Αποστολέας Θέμα: Μεταναστευση στην Ταιλανδη  (Αναγνώστηκε 349342 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος CERASTES

• Φύλο: Άντρας
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
  • Firefox 3.0.10 Firefox 3.0.10
Απ: ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΤΑΪΛΑΝΔΗ...
« Απάντηση #75 στις: Μαΐου 04, 2009, 15:50:20 μμ »

Παιδια νομιζω οτι δεν υπαρχει κατι ευκολο σε αυτη την ζωη, ολα δυσκολα ειναι και ολα θελουνε υπομονη και τρεξιμο, ισως η χρυση εποχη για την ελλαδα περασε, και γω ημουνα μικρος η αγεννητος, ισως αμα και γω ειχα τον μαρινοπουλο να μην ειχα τασεις φυγης δεν ξερω, αλλα αφου ειναι τα πραγματα ετσι γιατι να μην σκεφτω εξω απο το ''κουτι'' και αντι να ζησω μια μετρια ζωη και περιορισμενες χαρές, αφου αυτο επιτασσει η εποχη στην Ελλαδα, να δω αν μπορω να αλλαξω την ζωη ΜΟΥ οπως εγω κρινω και οπως θα ταιριαζε στα δικα μου δεδομενα, στης δικες μου προσδοκιες, στην δικια μου νοοτροπια!

Ο καθενας παραθετει την αποψη του αυτος ειναι και ο σκοπος ενος φορουμ, αλλα το σημαντικοτερο ειναι οτι οι αποψης σας ειναι ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΕΣ και αυτο μετραει, για μενα τουλαχιστον! γιατι αμα την κανω αυτην την συζητηση π.χ. με τον πατερα μου, δεν μπορει να ειναι αντικειμενος γιατι η καρδουλα του θα πει αυτος τρελαθηκε παει...

Ασχετο...Και οσο αφορα της Ελληνιδες σε σχεση με της Ταιλανδεζες καλα αυτο δεν χωραει κανενα σχολιο...
THE WEST IS DEAD LET'S JUST MOVE TO THE EAST!!

Αποσυνδεδεμένος erasmoshemin

• @
  • *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 3.0.9 Firefox 3.0.9
« Απάντηση #76 στις: Μαΐου 04, 2009, 16:14:07 μμ »
η ελλάδα πληγώνει τα παιδιά της κεράστες.
όσον αφορά σύγκριση Ταυλανδέζες - Ελληνίδες όσον αφορά το σώμα και την ομορφιά η καλύτερη Ταυλανδέζα δεν πιάνει ένα 8 αράκι Ελληνίδας.  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Οι ελληνίδες είναι πολύ πιο όμορφες. Από συμπεριφορά οι ελληνίδες είναι χάλια αδιόρθωτα αλλά και που δεν έχουν γίνει;;

Αποσυνδεδεμένος CERASTES

• Browser:
« Απάντηση #77 στις: Μαΐου 04, 2009, 16:24:09 μμ »
όσον αφορά σύγκριση Ταυλανδέζες - Ελληνίδες όσον αφορά το σώμα και την ομορφιά η καλύτερη Ταυλανδέζα δεν πιάνει ένα 8 αράκι Ελληνίδας.  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Οι ελληνίδες είναι πολύ πιο όμορφες. Από συμπεριφορά οι ελληνίδες είναι χάλια αδιόρθωτα αλλά και που δεν έχουν γίνει;;

Σε οποια χωρα που δεν τους εχουνε διαπωτισει με το μικροβιο το οτι εγω ειμαι ανεξαρτητη και σας γραφω ολους γιατι δεν με ενδιαφερει η καρδια σου ''αγαπη μου'' αλλα το πορτοφολι σου. Κοριτσια του πουθενα που κοιτανε πως θα περασουνε καλα με τον Μ^#*(@ και πως θα μεταΠΗΔΗΣΟΥΝΕ στον επομενο οταν δουνε οτι δεν εχει ''ψωμι'' πια, ενα στυλακι που το εχω σιχαθει ειδικα στην Γλυφαδα που εμεινα 13 χρονια. Αυτο το κλιμα επικρατει και αυτη ειναι η αποψη μου. Εξαιρεσεις παντα υπαρχουνε ενοιτε...

