0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ -ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ Θα ηθελα να σε ρωτήσω γιά το τραπεζικό σύστημα της Ταυλάνδης.Εγώ πρόκειται να ταξιδέψω στο υέλος Ιανουαρίου για 1 μήνα.Εχω στην κατοχ΄ή μου κάρτα της Πειραιώς VISA.Δέν εχω ακόμα ρωτήσει την ιδια την τράπεζα αλλά μπορείς να μου πεις αν θα μπορώ να κάνω αναλήψεις απο το τραπεζικό σύστημα των καρτών ΔΙΑΣ στην Ταυλάνδη η πρ'επει να κάνω απο εδώ κατάθεση σε Ταυλανδική Τράπεζα και νά προμηθευθώ κάρτα ανάληψης ταυτόχρονα . ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑΞΕΙΔΙΑ
στις περισσοτερες τραπεζες αν δεν κανω λαθος υπαρχει οριο αναληψης.10000 μπατ αν δεν κανω λαθος.
το αντιθετο.οι περισοτερες εχουν οριο αναληψης 20000.
τελικά όλες οι τράπεζες τα χρεώνουν τα 150 βαττ. εκεί.κάποτε τα ατμ της http://www.uob.co.th/index.htm δεν τα χρεώναν.το έχει ψάξει κάποιος?
Παράθεση από: jimi στις Ιανουαρίου 01, 2010, 14:46:24 μμτο αντιθετο.οι περισοτερες εχουν οριο αναληψης 20000. ναι αυτο θελω να πω οτι υπαρχει καποιο οριο οποτεθα χρειαστει να βγαζει και να ξαναβγαζει πληρωνοντας καθε φορα το αντιτιμο της τραπεζας απο την αλλη εχεις την σιγουρια απο κλοπη
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ θα ηθελα να με ενημερώσει κάποιος αν με την VISA που εχω στην Πειραιώς μπορώ να κάνω συναλλαγες για να παίρνω χρήματα απο τα ΑΤΜ των Ταυλανδικών Τραπεζών.Ποια ειναι η ποι αξιόπιστη Τράπεζα.Επίσης κανένα ξενοδοχείο σχετικά φθηνό κοντά στά μέρη που ειναι γιά διασέδαση.Δεν εχω ταξειδέψει ξανά Ταυλάνδη και επειδή θα πάω για 1 μήνα θα ηθελα τις απόψεις παλιών μελών που εχουν πάει.Πιο πολλή για αγορές ηλεκτρονικών και κοσμημάτων. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ -ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑΞΕΙΔΙΑ