Αποστολέας Θέμα: Προταση για δημιουργια ενοτητας "περιβαλλον -οικολογια στην Ταυλανδη".  (Αναγνώστηκε 3735 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος misamuikos

• ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • Φύλο: Άντρας
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 3.0.16 Firefox 3.0.16
Με αφορμη ολα αυτα που ακουμε περι Κοπενχαγης  :-\πιστευω οτι μια τετοια θεματικη θα ηταν ευχαριστη και ενδιαφερουσα....με προσοχη μονο ::) ...μη φανουμε και εχθρικοι(ιδιαιτερα καυστικοι) προς  τους φορεις της χωρας που λατρευουμε ;D.Αν και εχω να βρεθω στον παραδεισο 4 χρονια ;D ;D ;D ;D :-[ :-[ :'( :'( :'( :'(...θα μου αρεσε να ενημερωνομαι και οικολογικα για την υπεροχη αυτη  dreamland.Και που ξερετε?...ετσι οπως παμε στην Ελλαδαρα μας...μαλλον προβλεπω ομαδικη μεταναστευση. :D :DΕε να μην βρουμε ενα τροπικο νησι να καταλησουμε βρε αδελφε???? ;D...(Αν μου πειτε να συνδραμω θα σας απογοητευσω...δεν ξερω ουτε τα βασικα  του PC :-[)Πως σας φαινεται η ιδεα?

Αποσυνδεδεμένος stelkon

• Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 3.5.6 Firefox 3.5.6
Άστο πονάει άστο το ξέρης ?  ;D ..γιατί ο Παράδεισος… που λες μόνον οικολογικές ανησυχίες   :-X δεν έχει, όλα τα άλλα τα έχει…. :)
αρκεί να σε ενημερώσω αν και θα έπρεπε να το γνώριζες  ::) μετά από τόσες επισκέψεις, ότι είναι από τις ελάχιστες χώρες που ακόμα χρησιμοποιούν κατά κόρον στις κατασκευές τον  :o   :-[  >:(  αμίαντο……  ;) .κλπ,
Η Στάση μας στα καθημερινά πεπραγμένα η ανοχή μας ή όχι σε αυτά η κουλτούρα μας γενικότερα η πολιτική συνείδηση (όχι η κομματική ) είναι αυτή που μας κατατάσσει ιδεολογικά και τελικά αυτή που ένας λαός επιλέγει τις κυβερνήσεις του  μην κλαιγόμαστε άξιοι των πεπραγμένων μας είμαστε.

Αποσυνδεδεμένος thailandgr

• Γενικός συντονιστής
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Firefox 3.5.6 Firefox 3.5.6
    • Ταυλανδη - χωρα παραδεισος
Σωστος ο stelkon !.
Οσο για την ενοτητα μπορει οποιος θελει να ποσταρει εδω
"Δικό σου είναι αυτό που δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς εσένα"
The Little Prince - Antoine de Saint-Exupéry