0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
οσον αφορα το κοστος ζωης στην ταιλανδη,εχω κανει προσωπικη αναφορα...διαβασε εδω:http://prosopikes-simiosis.blogspot.com/p/blog-page.html
....σε σύγκριση με ελληνικά νησιά δεν είναι τόσο ακριβα, αλλα αν βάλεις και τα αεροπορικα και τις πολλές μέρες διακοπών που επιβάλλεται σε μια τόσο μακρινύ απόσταση.Και ενώ πέρισυ θυμάμαι έβρισκες άνετα καλο ξενοδοχείο με ~45 ευρώ τη μέρα, μια πρόσφατη ματιά που έριξα στο agoda για μάρτιο, δεν εβρισκες πλέον αξιόλογο hotel με κάτω απο 80 ευρώ τη μέρα. Δηλαδή όπως πανε έτσι αυτοί σε κάποια χρόνια δε θα πλησιάζονται.agodaSafari Beach Hotel 27 euroAPK Resort & Spa 17 euroRoyal Paradise Hotel 27 euroPatong Resortαπό30 EUR The Old Phuket Hotel 26 euroKata Palm Resort 28 euroHorizon Karon Beach Resort & Spa 27 ευρω και καμια 150αρια αλλα
αγαπητε οι τιμες που σου εδωσς ειναι τιμες που αναγραφει το σαιτ σημερα οι αλλες τιμες ειναι τιμεσς για τον μαρτη που μου ειπες εαν εσυ τα θεωρεις ακυρα τα εν λογω ξενοδοχεια προβλημα σου." δεν εβρισκες πλέον αξιόλογο hotel με κάτω απο 80 ευρώ τη μέρα" συγνωμη αλλα κατα την ταπεινη μου αποψη συνιστα παραπληροφορηση αλλωστε ποιο πανω εσυ ο ιδιος γραφεις : Patong Resort 68 euro,