0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σιγουρα δεν έχω την εμπειρία αρκετών φίλων απο εδώ, καθώς έχω επισκεφτεί την χώρα μόνο μία φορά. Παρ όλο που η φορά αυτη ήταν για διακοπές και η διαμονή μου ήταν στο Σαμούι σε ένα όμορφο resort, έτσι όπως εξελίσεται η κατάσταση στην χώρα μας και λαμβάνοντας υπ όψη ότι ακόμη δεν έχουμε δει τίποτα, εαν βρω μια δουλειά σε τουριστικό θέρετρο η οποία να μου αποφέρει μισθούς Ελληνικούς, έφυγα από χτες !!! Σίγουρα η οικογένεια και οι παρέες παίζουν τον σημαντικότερο ρόλο, κατά την άποψή μου, στο να ξενυτευτούμε έτσι ξαφνικά. Εξ ίσου μεγάλο και ίσως μεγαλύτερο ρόλο ομως παίζει η ποιότητα ζωής που μπορούμε να εξασφαλίσουμε κάπου, όπως την εννοεί ο καθένας μας εδω.Έχω ακούσει πολλά από Έλληνες μετανάστες, γνωστούς και μη, οι οποίοι μένουν σε χώρες όπου οι ισοτιμίες είναι ευνοϊκές γιά εμάς και πάντα τα λόγια αυτά είναι καλά. Σκοπεύω τέλος του χρόνου λοιπόν, πρώτα ο Θέος, να κάνω ενα ταξιδάκι με την γυναίκα μου στην όμορφη αυτή χώρα, ώστε να εξετάσουμε από κοντά ένα τέτοιο ενδεχόμενο.
Ξερει κανεις ποσα λεφτα και τι χρειαζεται καποιος για να ανοιξει μια επιχειρηση μικρη εως μεσαια?Ενα μικρο εστιατοριο.καφε,μπαρ,μινι μαρκετ και εαν ειναι δυνατο να γινει αυτο?
χώρα που τρώει τα παιδια της (Ελλάδα)...σε μια φραση τα ειπες ολα φιλε!! με καλυψες εξ΅ολοκληρου...χαιρομαι που δεν ειμαι ο μονος που νοιωθει ετσι!!