Η ταιλανδεζα το μετραει το πορτοφολι σου αλλα δεν ειναι ο προταρχικος της στοχος, μετραει αν εισαι ικανος να την αγαπησεις οσο μπορεις περισσοτερο αν θα της εισαι πιστος αν θα μπορει να βασιστει πανω σου, αυτο ψαχνουνε, αγαπη και μια καλη ζωη, αν θα πρεπει να της δινεις λεφτα ενοιτε γιατι απο ποτε δεν ισχυει αυτο σε ολες της χωρες του κοσμου?

Αλλα και παλι το παραπανω σχολιο το αφηνω να το επιβεβαιωσουνε η να το κατακρινουνε η πεπειραμενοι σε σχεσεις με τα κοριτσια της Ταιλανδης.
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 04, 2009, 16:26:01 μμ από kerastes »

Αποσυνδεδεμένος erasmoshemin

• @
  • *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 3.0.9 Firefox 3.0.9
« Απάντηση #78 στις: Μαΐου 04, 2009, 16:51:43 μμ »

Σε οποια χωρα που δεν τους εχουνε διαπωτισει με το μικροβιο το οτι εγω ειμαι ανεξαρτητη και σας γραφω ολους γιατι δεν με ενδιαφερει η καρδια σου ''αγαπη μου'' αλλα το πορτοφολι σου. Κοριτσια του πουθενα που κοιτανε πως θα περασουνε καλα με τον Μ^#*(@ και πως θα μεταΠΗΔΗΣΟΥΝΕ στον επομενο οταν δουνε οτι δεν εχει ''ψωμι'' πια, ενα στυλακι που το εχω σιχαθει ειδικα στην Γλυφαδα που εμεινα 13 χρονια. Αυτο το κλιμα επικρατει και αυτη ειναι η αποψη μου. Εξαιρεσεις παντα υπαρχουνε ενοιτε...

Η ταιλανδεζα το μετραει το πορτοφολι σου αλλα δεν ειναι ο προταρχικος της στοχος, μετραει αν εισαι ικανος να την αγαπησεις οσο μπορεις περισσοτερο αν θα της εισαι πιστος αν θα μπορει να βασιστει πανω σου, αυτο ψαχνουνε, αγαπη και μια καλη ζωη, αν θα πρεπει να της δινεις λεφτα ενοιτε γιατι απο ποτε δεν ισχυει αυτο σε ολες της χωρες του κοσμου?

Αλλα και παλι το παραπανω σχολιο το αφηνω να το επιβεβαιωσουνε η να το κατακρινουνε η πεπειραμενοι σε σχεσεις με τα κοριτσια της Ταιλανδης.
αγαπητέ φίλε μου. σου εύχομαι καλό ταξίδι να πας να βρεις μια ταυλανδέζα που θα σε καταλαβαίνει. Αλλά σε παρακαλώ μην μείνεις σε αυτό. Αφού τα καταφέρεις όλα αυτά σε παρακαλώ ξανα πόσταρε για τις εντυπώσεις σου να μας κάνεις να ζηλέψουμε. πλζ( έγινα σαρκαστικός αν δεν το κατάλαβες. )

