0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
δικιά μου εκτίμηση είναι περί τα 800-1200 ευρώ και οι δύο. Σε μικρή ήσυχη πόλη , μακριά από το κέντρο, με σεκιούριτι, με μικρό αμάξι κλπ
καταρχας ας υποθεσουμε οτι εχετε λυσει το προβλημα visa αρα αρχιζουμε να μιλαμε για το τι χρειαζεσαι για να ζησεις.πολλοι απο εδω εχετε ως αφετηρια το κοστος ενος ταξιδιου ως τουριστες και οχι σαν μονιμοι κατοικοι οποτε για δυο ατομα πιστευω ενα 1500 ειναι καλο.ας υποθεσουμε οτι εχετε καλυψει και το εξοδο αυτο αν εχετε εσοδα απο εδω ελλαδα.γιατι αν θα πρεπει να πας κατω και να δουλεψεις εκει με δικο τους μισθο τοτε νομιζω πρεπει να το σκεφτεις ξανα.βεβαια υπαρχουν και οι αποψεις οπως και η δκια μου οτι αν θελεις να πας καπου και να μεινεις την βρισκεις την ακρη.εφοσον βεβαια δεν υπαρχουν πραγματα να σε καλυψουν.εξοδα δεν ειναι μονο η διαμονη,το φαγητο και η ενδυση η ακομα και το αυτοκινητο.εκει τι θα κανεις;πως θα περνας την ωρα σου;δεν θα χρειαστει να ξοδεψεις για αυτην την ωρα που εχεις και σιγουρα θα θελεις να κανεις κατι;βεβαια και ειναι πιο φθηνα αλλα αλλος ο τροπος ζωης και το πως ειμαστε μαθημενοι εμεις οι ελληνες και αλλο κατω.δεν σημαινει οτι σε αποθαρυνω αλλα αν μπορεις να αλλαξεις τον ελληνικο τροπο ζωης,χωρις να ξερω βεβαια το πως ζεις τωρα,τοτε ισως και το 1200 ευρω το μηνα να ειναι καλα και να περνας ανετα.πιστευω οτι ειναι πολλοι οι παραγοντες και μεγαλη συζητηση για αυτο που θελεις να κανεις.ας ξεκινησουμε οπως ειπα και πριν απο την visa.εχεις καποιο τροπο να μπορεις να μεινεις κατω για 10 χρονια;
Ακούω με προσοχή ερώτησης και απάντησης σχετικά με το κόστος επιβίωσης στη Ταϊλανδή Για τον φίλο που θα κάνη την επιλογή μόνιμη διαμονή του την Ταϊλανδή , επιλεγεί και τη ίδιος ζωή , Παταγιοτικη η οικογενειακή , καταλάβατε τη εννοώ .Μένω μόνιμα στο φανταστικό παράδεισο Udon Thani με σπίτι ,αυτοκίνητο , μηχανάκι , και ( ποδήλατο …… πλάκα Κάνο )Λιπών στο θέμα μας ΕΞΟΔΑ φως 400 έως 500 Β , Internet 24mb Τελ- φρι , εντος thai 730 B, νερό 60 Β ,ασφάλειες 2000 προσοχή τον χρόνο , και όταν έχεις κατάθεση προθεσμιακή Πάνο από (1000000 β ) είναι φρι , TV ktv 280B απαραίτητη Φαιτο είμαι καλοφαγάς , και κάλος μάγειρας και η γυναίκα μου το ίδιο . σουπερ μαρκ 3 φορές τον μηνά 900 έως 1100 Χ 3 =3300 .Πλακαν για ασφάλεια όταν πεθάνει ο μπαμπάς η μαμά κάθε παΐδι περνη ένα πόσον ….1000 β .Βενζίνες 1000ΒΛοιπόν ανακεφαλαίωση για το άθροισμα και πάντα το Μάξιμο 500+730+60+180+280+3300+1000+1000=6870 η 7000 .Τώρα για το υπόλοιπα ,τη ζωή θα επιλέξεις ( απ του γιου )Αλά όνειρα είχα πριν ….. για …. Δουλειές …. Πιες …..δουλειές πολλά φιλιά σε όλους
Για συνέχισε , σπίτι ενοίκιο , αυτ/το πόσο , καμιά επενδυσούλα καμιά δουλίτσα πως την βγάζεις εσύ εκεί ;
Sotirios22 ειμαι πενηνταρης και θελω να κανω μια απλη και ησιχη οικογενειακη ζωη, με την γυναικα μου.7000 μπατ=152ευρο αν δεν κανω λαθος,με 46 το ευρο+το νοικι.Μελιγα λογια με 400-500ευρο την βγαζω? Συγχώνευση : [time]Νοέμβριος 29, 2009, 16:29:22 μμ[/time]kiva,karabe,flynow δεν συμφωνειτε με αυτα που λεει ο Σωτηρης?