0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
σας ευχαριστω για την αποδοχη στη συζητηση καταρχην ειμαι ο Γιαννης κ εγω εχω τις εξης αποριες..ειμαστε νεο ζευγαρι και εδω στην Ελλαδα η ζωη μας ειναι σε τραγικη κατασταση μετα απ ολα οσα εχουν γινει ..τελικα αξιζει να ψαξουμε για ενα νεο ξεκινημα στη χωρα αυτη?..αν εισαι ανειδικευτος(οχι ΑΕΙ κλπ) μπορεις να βρεις εργασια?..εστω λαντζα βρε παιδι μου..η ζωη εκει για ενα ζευγαρι θα ειναι αξιοπρεπης?διαβασα καποια πραγματα στο φορουμ πηρα μια γενικη εικονα αλλα θελω αν υπαρχει δυνατοτητα να μας βοηθησει καποιος λιγο αμεσα..μπορουμε μεσω καποιου γραφειου συλλογου κλπ εδω στην Ελλαδα να βρουμε εργασια?υπαρχει καποιος που μπορουμε να απευθυνθουμε?εστω ενας ανθρωπος που θα μας δωσει ενα μικρο βημα..θα το εκτιμησουμε πολυ σας παρακαλουμε.
Για υπαλληλος δεν εχεις καμμια ελπιδα ......Σε περιμενει φτωχεια και μιζερια . Εδω δεν μπορουν να βρουν δουλεια ανθρωποι ειδικευμενοι ,με γυναικες Ταιλανδες κλπ. Ουτε να το σκεπτεσαι κατα την γνωμη μου.Μονο η Ευρωπη αξιζει για τετοιου ειδους μεταναστευση, δηλαδη του ανιδεικευτου εργατη και αυτο παλι με μεγαλη προσοχη .
Καλημέρα σε όλες και όλους. Είμαι ο Νίκος, παντρεμένος, με ένα παιδί ηλικίας 4 ετών. Δουλεύω στην Ελλάδα αλλά ψάχνοντας εδώ και καιρό μου έγινε μια πρόταση απο Αμερικάνικη εταιρία να πάω να δουλέψω στη Μπανγκοκ ως expatriot. Ο μισθός θα είναι περίπου 4.5εκατ μπατ το χρόνο μικτά.Πριν δεκτό λοιπόν οτιδήποτε χρειάζομαι να μαζέψω όσες πληροφορίες μπορώ μιας και η απόφαση επηρεάζει και την οικογένεια μου.Ξέρω ότι τα international σχολεία είναι πανάκριβα το κόστος ζωής φθηνότερο αλλά αυτό που δεν ξέρω καθόλου και είναι μάλλον το σημαντικότερο είναι το τι γίνεται με τη 2πλη φορολόγηση. Η Ταυλάνδη δεν είναι απο τις χώρες που έχουν συμφωνία με την Ελλάδα για την αποφυγή διπλής φορολόγησης. Απο όσο έχω καταλάβει δεν είναι και απο τις χώρες με τις οποίες υπάρχει υποχρεωτική 2πλη φορολόγηση πχ. Μονακό, Cayman κλπ.οπότε τι ακριβώς γίνεται? Το συμβόλαιο μου θα είναι για το πρώτα 2 χρόνια International contract και μετά θα γίνει 100% local. Τι ακριβώς επιφέρει αυτό?Παρακαλώ για ότι πληροφορίες έχετε σε σχέση με τη φορολόγηση, τη ζωή, τα έξοδα κλπευχαριστώ για όλες τις απαντήσεις
Καλησπέρα σαςΕίμαστε ένα ζευγάρι συνταξιούχοι ( 55 ΕΤΩΝ ) με μηνιαία συνολική σύνταξη 2.200 euro πιστεύεται με το εν λόγο ποσό ζεις καλά .. ότι αξίζει να νοικιάσουμε ένα διαμέρισμα επιπλωμένο και να ζήσουμε στην Ταϊλάνδη ... Πιο είναι το βιοτικό και κοινωνικό επίπεδο αυτής της χώρας ...?