0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: κω. στις Μαρτίου 02, 2010, 12:24:03 μμΚαπου εδω διαβασα οτι ειναι καλυτερα να εχεις 50€ κ 100€ εκει.Ειναι ετσι;Εγω τωρα που παω ΒΚΚ κ μετα απο λιγες ωρες (4) samui, που να αλλαξω τα €;;;Τι λετε που συμφερει;;;Να εχω 100€;;;Απο οτι καταλαβα δεν θα βγεις απο το αεροδρομια και να κατεβεις ΒΚΚμην αλλαξεις στο αεροδρομιο εχει χαλια rate "κλεβει" .Αν θες να εχεις απλα μερικα λεφτα για το ταξι στο σαμουι αλλαξε 20-30 ε στο αεροδρομιο .Εαν εχεις καποια καρτα maestro της εθνικης κανε καλυτερα αναληψη με αυτη , εχει στανταρ πιο καλο rate ,απο καποιο atm στο αεροδρομιο .Αφου πας σαμουι ΔΕΝ εχει σημασια εαν εχεις 50 -100 ή 500 αρικα μαζι σου .Αυτο ισχυει για bkk και για συγκεκριμενα exchange
Καπου εδω διαβασα οτι ειναι καλυτερα να εχεις 50€ κ 100€ εκει.Ειναι ετσι;Εγω τωρα που παω ΒΚΚ κ μετα απο λιγες ωρες (4) samui, που να αλλαξω τα €;;;Τι λετε που συμφερει;;;Να εχω 100€;;;
Πλήν της Αγιουτάγια, της κίτρινης δηλαδή
Παράθεση από: petroso στις Απριλίου 19, 2010, 01:31:58 πμΠλήν της Αγιουτάγια, της κίτρινης δηλαδήAν θες να πεις για τα 150 μπατ τα χρεώνει και αυτή κανονικάΝομίζω όμως οτι τα atm της ΑΕΟΝ δεν χρεώνουν http://www.aeonthailand.com/
Στην Πατταγια στην Kasirkoron εκανα 20 λεπτα ν'ανοιξω τον Λογ/σμο....ειναι λιγο πιο αργοι εκει!!!