kachakohchang

• Επισκέπτης
« Απάντηση #79 στις: Μαΐου 04, 2009, 17:48:10 μμ »
Καλησπερα σε ολους
Ενδιαφερον το θεμα του kerastes αλλα παλι στις γυναικες θα καταληξει..
Επειδη εχω ασχοληθει χρονια με τον Τουρισμο και εχω μιλησει με παρα πολλους ξενους εχω να πω τα εξης.
Αυτα που λενε πολλα μελη για την Ταυλανδη, ειδικα μετα την πρωτη επισκεψη τους τα εχω ακουσει επανειλλημενως απο Δυτικους οι οποιοι επαθαν πλακα
στην Ελλαδα..κι οταν μιλαμε για Δυτικους μιλαμε για ατομα απο υπερπροηγμενες χωρες οσον αφορα αυτο που αποκαλουμε "Κρατος" (Υγεια, Παιδεια, Ασφαλεια,
Κοινωνικη Προνοια, Ε υ κ α ι ρ ι ε ς..)
Δηλαδη.. Γερμανια, Ολλανδια, Σουηδια, Νορβηγια, Φιλανδια, Λουξεμβουργο, Δανια..ετσι για να δωσω απλα ενα δειγμα.
Γνωριζεται ποσοι μενουν μονιμα στην Ελλαδα? σ΄αυτο το αθλιο και ανοργανωτο κρατος,  που μας ταλαιπωρει καθημερινα?
Εγω θα μιλησω για την Αιγινα οπου εχω προσωπικη εμπειρια..190 ατομα ως το 2002..
Ανθρωποι ολων των ηλικιων που οι περισσοτεροι δραστηριοποιουνται επαγγελματικα.
Οταν τους ρωτουσα τι τους εκανε να παρατησουν τη χωρα τους και να εγκατασταθουν στη Νοτιο Βαλκανικη οι απαντησεις ειχαν ολες τον ιδιο παρονομαστη...Οτι η καθημερινοτητα τους δεν ηταν προγραμματισμενη, πειθαρχημενη, μεσα σε αυστηρα χρονικα καλουπια, οπου η ζωη του καθενος ηταν αυστηρα ρυθμισμενη..Να το πουμε ανοιχτα?  Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΑΒΑΛΕΣ..
Ουτε ενας δε βρεθηκε να μου πει για προβληματα με τους ντοπιους, ολοι ηταν ευχαριστημενοι για τροπο που τους υποδεχθηκαν.
ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΑΒΟΙ Η ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ..
Συμπερασμα..Ολα ειναι υποκειμενικα και το σωστο θα ειναι να μην ενθουσιαζομαστε ευκολα, αλλο ο τουριστας κι αλλο ο μονιμος κατοικος.
Τελος να πω στο φιλο kerastes αυτο που ειχε πει ο Μεγας Αριστοτελης πριν απο 2300 χρονια περιπου.

"ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ
                                       ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΩΡΑΙΑ"

Αποσυνδεδεμένος ladybirdsstar

• Φύλο: Γυναίκα
  • Mac OS X 10.5 Mac OS X 10.5
  • Browser:
« Απάντηση #80 στις: Μαΐου 04, 2009, 18:09:21 μμ »
kerastes : ειμαι 25 και ευτυχως ( το εννοω) και ο φιλος μου θελει ,νομιζω περισσοτερο απο μενα, να παμε Ταιλανδη...

οσον αφορα τους ξενους που ερχονται να μεινουν Ελλαδα, η αποψη μου ειναι οτι ο κοινος παρονομαστης δεν ειναι ο ελληνικος χαβαλες της καθημερινοτητας αλλα ο ηλιος και το φως. Στην Αγγλια και σε χωρες της Ευρωπης γενικα εχουν ηλιο, μια στο τοσο και αρκετα βαρυ χειμωνα για πολλες μερες. Επισης μας βλεπουν πιο χαρουμενους ανθρωπους γιατι το εχουμε μεσα μας και εκδηλωνομαστε, οπως και οι Ιταλοι για παραδειγμα.
Ισα -ισα που οι μισθοι ειναι καλυτεροι στο εξωτερικο και δεν δουλευουν σαν τα σκυλια. Οι Ελληνες ειναι πρωτοι σε υπερωριες..

Λυπαμαι πραγματικα που στην Αθηνα ( δε μπορω να μιλησω για επαρχια-ισως να ειναι πιο αγνα καποια πραγματα) κινουμαστε χωρις να δινουμε σημασια στο τι συμβαινει γυρω μας και με σκυμμενο το κεφαλι . Σημερα σε σκαλες σε κεντρικο σημειο εμπορικου κεντρου, ηταν μια μητερα που κραταγε στην αγκαλια της το μωρο της με το ενα χερι και με το αλλο προσπαθουσε να κατεβασει το καροτσι. Ειχε τοοοσο κοσμο και κανεις δεν ειπε να τη βοηθησει ,οταν προσφερθηκα εντελως ξαφνικα ηθελε να το κατεβασει ο κυριος διπλα της...

Οσον αφορα την ανοιχτη η κλειστη κοινωνια της Ταιλανδης με τα φιλια σε δημοσιο χωρο...προτιμω ετσι παρα να περπαταω στο δρομο και να πετυχαινω ζευγαρια ετοιμα να γδυθουν μπροστα στα ματια μου ...ας μη πω τι βλεπω σε καφετεριες...ελεος...πας να πιεις ενα καφε και βλεπεις live ερωτικες σκηνες.

kachakohchang

• Επισκέπτης
« Απάντηση #81 στις: Μαΐου 04, 2009, 18:31:49 μμ »
Να εισαι βεβαιη οτι ο μυθος που "τρωμε" χρονια περι Ελληνικου ηλιου, τζατζικιου, σουβλακιου, θαλασσες και τα ρεστα οι ξενοι δεν τα υπολογιζουν γιατι εχουν μεγαλωσει σε αλλο περιβαλλον.
Δε μεταναστευεις καπου οικογενειακως μονο και μονο γιατι εχει πολυ ηλιο.

