0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
η ελλάδα πληγώνει τα παιδιά της κεράστες. όσον αφορά σύγκριση Ταυλανδέζες - Ελληνίδες όσον αφορά το σώμα και την ομορφιά η καλύτερη Ταυλανδέζα δεν πιάνει ένα 8 αράκι Ελληνίδας. Οι ελληνίδες είναι πολύ πιο όμορφες. Από συμπεριφορά οι ελληνίδες είναι χάλια αδιόρθωτα αλλά και που δεν έχουν γίνει;;
Παράθεση από: erasmoshemin στις Μαΐου 04, 2009, 16:14:07 μμη ελλάδα πληγώνει τα παιδιά της κεράστες. όσον αφορά σύγκριση Ταυλανδέζες - Ελληνίδες όσον αφορά το σώμα και την ομορφιά η καλύτερη Ταυλανδέζα δεν πιάνει ένα 8 αράκι Ελληνίδας. Οι ελληνίδες είναι πολύ πιο όμορφες. Από συμπεριφορά οι ελληνίδες είναι χάλια αδιόρθωτα αλλά και που δεν έχουν γίνει;;Σε οποια χωρα που δεν τους εχουνε διαπωτισει με το μικροβιο το οτι εγω ειμαι ανεξαρτητη και σας γραφω ολους γιατι δεν με ενδιαφερει η καρδια σου ''αγαπη μου'' αλλα το πορτοφολι σου. Κοριτσια του πουθενα που κοιτανε πως θα περασουνε καλα με τον Μ^#*(@ και πως θα μεταΠΗΔΗΣΟΥΝΕ στον επομενο οταν δουνε οτι δεν εχει ''ψωμι'' πια, ενα στυλακι που το εχω σιχαθει ειδικα στην Γλυφαδα που εμεινα 13 χρονια. Αυτο το κλιμα επικρατει και αυτη ειναι η αποψη μου. Εξαιρεσεις παντα υπαρχουνε ενοιτε...Η ταιλανδεζα το μετραει το πορτοφολι σου αλλα δεν ειναι ο προταρχικος της στοχος, μετραει αν εισαι ικανος να την αγαπησεις οσο μπορεις περισσοτερο αν θα της εισαι πιστος αν θα μπορει να βασιστει πανω σου, αυτο ψαχνουνε, αγαπη και μια καλη ζωη, αν θα πρεπει να της δινεις λεφτα ενοιτε γιατι απο ποτε δεν ισχυει αυτο σε ολες της χωρες του κοσμου?Αλλα και παλι το παραπανω σχολιο το αφηνω να το επιβεβαιωσουνε η να το κατακρινουνε η πεπειραμενοι σε σχεσεις με τα κοριτσια της Ταιλανδης.
Η καλυτερη ηλικια απο οτι καταλαβα ειναι να εισαι συνταξιουχος μονος με μια καλη συνταξη, τα πουλας ολα πας εκει αγοραζεις ενα σπιτι και τρως την συνταξη απο ευρω σε μπατ, δεν ειναι τυχαιο που την ευνοει το κρατος και ο νομος κατα πολυ την κατηγορια αυτη των ανθρωπων που θελουνε να μετακομισουνε εκει μονιμα.
Παράθεση από: kerastes στις Μαΐου 04, 2009, 18:35:17 μμΗ καλυτερη ηλικια απο οτι καταλαβα ειναι να εισαι συνταξιουχος μονος με μια καλη συνταξη, τα πουλας ολα πας εκει αγοραζεις ενα σπιτι και τρως την συνταξη απο ευρω σε μπατ, δεν ειναι τυχαιο που την ευνοει το κρατος και ο νομος κατα πολυ την κατηγορια αυτη των ανθρωπων που θελουνε να μετακομισουνε εκει μονιμα.+1000000000000000 Ερωτηση : 3 Χρονια ακομα ειναι πολλα ?
πω πω εχετε ανοιξει 100 θεματα τι να πρωτο πω και ειμαι κουρασμενο το παλλικαρι....εκεινο που θελω να πω ειναι οτι το γουστο ειναι καθαρα υποκειμενικο μην συγκρινετε ταυλανδες ή ινδες ή ελληνιδες ή γιαπωνεζες ή δεν ξερω γω τι αμα σ'αρεσει σ'αρεσει...αμα σου κανει εσενα τελος ,περι ορεξεως......συμφωνω με parathaise σχετικα με Αριστοτελη...ευκαιριες για φλερτ στην ταυλανδη υπαρχουν παρα πολλες και δεν μιλαω για Night club η μπαρ..........αυτο με τα φιλια σε καφετερια η εστιατοριο δεν το κανω ποτε και μπορω να πω αλλο ενα φιλι και αλλο χαμουρεμα που μου εχει τυχει πολλες φορες να γινεται στο απεναντι τραπεζι
Για τον Kerastes, συγχαρητήρια έχεις ανοίξει ένα θέμα και φροντίζεις να το συντηρείς και να απαντάς σε όλους.
...Για τον Thalilandgr, τελικά δεν μας είπες ποια είναι τα σχέδια σου, υπάρχουν και άλλοι που ενδιαφέρονται, τι σκοπεύεις να κάνεις εκεί, πως θα τα βγάζεις τα μπατ;...