0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
αφου εχω λυσει το οικονομικο θεμα οπου μαζι με την γυναικα μου θα εχουμε 1600 ευρω τον μηνα + οσα βγαζω εγω μεσω της δουλειας μου οπου την κανω μεσω νετ,θελω να μαθω λιγο για τις περιοχες.εχω σκεφτει για κραμπι,αλλα κατι με τραβαει προς βορειοανατολικα.κοντα σε καμποτζη δηλαδη.απ οτι εχω διαβασει εκει εχει λιγοτερη υγρασια.ειναι ετσι?ειναι τοσο μεγαλη διαφορα?η θαλασσες εκει ειναι καθαρες και τα τοπια εξεισου ομορφα?και σας παρακαλω μην μου αρχησετε παλι τα πηγαινε και θα δεις...θα παμε αρχικα για 3+3 μηνες ταυλανδη και μετα απο κανα 6μηνο σε καθε μια απο τις γειτονικες χωρες.
για να πω και γω κατι μπας και πεσουν λιγο οι τονοι στην κουβεντα.περιμενω κατι διαδικαστικα σε οικονομικα θεματα και μετα φευγω για ταυλανδη για 1η μου φορα με σκοπο να μεινω μονιμα μαζι με την κοπελα μου.εχω κανει διαφορες ερωτησεις αλλα συνηθως μου απαντατε σε στυλ "τραβα πρωτα και δες και μετα μιλαμε".δεν διαφωνω σε αυτο αλλα εδω ειμαστε για να μαθαινουμε...δε νομιζω να ειναι κακο να προσπαθω να βαλω 5 πραγματα σε σειρα.αφου εχω λυσει το οικονομικο θεμα οπου μαζι με την γυναικα μου θα εχουμε 1600 ευρω τον μηνα + οσα βγαζω εγω μεσω της δουλειας μου οπου την κανω μεσω νετ,θελω να μαθω λιγο για τις περιοχες.εχω σκεφτει για κραμπι,αλλα κατι με τραβαει προς βορειοανατολικα.κοντα σε καμποτζη δηλαδη.απ οτι εχω διαβασει εκει εχει λιγοτερη υγρασια.ειναι ετσι?ειναι τοσο μεγαλη διαφορα?η θαλασσες εκει ειναι καθαρες και τα τοπια εξεισου ομορφα?και σας παρακαλω μην μου αρχησετε παλι τα πηγαινε και θα δεις...θα παμε αρχικα για 3+3 μηνες ταυλανδη και μετα απο κανα 6μηνο σε καθε μια απο τις γειτονικες χωρες.δεν θελω τους 6 μηνες στην ταυλανδη να τρεχω απο εδω και απο εκει.ηδη καθε 6μηνο θα κανουμε μια μεγαλη αλλαγη...καναμε και πολλα εδω και 1 χρονο για να προετοιμασουμε τα οικονομικα μας και χρειαζομαστε ξεκουραση...ευχαρηστω.
το μηχανακι 75 ευρω τον μηνα.