Αποσυνδεδεμένος CERASTES

• Browser:
« Απάντηση #82 στις: Μαΐου 04, 2009, 18:35:17 μμ »
Ωραιος ο Αριστοτελης μαρεσε!  

parathaise: να μου προσεχεις την Αιγινα εχω στενες επαφες εκει καθως και παραθαλασσιο οικοπεδο παρακαλω! (προς πωληση κιολας, αντε βοηθηστε για να παρω και κανα φραγκο μαζι μου χαχαχα, αστειευομαι δεν κανω διαφημιση)

Η καλυτερη ηλικια απο οτι καταλαβα ειναι να εισαι συνταξιουχος μονος με μια καλη συνταξη, τα πουλας ολα πας εκει αγοραζεις ενα σπιτι και τρως την συνταξη απο ευρω σε μπατ, δεν ειναι τυχαιο που την ευνοει το κρατος και ο νομος κατα πολυ την κατηγορια αυτη των ανθρωπων που θελουνε να μετακομισουνε εκει μονιμα.

Αν ολα τα αλλα αποτυχουνε μαλλον για ετσι με βλεπω....ενταξει τι ειναι μωρε 30 χρονια περιπου θα κανω υπομονη! :) :) :)

Ασχετο:

Αυτο το μηνυμα ειναι απο την σελιδα του ευρωπαικου συμβουλιου:

Με τιτλο: Γιατι να ψηφισω;

Ψηφίζοντας στις ευρωεκλογές, αποφασίζεις ποιος θα επηρεάσει το μέλλον σου και την καθημερινή ζωή των σχεδόν 500 εκατομμυρίων Ευρωπαίων συμπατριωτών σου. Αν δεν ψηφίσεις εσύ, κάποιος άλλος θα ψηφίσει και θα αποφασίσει ποιος θα σε εκπροσωπεί στη μόνη άμεσα εκλεγόμενη ευρωπαϊκή κοινοβουλευτική συνέλευση. Οι εκλεγμένοι ευρωβουλευτές θα διαμορφώνουν το μέλλον της Ευρώπης για τα πέντε επόμενα χρόνια. Φτιάξε την Ευρώπη που θέλεις! Αν δεν ψηφίσεις, λοιπόν, μην παραπονεθείς.

δεν θα ψηφισω οκ! και δεν θα παραπονεθω! (εκτος θεματος το ξερω με συνχωρειτε αλλα δεν κρατηθηκα)
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 04, 2009, 18:50:42 μμ από kerastes »

Αποσυνδεδεμένος thailandgr

• Γενικός συντονιστής
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
    • Ταυλανδη - χωρα παραδεισος
« Απάντηση #83 στις: Μαΐου 04, 2009, 18:40:50 μμ »
Η καλυτερη ηλικια απο οτι καταλαβα ειναι να εισαι συνταξιουχος μονος με μια καλη συνταξη, τα πουλας ολα πας εκει αγοραζεις ενα σπιτι και τρως την συνταξη απο ευρω σε μπατ, δεν ειναι τυχαιο που την ευνοει το κρατος και ο νομος κατα πολυ την κατηγορια αυτη των ανθρωπων που θελουνε να μετακομισουνε εκει μονιμα.

+1000000000000000
Ερωτηση :
3 Χρονια ακομα  ειναι πολλα ?
"Δικό σου είναι αυτό που δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς εσένα"
The Little Prince - Antoine de Saint-Exupéry

Αποσυνδεδεμένος CERASTES

• Browser:
« Απάντηση #84 στις: Μαΐου 04, 2009, 18:49:53 μμ »

+1000000000000000
Ερωτηση :
3 Χρονια ακομα  ειναι πολλα ?

Δεν εισαι σωστος, δεν τα λενε αυτα! τι θελεις να κλαψω? χαχαχα

Αντε με το καλο 1095 και σημερα....

