Αποστολέας Θέμα: AIR ASIA Μαλαισιανή low cost αεροπορική εταιρία .  (Αναγνώστηκε 3451 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος kiva

• Φύλο: Άντρας
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Opera 9.80 Opera 9.80
AIR ASIA Μαλαισιανή low cost αεροπορική εταιρία .
« στις: Δεκεμβρίου 14, 2009, 17:30:47 μμ »
Στην Kuala Lumpur έχει έδρα η Air Asia και μάλιστα της έχουν παραχωρήσει δικό της αεροδρόμιο , 5της κατηγορίας για να λέμε και του στραβού το δίκιο μάλλον καμιά παλιά στρατιωτική βάση είναι μερικά χιλιόμετρα μακριά από το κανονικό αεροδρόμιο της Kuala Lumpur ,που σε πηγαίνουν με λεωφορείο .                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   

Στο λάθος ...
... ο έξυπνος το παραδέχεται
... ο πονηρός δικαιολογείται
... ο ηλίθιος επιμένει!

Αποσυνδεδεμένος karabε

• Συντονιστής
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
  • Firefox 3.5.5 Firefox 3.5.5
    • www.thai.gr
Απ: AIR ASIA Μαλαισιανή low cost αεροπορική εταιρία .
« Απάντηση #1 στις: Δεκεμβρίου 14, 2009, 18:44:53 μμ »
Η air asia αυτη την στιγμη ειναι το αντιπαλο δεος της thai. Aρκετα φθηνοτερη (ιδιως σε πτησεις εξωτερικου) σε λιγα χρονια μαλλον(αν δεν ειναι ηδη) θα ειναι καλυτερη της thai. Καποια προβληματα με καθυστερησεις και αναβολες μαλλον ανηκουν στο παρελθον. Με κορυφαια την singapore στην να ασια , για μενα δευτερη ειναι η air asia.

Αποσυνδεδεμένος lostromos

• ΜΕΛΟΣ Δ.Σ
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 8.0 MS Internet Explorer 8.0
« Απάντηση #2 στις: Δεκεμβρίου 14, 2009, 20:07:36 μμ »
το θεμα ειναι να δουμε και υπεραντλαντικα ταξιδια με την air asia και ενωση με την ευρωπη με καινουρια αεροπλανα.τοτε να δουμε.

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΡΗΣ

• Φύλο: Άντρας
  • Windows 8/Server 2012 Windows 8/Server 2012
  • Browser:
  • Chrome 47.0.2526.111 Chrome 47.0.2526.111
l
« Απάντηση #3 στις: Ιανουαρίου 20, 2016, 18:25:25 μμ »
Για την Air Asia παιδιά εχω να πώ οτι ειναι πάμφθηνα να ταξιδέψεις στην Ασία.Ειμαι τώρα στην Kuala  lumpur και ταξίδεψα πρίν από τρείς (3) ημέρες απο Bangkok με 60 euros γύρω στο δίωρο και πέντε λεπτά διάρκισε η πτήση.Επίσης πρίν απο μία ημέρα βρείκα εισητήρια για το Phuket με 20 euros (μόνο να πάω).Απλά δεν το εκλεισα γιατί θα διπλασιάσω την παραμονή μου στην Kuala Lumpur που ειμαι (15) ημέρες.(υπάρχει παρα πολλύ καλή παρέα κυρίως με Kuala Lumpurians και το καύσιμο για τα Ι.Χ ειναι πάμφθηνο στο 1,05 rigit αν και το βρείκαμε και στα 95 λεπτά του rigit λόγω του οτι ειναι πετρελαιοπαραγωγός Χώρα).
Youtube :Sensual Kim Basinger Striptease in 9 1/2 Weeks Movie

Αποσυνδεδεμένος MIKEGR

• **
  • Windows 7/Server 2008 R2 Windows 7/Server 2008 R2
  • Browser:
  • Firefox 43.0 Firefox 43.0
« Απάντηση #4 στις: Ιανουαρίου 30, 2016, 09:47:44 πμ »
Τρομερη ταλαιπωρια και καθυστερηση στις 3 τελευταιες πτησεις μου με Airasia. Αμα ειναι αυτη η καλυτερη Budget εταιρεια, φανταζομαι πως ειναι οι άλλες.
Παρ ολα αυτα με εδρα την Κουαλα Λουμπουρ το δικτυο πτησεων και οι τιμες τις ειναι ασυναγωνιστες. Στην Tiger εξοδα κρατησεως με πιστωτικη εφτανε το 35% της αξιας του εισητηριου ενω το γευμα κοστιζε 11 ευρω! Στην Airasia, τα εξοδα ηταν καπου 3-4 ευρω ενω το φαι απο 2-3 ευρω το γευμα