηματικοτητα και επενδυση . Η γραφειοκρατια , το "λαδωμα" των υπηρεσιων και η πολυ χαρτουρα λειτουργει αποτρεπτικα για την δημιουργια επιχειρησεων , γι' αυτο και οι πολυεθνικες δεν εχουν ουτε ενα εργοστασιο στην Ελλαδα , ενω στην Ταιλανδη οι επενδυσεις απο ξενους ειναι τεραστιες.

Τωρα οσο αναφορα την δημιουργια οικογενειας , δεν εξαρταται απο την χωρα (αλλο και τουτο παλι), αλλα ποιοι αποτελουν το ζευγαρι. Το γεγονος , οτι η Ελλαδα εχει μεγαλα ποσοστα διαζυγιων κατι λεει.
Καλο ειναι επισης να αφησουμε κατα μερος τα στερεοτυπα, διοτι δημιουργουν στρεβλες εντυπωσεις. Και κατι τελευταιο .....απο που και ως που πρκυπτει, οτι δεν εχεις την δυνατοτητα να γνωρισεις κοπελες εκτος Παταγιας ; Πως προκυπτει αυτο το αυθαιρετο συμπερασμα ;
Αγαπητέ φίλε μου. Οι απόψεις μας είναι τελείως διαφορετικές. Εγώ παραθέτω τη δική μου και εσύ τη δική σου. Όποιος ακούσει εσένα και πάει εκεί για να γνωρίσει Ταυλανδέζα και να κάνει οικογένεια , καλή του τύχη. Μακάρι να βρει να κάνει και επιχείρηση και να ζήσει και να βγάλει και πολλά μπατ .
 Όποιος ακούσει εμένα και πάει Ταυλάνδη μόνο για διακοπές και τίποτα άλλο τότε καλή του τύχη και σε αυτόν. Εγώ τα είπα αυτά σε κάποιον που θέλει να πάει να μείνει στην Ταυλάνδη.
Για να ξέρει ότι υπάρχουν και άλλοι που το σκέφτηκαν αυτό ( και εγώ ), κάποιοι άλλοι το επιχείρησαν με επιτυχία αλλά και πολλοί περισσότεροι  με αποτυχία. Αυτά έχω ακούσει . Ας κάνει ότι θέλει.
Η ελλάδα είναι από τις τελευταίες χώρες που θα έκανε κάποιος εργοστάσιο ( δεν συκρίνεται το μεροκάματο των 3 ευρώ με το 50 ευρώ ).
 Αλλά μέχρι πριν από 5 χρόνια προτού υπάρξει η παγκόσμια κρίση , υπήρχαν πάρα πολλοί επενδυτές που επένδυαν (praktiker, carefour,lidl) κτηματομεσητικά και μάλιστα με πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία. Απλά τώρα δεν επενδύει κανείς πουθενά.
Εσύ όμως τι προτείνεις , δεν μας είπες; Να πάει το παιδί ή να μην πάει; Εγώ λέω να μην πάει.  ??? ???

Αποσυνδεδεμένος teosep

• Windows 2000 Windows 2000
  • Browser:
  • Microsoft Internet Explorer 6.0 Microsoft Internet Explorer 6.0
« Απάντηση #74 στις: Μαΐου 04, 2009, 15:41:56 μμ »
Δεν μπαινω στην διαδικασια να συμβουλεψω εναν ενηλικα, για το τι θα κανει και μαλιστα ελαφρα την καρδια και με υφος ειδικου. Αν ειναι το ονειρο του ας το κυνηγησει, εχω μιλησει ξεκαθαρα γι'αυτο σε παραπανω ποστ.
Επισης θα ελεγα , οτι η Παταγια ειναι μια στρεβλη εικονα της Ταιλανδης , που δεν προσφερεται για συμπερασματα κατα την ταπεινη μου γνωμη και φυσικα δεν μπορουμε να μιλαμε και για τις σχεσεις που αναπτυσονται εκει, διοτι στηριζονται σε ενα παρε-δωσε.....αρα .

Η Ελλαδα σε σχεση με την υπολοιπη Ευρωπη εχει χαμηλους μισθους και παρολα αυτα κανεις δεν ηρθε να επενδυσει , διοτι η χωρα ειναι για γελια και γεματη διαφθορα (1η στην Ευρωπη των 15 και 20 η στον κοσμο !)