0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πήγα σήμερα στην PROBANK και για να βγάλεις την προπληρωμένη κάρτα τους χρειάζεται ταυτότητα και εκκαθαριστικό της εφορίας
Φιλε Δημητρη γραψε λαθος.......πρωτα ρωτησα κ μετα βρεθηκα σε αυτη την ενοτητα!! cool φιλε....
δεν μου αρεσει να κουβαλαω πολλα χρηματα στα ταξιδια μου αλλα εχω βαρεθει να πληρωνω τις προμηθειες των τραπεζων στις αναληψεις απο atms. εχει κανενας να προτεινει καμμια λυση?
Πήγα πάλι σήμερα στην τράπεζα αλλά αποφάσισα να μην βγάλω την κάρτα τους.1.Η προπληρωμένη τους είναι μόνο για αγορές και όχι για ανάληψη μετρητών2.Η βίζα τους έχει τα πλεονεκτήματα που έχουν αναφερθεί παραπάνω και μπορείς να καταθέσεις χρήματα για να αυξήσεις το πιστωτικό σου όριο3.ο υπάλληλος δεν ήξερε να απαντήσει αν υπάρχει προμήθεια όταν σηκώνεις μετρητά απο την κατάθεσή σου4.Δεν μου γέμισε το μάτι σαν τράπεζα5.Εθνική Τράπεζα προμήθεια 2-2,5 ευρώ και το κεφάλι μου ήσυχο5.Prepaid Τραπεζα Κυπρου λειτουργεί σαν κανονική βίζα
Συναγωνιστά Νικο.......καλά ολα αυτά που λες ,αλλά το κέρδος της τράπεζας πιο είναι ?
Παράθεση από: tas67 στις Νοεμβρίου 19, 2008, 22:13:27 μμΣυναγωνιστά Νικο.......καλά ολα αυτά που λες ,αλλά το κέρδος της τράπεζας πιο είναι ?η τράπεζα δεν υπολογίζει οτι θα χρησιμοποιήσεις την κάρτα με αυτο τον τρόπο, δηλ. οτι θα βάζεις στην βίζα προκαταβολικά χρήματα. Αν δεν βάλεις χρήματα προκαταβολικά σε χρεώνει με τόκους.ψαξε το, και ρωτήστε. και αφου υπάρχουν ενστάνσεις θελετε να σκαναρω την κινηση του λογαριασμου να την δείτε?
Παράθεση από: nikos στις Νοεμβρίου 20, 2008, 00:10:03 πμΠαράθεση από: tas67 στις Νοεμβρίου 19, 2008, 22:13:27 μμΣυναγωνιστά Νικο.......καλά ολα αυτά που λες ,αλλά το κέρδος της τράπεζας πιο είναι ?η τράπεζα δεν υπολογίζει οτι θα χρησιμοποιήσεις την κάρτα με αυτο τον τρόπο, δηλ. οτι θα βάζεις στην βίζα προκαταβολικά χρήματα. Αν δεν βάλεις χρήματα προκαταβολικά σε χρεώνει με τόκους.ψαξε το, και ρωτήστε. και αφου υπάρχουν ενστάνσεις θελετε να σκαναρω την κινηση του λογαριασμου να την δείτε?Μα σου εξήγησα οτι πήγα και ρώτησα και ο υπάλληλος δεν γνώριζε να μου απαντήσει.Τι εμπιστοσύνη μπορει να υπάρχει σε μια τέτοια τράπεζα?