Αποστολέας Θέμα: Πολυ χαμηλες τιμες στο Βιετναμ....  (Αναγνώστηκε 18869 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος paris1973

• **
  • Windows 7/Server 2008 R2 Windows 7/Server 2008 R2
  • Browser:
  • Chrome 24.0.1312.52 Chrome 24.0.1312.52
Απ: Πολυ χαμηλες τιμες στο Βιετναμ....
« Απάντηση #15 στις: Ιανουαρίου 18, 2013, 22:38:07 μμ »
και με 9000 εχει τορα

Αποσυνδεδεμένος Viet Thai

• *
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 9.0 MS Internet Explorer 9.0
« Απάντηση #16 στις: Ιανουαρίου 19, 2013, 05:26:22 πμ »
Γιατι λες οτι επελεξα λαθος topic φιλε μου. Ειμαι στο Βιετναμ, μιλαω στο topic που αφορά τις τιμές στο Βιετναμ, .... τι λάθος έκανα?

Βρίσκομαι στο σωστό τοπικ, Forum>Γειτονικές Χώρες>Βιετναμ>Πολύ χαμηλές Τιμές στο Βιετναμ. Πολύ σωστά διέκρινες ότι η πρόθσή μου ήταν η ενημέρωση για τις τιμές στο HCMC του Βιετναμ (και μόνο).

Επίσης πρέπει να διευκρινίσω ότι οι τιμές που ανέφερα είναι με τα μάτια και τις δυνατότητες του δυτικού ανθρώπου. Αν είσαι ντόπιος, είσαι εξοικειωμένος και συνηθισμένος στις τοπικές τροφές, κατοικίες, διασκέδαση κλπ κλπ οι οποίες κοστίζουν πολύ χαμηλότερα. Επίσης αν καποιος κάνει τουρισμό τύπου backpacκing μπορεί να βρει τιμές χαμηλότερες από αυτές που ανέφερα στο προηγούμενο thread μου.

Συνεπώς το σχόλιο μου στο προηγούμενο thread είχε σκοπό να ενημερώσει τους αναγνώστες οτι, παρά το γεγονός ότι στο Βιετναμ επικρατουν χαμηλές τιμές για τους locals, ο δυτικός επισκέπτης (μεσος ορος) θα πληρώσει τις τιμές που ανέφερα στο HCMC. Εχω λίγο καιρό που ζω στο HCMC αλλά είναι διαπιστωμένες 100%.

Αποσυνδεδεμένος deepblue

• Φύλο: Άντρας
  • Amazing Thailand
  • Browser:
« Απάντηση #17 στις: Ιανουαρίου 19, 2013, 06:14:45 πμ »
Θέλω να πιστεύω ότι το μέλος "Viet Thai", ήθελε να ενημερώσει το φόρουμ για το ποίες είναι οι τιμές στο Vietnam και μόνον. Όμως επέλεξε λάθος topic, δηλαδή ίσως να έπρεπε να ανοίξει ένα καινουpγιο topic για το θέμα αυτό. Εάν όμως δεν είναι έτσι που νομίζω, ο καταλληλότερος για να με διορθώσει η όχι, είναι μόνον το μέλος "Viet Thai".

Μάλλον εσύ είσαι σε λάθος topic !
Time for dinner www.bangkokeat.com

Αποσυνδεδεμένος halfway inn

• ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • IT'S A NICE DAY TODAY IN THAILAND.....KEEP SMILING
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 8.0 MS Internet Explorer 8.0
« Απάντηση #18 στις: Ιανουαρίου 19, 2013, 13:04:38 μμ »

Πολύ σωστά διέκρινες ότι η πρόθσή μου ήταν η ενημέρωση για τις τιμές στο HCMC του Βιετναμ (και μόνο)...
Συνεπώς το σχόλιο μου στο προηγούμενο thread είχε σκοπό να ενημερώσει τους αναγνώστες οτι, παρά το γεγονός ότι στο Βιετναμ επικρατουν χαμηλές τιμές για τους locals, ο δυτικός επισκέπτης (μεσος ορος) θα πληρώσει τις τιμές που ανέφερα στο HCMC...........................

Ευχαριστώ, και να περνάς καλά με υγεία και χαμογελα.

Μάλλον εσύ είσαι σε λάθος topic !

OOOPPPSSS ?????????????? OOOPPPSSS!!!!!!!!!!!!!!!
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 19, 2013, 13:17:14 μμ από thailandgr »
วันนี้เป็นวันที่ดีในเมืองไทย ..... ยิ้มแย้มแจ่มใส
It's a nice day today in Thailand....keep smiling

"PG THAI AGENT"

Αποσυνδεδεμένος dkmaster

• ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • Linux (Ubuntu) Linux (Ubuntu)
  • Browser:
  • Firefox 17.0 Firefox 17.0
« Απάντηση #19 στις: Ιανουαρίου 19, 2013, 14:09:11 μμ »
Παράθεση
η πρόθσή μου ήταν η ενημέρωση για τις τιμές στο HCMC του Βιετναμ (και μόνο).

Άρα λοιπόν ο halfway είχε δίκιο, το σωστό τόπικ θα ήταν τιμές στο Βιετνάμ και όχι πολύ χαμηλές τιμές στο Βιετνάμ.

Όπως και να έχει ευχαριστώ και τα 2 μέλη για τις πληροφορίες τους (ο μεν για το Βιετνάμ, ο δε για την Ταϋλάνδη).