Αποσυνδεδεμένος frape79

• **
  • frape
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #85 στις: Μαΐου 04, 2009, 22:18:37 μμ »
πω πω εχετε ανοιξει 100 θεματα τι να πρωτο πω και ειμαι κουρασμενο το παλλικαρι....εκεινο που θελω να πω ειναι οτι το γουστο ειναι καθαρα υποκειμενικο μην συγκρινετε ταυλανδες ή ινδες ή ελληνιδες ή γιαπωνεζες ή δεν ξερω γω τι αμα σ'αρεσει σ'αρεσει...αμα σου κανει εσενα τελος ,περι ορεξεως......

συμφωνω με parathaise σχετικα με Αριστοτελη...

ευκαιριες για φλερτ στην ταυλανδη υπαρχουν παρα πολλες και δεν μιλαω για Night club η μπαρ..........

αυτο με τα φιλια σε καφετερια η εστιατοριο δεν το κανω ποτε και μπορω να πω αλλο ενα φιλι και αλλο χαμουρεμα που μου εχει τυχει πολλες φορες να γινεται στο απεναντι τραπεζι  :-[ :-[
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 04, 2009, 22:22:20 μμ από frape79 »

Αποσυνδεδεμένος CERASTES

• Browser:
« Απάντηση #86 στις: Μαΐου 04, 2009, 22:39:43 μμ »
πω πω εχετε ανοιξει 100 θεματα τι να πρωτο πω και ειμαι κουρασμενο το παλλικαρι....εκεινο που θελω να πω ειναι οτι το γουστο ειναι καθαρα υποκειμενικο μην συγκρινετε ταυλανδες ή ινδες ή ελληνιδες ή γιαπωνεζες ή δεν ξερω γω τι αμα σ'αρεσει σ'αρεσει...αμα σου κανει εσενα τελος ,περι ορεξεως......

συμφωνω με parathaise σχετικα με Αριστοτελη...

ευκαιριες για φλερτ στην ταυλανδη υπαρχουν παρα πολλες και δεν μιλαω για Night club η μπαρ..........

αυτο με τα φιλια σε καφετερια η εστιατοριο δεν το κανω ποτε και μπορω να πω αλλο ενα φιλι και αλλο χαμουρεμα που μου εχει τυχει πολλες φορες να γινεται στο απεναντι τραπεζι  :-[ :-[

προφανως μπερδευτικες γιατι οπως ειπες εχουμε ανοιξει 100 θεματα και εισαι και κουρασμενος :)

παντως δεν ειναι για της κοπελες το θεμα αλλα οτι ακριβως λεει ο τιτλος...

Εγω ενα ξερω παντως....η κοπελες ολες ανεξαρτητου εθνικοτητας ερχονται και παρερχονται!

στο θεμα μας.... :) :) :)

Αποσυνδεδεμένος petroso

• **
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #87 στις: Μαΐου 05, 2009, 02:13:30 πμ »
Για την ParaThaise, όσον αφορά τον Αριστοτέλη, που το διάβασες αυτό μου φαίνετε ενδιαφέρον.
Για τον Thalilandgr, τελικά δεν μας είπες ποια είναι τα σχέδια σου, υπάρχουν και άλλοι που ενδιαφέρονται, τι σκοπεύεις να κάνεις εκεί, πως θα τα βγάζεις τα μπατ;
Για τον Kerastes, συγχαρητήρια έχεις ανοίξει ένα θέμα και φροντίζεις να το συντηρείς και να απαντάς σε όλους.

Αποσυνδεδεμένος CERASTES

• Browser:
« Απάντηση #88 στις: Μαΐου 05, 2009, 12:42:08 μμ »
Για τον Kerastes, συγχαρητήρια έχεις ανοίξει ένα θέμα και φροντίζεις να το συντηρείς και να απαντάς σε όλους.

Σε ευχαριστω petroso ειναι το λιγοτερο που μπορω να κανω οταν ολοι σας αφιερωνεται τον χρονο σας για να κανετε ακριβως το ιδιο.

Αποσυνδεδεμένος thailandgr

• Γενικός συντονιστής
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
    • Ταυλανδη - χωρα παραδεισος
« Απάντηση #89 στις: Μαΐου 05, 2009, 15:37:27 μμ »
...
Για τον Thalilandgr, τελικά δεν μας είπες ποια είναι τα σχέδια σου, υπάρχουν και άλλοι που ενδιαφέρονται, τι σκοπεύεις να κάνεις εκεί, πως θα τα βγάζεις τα μπατ;...

Να τα κανω τι ?
Να ειναι καλα η συνταξη
"Δικό σου είναι αυτό που δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς εσένα"
The Little Prince - Antoine de Saint-Exupéry