θα συμφωνησω κι εγω με την μερια μου στο θεμα που γραφει ο kiva στο οτι η είναι μια μουσουλμανική Μπανγκοκ δυό φορές πιο ακριβότερη ως προς την κατασκευη και αρχιτεκτονικη των κτιριων.
στο θεμα του φαγητου ειναι στα ιδια επιπεδα με την ταυλανδη(υπαρχουν κι εδω παγκοι με φαγητα σε προσιτη τιμη) αλλα το ποτο και η μπυρα στην βραδυνη εξοδο ειναι σχεδον στα ιδια επιπεδα με την ελλαδα(4ευρο η σινγκα) επειδη εχουν υψηλο φπα στο αλκοολ.
απο αεροδρομιο προς κουαλα λουμπουρ
μεσω sky bus στην τιμη των 9 RM(2ευρο περιπου)
ενας αλλος τροπος μεταφορας ειναι το Main Bus International Terminal in Kuala Lumpur
το οποιο δεν χρησιμοποιησα και δεν γνωριζω το κοστος.εξαρταται βεβαια και τον προορισμο που επιλεγεις.
cnina town στο κεντρο της kuala lumpur.
ιδιο στυλ με ταλανδη κι εδω με παζαρια στις αγορες
το αρχαιοτερο τζαμι στην μαλαισια
και μερικες φωτο απο κτιρια στην πρωτευουσα
τελος θα ηθελα να ευχαριστησω τους διαχειριστες του σαιτ και του φορουμ γενικα στην δυνατοτητα που μας δινουν να γνωρισουμε και τις υπολοιπες χωρες της νοτιοανατολικης ασιας.
Υ.Γ.στον φιλο και συνονοματο thailandgr που γνωρισα στο αεροδρομιο μια συγνωμη διοτι δεν καταφερα να βρεθω στον αγωνα φορμουλα ενα(πηγα μαλαισια μια εβδομαδα αργοτερα) και να μαθω την πληροφορια που μου ειχε ζητησει σχετικα με την ενοικιαση μηχανων στην σεπανγκ.αλλα δεν σε ξεχασα.ειχα ρωτησει καποιους ντοπιους και δεν γνωριζαν εαν ειναι πραγματοποιησιμο το ερωτημα.
φιλικα σε ολλους
γιωργος
ροδος