0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
hahahahahahaha κλαιω παο τα γελια ρε μητσο να σαι καλα !!!!
τα βανακια ενοικιαζονται 600 μπατ
Δεν υπονοώ κατι για τη γυναικα και την περίπτωση του sakisde αλλά ο πιο προσφατος φαράνγκ που ξέρω -ενας Εγγλέζος- με αναλογες σκέψεις που τελικά επένδυσε σε φυτεία καουτσούκ , την έχασε ολοσδιόλου και μάλιστα οταν προσπαθησε να βρει το δίκιο του , ο αδερφός της πρώην πια γυναίκας του τον κυνηγούσε σ ολο το χωράφι να τον σκοτώσει με μια μαντσέτα !!
Έλεος βρε Δημήτρη ... δηλαδή όλοι σε ένα τσουβάλι έλεος Δεν αντιδικώ μαζί σου, κυριως ανέφερα αυτη την ιστορία που ξερω προσωπικά απο πρωτο χέρι γιατι έχει με τον τρόπο της πλάκα. Επισης ξεκαθάρισα οτι δεν υπονοώ τίποτε για τον sakisde μιας και δεν τον ξερω προσωπικά. Δεν τον βάζω λοιπόν σενα τσουβάλι.Αυτο που βαζω σ ενα τσουβαλι και ειμαι καθετος, και για αυτό το λογο αλλωστε ποσταρα επι της ουσίας, είναι πως γενικά επενδυσεις με ορίζοντα δεκαετίας όπως συμβουλεύεις, σ αυτη την χώρα ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ για πολλούς και διαφορους λόγους.Ειδες τι επαθε φανταζομαι εκεινος ο φαρανγκ που επενδυσε σε γαλοπουλες, εχεις ακουσει ιστοριες για αλλους που επενδυσαν σε αγελαδες κλπ Αλλα εχει γεμίσει φαινεται ο τόπος με φαρανγκ που επενδυουν σε φυτειες εδω και εχουν σταθερα εισοδηματα. Μη με βαζεις να το αναλυσω...ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΒΑΝΑΚΙΑ ΑΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΩ....αυτός που ρωταει μιλάει για τακτικα δρομολογια. Τέτοια ειναι η περιπτωση του φιλου σου?Αν ναι εχεις δικιο μιας και το ξερεις απο πρωτο χερι..Νομιζω όμως οτι παρεβλεψες αυτη τη λεπτομερεια.
καταρχίν ευχαριστώ που γράψατε.Ο πατέρας της γυναίκας μου έχει δικό του ταξί που το δουλεύει με τον αδελφό της γυναίκας μου. Υπάρχουν και άλλοι συγγενείς της γυναίκας μου όπου νοικιάζουν ταξί και θα έρθουν να δουλέψουν το δικό μας. η βάρδια είναι 600 μπατ για καινούργιο ταξί και 500 μπατ για τετραετίας.είναι 2 βάρδιες επί 600 σύνολο 1200 μπατ την ημέρα επί 24 ημέρες ( κάθε 10 βάρδιες ο οδηγός έχει μια δωρεάν ) σύνολο 28.800 μπατ μείον σερβις ασφάλεια εφορία.ο αδελφός δεν πατάει στο χωριό ( πρωτευουσιάνος για όποιον ξέρει από ταιλανδούς ) και η μάνα της είναι χωρισμένη και μένει μόνη της στο χωριό. άλλα παιδιά η οικογένεια δεν έχει και τα κτήματα τα νοικιάζει η μάνα της για 10.000 μπατ το χρόνο. τα ζαχαροκάλαμα είναι επένδυση για 3 χρόνια
[off-topic]ρε παιδιά τι καλλιέργεια είναι το ράι?[/off-topic]
Για σας και εγω ειμαι καινουργιος στο φορυμ και πραγματηκα σκεφτομαι πολυ σοβαρα την μεταναστευση στην Ταιλανδη.Παρακαλω χρειαζομαι πληροφοριες τυπου ποσα περιπου ειναι τα παγια εξωδα το μηνα με τι ποσο περηπου μπωρεις να ανοιξεις μια μικρο επειχιρηση και αν ειναι ευκολο να το κανεις λογω το οτι εισαι ξενος?