0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Βεβαια με τις γυναικες της Παταγια δεν ισχυει τοσο αυτο αλλα ουτε εκεινες θα τις κατηγορησω ουτε θα πω κακο γι αυτες διοτι δεν ειμαι αξιος εγω που μεγαλωσα σε ενα σπιτι που τα ειχα ολα να κρινω τις κοπελες αυτες που εχουν μεγαλωσει σε αθλιες συνθηκες κ ειναι υποχρεωμενες να τα "ακουμπανε" στους γονεις τους μεχρι κεγω δν ξερω ποτε....
Μου εχει πει τα εξης..Οτι στην Ταυλανδη οι μονοι που δικαιουνται συνταξης ειναι οι δημοσιοι υπαλληλοι, οι στρατιωτικοι, οι γιατροι και οι δασκαλοι..Αληθευει? Επισης οτι τωρα τελευταια θεσπισε νομο το κρατος που προβλεπει βοηθημα 500 μπατ στους ανω των 60 και μια πολυ μiκρη συμμετοχη στις ιατρικες εξετασεις..
Το ποστ του/της parathaise ειναι απολυτα σωστο. Η πεθερα μου ειναι συνταξιουχος της πολεμικης αεροποριας και δικαιουται συνταξη.Γενικα στην κοινωνικη ασφαλιση η Ευρωπη υπερεχει.
Παράθεση από: teosep στις Μαΐου 06, 2009, 20:49:50 μμΤο ποστ του/της parathaise ειναι απολυτα σωστο. Η πεθερα μου ειναι συνταξιουχος της πολεμικης αεροποριας και δικαιουται συνταξη.Γενικα στην κοινωνικη ασφαλιση η Ευρωπη υπερεχει. To επιβεβαιώνω και εγώ.
Δεν καταλαβα ρε παιδια δικαιουνται ολοι οι ταιλανδεζοι ασφαλιση και συνταξη η οχι?
Καλησπερα σε ολουςΓνωριζουμε μια Ταυλανδη που ειναι παντρεμενη 12 χρονια με Ελληνα, και τωρα εξασκει το επαγγελμα του...τσαγγαρη. Τη λενε Λαντα αλλα εχει βαφτιστειΕλευθερια. Περναει πολυ ασχημα αλλα κανει υπομονη για το παιδι της..Μου εχει πει τα εξης..Οτι στην Ταυλανδη οι μονοι που δικαιουνται συνταξης ειναι οι δημοσιοι υπαλληλοι, οι στρατιωτικοι, οι γιατροι και οι δασκαλοι..Αληθευει? Επισης οτι τωρα τελευταια θεσπισε νομο το κρατος που προβλεπει βοηθημα 500 μπατ στους ανω των 60 και μια πολυ μiκρη συμμετοχη στις ιατρικες εξετασεις..Προς petroso..η απαντηση σε αυτο που ρωτησες για τον Αριστοτελη προσεχως σε pm.