Αποσυνδεδεμένος kokkodin

• ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 7.0 MS Internet Explorer 7.0
« Απάντηση #20 στις: Ιανουαρίου 19, 2013, 15:39:40 μμ »
Παδια μπενουμε σε ασκοπεσ και αχρηστεσ αντιπαραθεσεισ,το αν ηταν το σωστο η το ληγοτερο σωστο τοπικ παρα πολυ μικρη συμασηα εχει,ο φιλοσ viet thai ειχε την καλωσηνη να ενημεροση το φορουμ για τησ τιμεσ στο βιετναμ,και εφοσον το παληκαρη ζη εκει,για μενα ειναι απολυτοσ πηστευτοσ,αν καποιοσ αλοσ ζη εκει και εχει δηαφορετικη γνωμη για την διαβιωση εκει πιστευω οτι ολοι θα θελαμε να τον ακουσουμε(βεβαιωσ ομωσ με παραδηγματα και στηχεια).Ευχαρηστω τον φιλο paris 1973 που με επαληθευη.Στο δε φιλο proedros69,επαναλαμβανω ΝΑΝΑΗ σοι 8 ολοκαινουργα δωματια σε  πανσιον 12.000μπατ τον μηνα,σοι 2-3 και διαφορα ΣΟΙ διαμερησματακι,9.000-12.000μπατ/μηνα,για να μην με ξαναδηαψευσησ δε αξηωλογοτατα δωματια που μενουν ταιλανδεζεσ/δοι με 5.000-6.000χιλ.μπατ τον μηνα με w.c μεσα,εχουν μεινη και αρκετοι ελληνεσ χωρησ κανενα παραπονο,αρα ,αμα ψαξησ βρησκησ σε οτι τιμη θεσ,ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΒΛΑ. οπωσ δε υπε και o viet thai (δεν ειθελα να το αναφερω αλλα) προκληθηκα, backpacking 150-200 μπατ το κρεβατι(αναλογα τα ατομα)4/6 η8 στο δωματιο,ΚΡΑΤΗΘΗΤΕ στην καρδια τησ μπαγγλα στον οροφο στο ΟΣΕΑΝ ΠΛΑΖΑ απεναντη απο την καινουργια TIGER ,γιαυτο μην  με δηαψευδησ για κατι οταν δεν γνωρηζησ.Φαγητο δε βρησκησ και κατω απο 40μπατ το πιατο στα λοκαλ Υ.Σ.υποψην οτι στα λοκαλ(στην δηκη μασ αργγω στα βρωμηκα)τα πιατα ειναι παρα πολυ πιο νοστημα και καθολου μα καθολου βρωμηκα,(η γυναικα μου οποτε βγαινουμε ξημερωματα τρωη με 30μπατ και εγω πεθενω για ρυζοσουπα με κοτοπουλο 40μπατ).ΟΠΟΙΟΣ ειναι η ερθη πατονγκ και θελη ασ μου στειλη μυνημα να του δωσο το τηλ.να βρεθουμε θα ΧΑΡΩ.ειμε εδω απο οκτωμβρη αρχη μεχρη τελοσ απριλη.ΧΕΡΕΤΩ ΣΑΣ

Αποσυνδεδεμένος paris1973

• **
  • Browser:
« Απάντηση #21 στις: Ιανουαρίου 19, 2013, 15:46:26 μμ »
απεναντι απο τπ cn hotel εχει δωματια με 399 μπατ το βραδυ το μονο που δεν βρισκεισ φτηνο στο πουκετ ειναι τα ταξι για ολα τα αλλα βρισκεις φτηνα και καλα

Αποσυνδεδεμένος kokkodin

• ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 7.0 MS Internet Explorer 7.0
« Απάντηση #22 στις: Ιανουαρίου 19, 2013, 16:34:28 μμ »
φιλε παρισ1973 ειληκρηνα χαιρωμε παρα πολυ που συμφωνουμε,οντοσ τα ταξι και ειδηκα τα τουκ τουκ ειναι ακρηβα οι δε τουκτουκατζιδεσ οτι χειροτερω υπαρχη,πιστεψεμε ειμαι 11 χρονια πατονγκ και δεν εχω μπη ποτε σε τουκ τουκ.Αν εισαι εδω και θεσ ασ επικηνονησουμε.  ΕΧΩ την εντυπωση απο αρκετα ποσταρησματα και τα γραφομενα οτι μερικα μελη εχουν καπια προσωπηκα θα ελεγα με αλλα ,πιστευω οτι εδω βρησκομαστε για να ανταλαζουμε πληροφοριεσ να μαθενη ο ενασ απ τον αλο για μια δευτερη πατριδα οπου θα μπορουμε να περναμε οσο το δυνατον καλυτερα,φτηνοτερα,και ωμορφα.τωρα τα πρωσοπικα ορησμενων δε νομιζω να αφορουν την ολομελια του φορουμ, και με την καθε ευκερια να τσιτονη ο ενασ με τον αλο.εχουμε να ποσταρουμε για τοσα και τοσα θεματα.Υ.Σ αν αντεληφθην λαθοσ παρντον εκ των πρωτερων.

Αποσυνδεδεμένος jimi

• ต้องการให้ฉันช่วยอะไรไหมคะ
  • ΜΕΛΟΣ Δ.Σ
  • Windows 8/Server 2012 Windows 8/Server 2012
  • Browser:
« Απάντηση #23 στις: Ιανουαρίου 19, 2013, 18:14:44 μμ »
Βεβαια απλα να αναφερουμε οτι το πιο οικονομικο ταξι ειναι το μοτο-ταξι, αρα και σε αυτο ακομη υπαρχει λυση.
Να πουμε δε, οτι τα μοτο-ταξι ειναι αφθονα και τα βρισκεις σε πιατσες η οχι, οποιαδηποτε ωρα της ημερας στο Πατονγκ.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 19, 2013, 22:36:11 μμ από jimi »
สวัสดีค่ะ ยินดีที่ได้พบคุณ