0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παιδιά συγγνώμη αν δημιούργησα πρόβλημα ..Απλά προσπάθησα με ειλικρινά να μεταφέρω την πραγματικότητα για καλή διαβίωση στη χώρα με το πλάτη χαμόγελο ……. έκανα μεγάλες προσπάθειες εδω και 3,5 χρόνια και ακόμη κανό σας ευχάριστο όλους ………φιλιά………
εγώ συμφωνώ με τον καρεμπέ. τα νοσοκομεία είναι πανάκριβα. Τα φάρμακα έτσι και έτσι. να παρακαλάς να μη σου τύχει κάτι στην Ταυλάνδη. Για μένα η Ταυλάνδη είναι καλά για διακοπές. πας και φεύγεις. δεν κάθεσαι. έχει πολλά αρνητικά αν κάθεσαι πολύ καιρό που θα τα πώ μόνο σε όποιον ενδιαφερθεί να μου στείλει πμ.
Φιλε μου σωτηρηΔοκιμασε να πας στο ΑΕΚ η στο αλλο πισω απο το παρκο, γιατι εκοψες το δακτυλο σου και χρειαζεσαι 2 ραμματα.Μετα ανοιξε ενα μινι μαρκετ η ενα εστιατοριο για να βγαζεις τα προς το ζην.Εκει να δεις ρατσισμο μολις μαθουν οτι ειναι ιδιοκτησια φαλανγκ.Σε τουριστικα μερη δεν νιωθεις τον ρατσισμο , νιωθεις την μαφια Εκει που φανταζομαι οτι ζεις , ειναι κλειστη περιοχη με σεκιουριτι , που ταυλανδος δεν μπορει να αγορασει , μονο φαλανγκ παντρεμενοι με ται.Ακομα ομως και να μπορουσαν δεν θα το εκαναν με τοσους ξενους τριγυρω τους.
συμφωνώ με το Λοστρόμο ρε Καραμπέ. μιλάμε για χρήματα και λες ότι είναι ρατσιστής ο ένας και ο άλλος. Ας πάει εκεί να μείνει και αν δεν του αρέσει να φύγει. απλά πράγματα. μιλάμε για οικονομικά μεγέθη. Α και η παττάγια δεν είναι τσίρκο ρε teosep. Και μαμώ τα μέρη είναι. πήγαινε εσύ να δεις τους ναούς , εγώ θα πηγαίνω να βλέπω τους θεούς στην παττάγια!!
Παράθεση από: erasmoshemin στις Νοεμβρίου 30, 2009, 09:34:26 πμεγώ συμφωνώ με τον καρεμπέ. τα νοσοκομεία είναι πανάκριβα. Τα φάρμακα έτσι και έτσι. να παρακαλάς να μη σου τύχει κάτι στην Ταυλάνδη. Για μένα η Ταυλάνδη είναι καλά για διακοπές. πας και φεύγεις. δεν κάθεσαι. έχει πολλά αρνητικά αν κάθεσαι πολύ καιρό που θα τα πώ μόνο σε όποιον ενδιαφερθεί να μου στείλει πμ. Παράθεση από: karabε στις Νοεμβρίου 30, 2009, 10:07:03 πμΦιλε μου σωτηρηΔοκιμασε να πας στο ΑΕΚ η στο αλλο πισω απο το παρκο, γιατι εκοψες το δακτυλο σου και χρειαζεσαι 2 ραμματα.Μετα ανοιξε ενα μινι μαρκετ η ενα εστιατοριο για να βγαζεις τα προς το ζην.Εκει να δεις ρατσισμο μολις μαθουν οτι ειναι ιδιοκτησια φαλανγκ.Σε τουριστικα μερη δεν νιωθεις τον ρατσισμο , νιωθεις την μαφια Εκει που φανταζομαι οτι ζεις , ειναι κλειστη περιοχη με σεκιουριτι , που ταυλανδος δεν μπορει να αγορασει , μονο φαλανγκ παντρεμενοι με ται.Ακομα ομως και να μπορουσαν δεν θα το εκαναν με τοσους ξενους τριγυρω τους. γραφω μονο γιατι εχω μια επαφη για τον κλαδο αυτο κατω και μια σχετικη εμπειρεια απο γερμανο φιλο που εισειχθη με συντριπρικο καταγμα καρπου απο πτωση στο Μεμοριαλ Νοσοκομειο στην Πατταγια. 9ημερη παραμονη μαζι η εγχειρηση φαρμακα ναρθηκες και ολα τα σχετικα σε δωματιο μονοκλινο με τα μινι μπαρ του και ολα τα σχετικα καθως και αλλαγες μετα για 6μερες συνολον 1050 ευρω. το συγκεκριμενο νοσοκομειο θεωρειτε απο τα ακριβοτερα.οΣυγχώνευση : [time]Δεκέμβριος 01, 2009, 19:07:15 μμ[/time]οσο για τον ρατσισμο συγνωμη αλλα δεν τον εχω αντιμετωπιση το μονο που εχω δει ειναι μια μικρη επιφυλακτικοτιτα σε αγγλους για τις φασαριες που καμια φορα δημιουργουν . και σε ινδοπακιστανους λογω του φαινομενου πλαστων καρτων που εχουν δημιουργηση σαν ελληνας εχω τυχη την καλητερη αντιμετωπιση τοσο στις μεγαλες πολεις αλλα και στα χωρια που εχω επισκεπτει Συγχώνευση : [time]Δεκέμβριος 01, 2009, 19:12:44 μμ[/time]Παράθεση από: erasmoshemin στις Δεκεμβρίου 01, 2009, 07:36:03 πμσυμφωνώ με το Λοστρόμο ρε Καραμπέ. μιλάμε για χρήματα και λες ότι είναι ρατσιστής ο ένας και ο άλλος. Ας πάει εκεί να μείνει και αν δεν του αρέσει να φύγει. απλά πράγματα. μιλάμε για οικονομικά μεγέθη. Α και η παττάγια δεν είναι τσίρκο ρε teosep. Και μαμώ τα μέρη είναι. πήγαινε εσύ να δεις τους ναούς , εγώ θα πηγαίνω να βλέπω τους θεούς στην παττάγια!! το εχω ξαναπει πατταγια δεν ειναι μονο η walking street και τα διαφορα soi εχει τρομερα μερη αλλα ειναι λιγο μακρια απο το κεντρο του "παιχνιδιου" και πολλοι δεν τα ξερουν γιατι ασχολουνται με το εν λογω "αθλημα" μονο
Παράθεση από: sotirios22 στις Δεκεμβρίου 01, 2009, 12:53:32 μμΠαιδιά συγγνώμη αν δημιούργησα πρόβλημα ..Απλά προσπάθησα με ειλικρινά να μεταφέρω την πραγματικότητα για καλή διαβίωση στη χώρα με το πλάτη χαμόγελο ……. έκανα μεγάλες προσπάθειες εδω και 3,5 χρόνια και ακόμη κανό σας ευχάριστο όλους ………φιλιά………Μια χαρά τα λες Σωτήρη...