0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
AΚΗ θυμασαι που εφυγα αρον αρον(μαζι ειμαστε που εκοψα το εισητηριο),λοιπον εγω δεν ειχα βιζα για μηνα,στον ελεγχο των διαβατηριων τους ειπα οτι 8ελω να κα8ησω πανω απο 21 μερες κ μου ειπαν να πληρωσω γυρω στα 15ευρω,τα πληρωσα λοιπον εβαλα κατι χαρτια που μου εδψσαν μεσα στο διαβατηριο ,ουτε κοιταξα τι εγραφαν μεσα κ στην επιστροφη ουτε μου τα ζητησε κ κανενας.
Γεια σου ακηΚοιταξα το διαβατηριο και δεν ειδα καμια σφραγιδα να λεει κατι για 2010..Αυτη την αποδειξη μου δωσαν στο αεροδρομιο εις διπλουν,δεσ την κι εσυ,εγω δε βγαζω ακρη τι μπακαλοχαρτο ειναι αυτο..χαχαχαΠαντως στην επιστροφη σε μια σειρα 20 ατομων(τοσους παρακολου8ησα) κανεις δε μου ζητησε το διαβατηριο λιγο πριν αφησω τη βαλιτσα,σε αλλουσ μπρος απο μενα τουσ τα κοιταζαν..Λες επειδη ειδαν ευρωπαικο?(οι αλλοι ηταν φιλιπινεζοι,που κατεβαιναν στο μπαχρειν)
ΠΩς διαολο ανεβαζουν φωτογραφιες εδω?
απο οτι διαβασα το ολο σκηνικο γινεται για να 'κλεψουν' αν μπορουμε να πουμε τουριστες που πανε για καποιες μικροδουλειες στους γιατρους σε αλλες χωρες.ισως στην αρχη να ειναι αρκετα ελλαστικοι εξαλλου ποιος δεν μας λεει οτι δεν μπορει καποιος να παει να λαδωσει καποιον και να του δωσει το χαρτι που θελει.ελληνικη πατεντα ετσι!!!!!!δεν ξερω τι συνθηκες επικρατουν κατω,ο ακης μπορει να μας δωσει τα φωτα του