0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
καθε χρονο λεω να παρω καρτα και ολο το ακυρωνω γιατι δεν ξερω αν θα δουλευει...δεν εχω πιστωτικη αλλα καρτα αναληψης απο την εμπορικη αλλα ειναι visa...μπορω να κανω και αγορες αν εχω λεφτα μεσα,....μπορω να την παρω μαζι μου,αν ναι θα εχω κανενα προβλημα??? ξερει καποιος???
επειδη και εγω μπερδευτηκα με ολα αυτα πειτε μου βρε παιδια....,για να μην κουβαλαω πολλα λεφτα μαζι,σκεφτομαι ν'ανοιξω εναν νεο λογαριασμο στην alpha, να βαλω μεσα ενα "α" ποσο που εχω σκοπο να ξοδεψω και να τα σηκωνω καθε φορα που ξεμενω απο λεφτα απο ενα μηχανημα atm η ειναι εντελως ασυμφορο?μπορει να ειναι χαζο αυτο που σκεφτηκα αλλα.....παρακαλω βοηθηστε!!!!!!!
Τα παρακάτω ισχύουν για την Άλφα28/7/2009 - ανάληψη μετρητών 20000 μπατ - ποσό σε ευρώ 432,27 - προμήθεια 4,40το οποίο σημαίνει χονδρικά 1% προμήθεια για ανάληψη 20000 μπατ και 2% για ανάληψη 10000 μπατπροσωπικά δεν είδα πουθενά να δίνεται η δυνατότητα για ανάληψη 30000 μπατ.Η τράπεζα της αγιουτάγια, ξέρετε αυτή με τα κίτρινα δεν χρέωνει προμήθεια, αν ισχύει ακόμη θα το διαβάσετε στο χαρτάκι της ανάληψης.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ -ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ Θα ηθελα να σε ρωτήσω γιά το τραπεζικό σύστημα της Ταυλάνδης.Εγώ πρόκειται να ταξιδέψω στο υέλος Ιανουαρίου για 1 μήνα.Εχω στην κατοχ΄ή μου κάρτα της Πειραιώς VISA.Δέν εχω ακόμα ρωτήσει την ιδια την τράπεζα αλλά μπορείς να μου πεις αν θα μπορώ να κάνω αναλήψεις απο το τραπεζικό σύστημα των καρτών ΔΙΑΣ στην Ταυλάνδη η πρ'επει να κάνω απο εδώ κατάθεση σε Ταυλανδική Τράπεζα και νά προμηθευθώ κάρτα ανάληψης ταυτόχρονα . ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑΞΕΙΔΙΑ