0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
κ να χρεωθω την προμηθεια της ελληνικης(2.5ε)
εθνικη εχω-εθνοκας ..μηπως να σηκωσω απο ατμ στο αεροδρομιο 20.000 μπατ -ποση διαφορα θα εχει μωρε με ενα απλο ατμ που θα βρω σε δρομο του σαμουι?
εχει κανει κανεις αναληψεις απο ατμ της Ταιλανδης με την εθνοκας πλας;στο σαιτ της εθνικης αναφερεται ως χρεωστικη καρτα,αν ναι οι χρεωσεις ειναι οπως αναφερθηκαν πιο πανω 1,20 απο εθνικη και 150 β απο Ταιλανδη;
εχει κανει κανεις αναληψεις απο ατμ της Ταιλανδης με την πειραιως visa ειναι η καρτα μου.την χρησιμοποιω απο την δουλεια μου για μισθοδοσια,,ποσο προμηθεια κραταει η τραπεζα πειραιως? ποσο η ταιλανδεζικη? τα χρηματα της αναληψεις ειναι σε μπατ..κ αν εινα καλυτερα να κανω αναληψει ολο το ποσο απο το ταμειο της τραπεζας κ οχι απο ατμ..ευχαριστω παιδια.
Καλησπερα ειμαι η papitsa και ειμαι καινουργια! Ημουν Πουκετ 23 Αυγ-7 Σεπ. Εγω ειδα το εξης εκανα αναληψεις με visa πειραιως τις περισσοτερες απο το ιδιο μηχανημα και οταν γυρισα και ειδα αναλυτικη κινηση του λογαριασμου υπηρχαν διαφορετικες χρεωσεις για καθε αναληψη δηλαδη για μια αναληψη η εκει τραπεζα με χρεωνε 2.5 ευρω για μια αλλη 10!!!
οχι ηταν διαφορετικο αλλα καθε φορα πριν δωσεις το ο.κ σου ελεγε το ποσο που θα χρεωθεις και ηταν το ιδιο, νομιζω 2.5 ευρω περιπου.Δε ξερω μηπως ευθυνεται η πειραιως δε το πιστευω.