Αποστολέας Θέμα: Διαδικασιες για αδεια παραμονης για παντρεμενους  (Αναγνώστηκε 76209 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος labiko

• ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • Φύλο: Άντρας
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 9.0 MS Internet Explorer 9.0
Απ: Διαδικασιες για αδεια παραμονης για παντρεμενους
« Απάντηση #45 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2011, 19:40:30 μμ »
θαναση στην καλλιθεα την εβγαλα και εγω εκανε γυρω στο τετραμηνο, εννοειτε οτι δεν θα σε ειδοποιησει κανενας , οταν ειναι ετοιμη. πρεπει να περνας μετα το διμηνο σιγουρα ανα 15 μερες και στο τριμηνο ανα εβδομαδα, στην ματζαγριωτακη στο παρκο απεναντι στο μικρο τμημα του δημαρχειου και οχι στο μεγαλο δημαρχειο.
ειναι πολυ ευκολος ο ελεγχος, εχει λιστες στα τζαμια που μπορεις να τις βλεπεις οτι μερα και ωρα θελεις. το μονο που θα θυμασαι ειναι ο αριθμος που εχει πανω αυτο το χαρτι ποου εχετε τωρα. η λιστα ειναι με αυξουσα αριθμηση οποτε ευκολο το τσεκαρισμα. αν δεις νουμερα μεγαλυτερα απο το δικο σου να ειναι ετοιμα , μην ανησυχησεις, συμβαινει γιατι αλλα ειναι για ανανεωσες που ειναι πιο γρηγορα τα πραγματα.

Αποσυνδεδεμένος asiattica

• ฉันต้องมีชีวิตที่กรุงเทพ
  • Mac OS X 10.7.1 Mac OS X 10.7.1
  • Browser:
  • Safari 5.1 Safari 5.1
    • Asiattica
« Απάντηση #46 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2011, 22:26:09 μμ »
Μπεζ λες ε ... κοντά είναι στο σομόν

παρακαλούμε έναν χρωματολόγο να μας λύσει την απορία

πάντως μπλέ με τπτ ε?

ฉันต้องมีชีวิตที่กรุงเทพ

Αποσυνδεδεμένος JOHN15

• *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Chrome 15.0.874.121 Chrome 15.0.874.121
Απ: Visa Ταϊλανδού πολίτη για Ελλάδα
« Απάντηση #47 στις: Νοεμβρίου 26, 2011, 09:03:09 πμ »
Eυχές δια άπαντες
Έχουμε ένα απίστευτο πρόβλημα με την γυναίκα μου. Στα χαρτιά του γάμου έχει γραφτεί λάθος η ημερομηνία γέννησης της γυναίκας μου και έχουμε τεράστιο πρόβλημα με την μπλε κάρτα της πενταετίας. Στο δήμο μου πήγα, στο ειδικό ληξιαρχείο πήγα, σε εισαγγελέα πήγα, στην αστυνομία πήγα, με την πρεσβεία της Ταυλάνσης μίλησα και εγώ και η γυναίκα μου, ακόμα άκρη δεν βρήκαμε. Στις 30 λήγει η βίζα και δεν ξέρω τι να κάνω. Το λάθος έγινε ή στην Ταυλάνδη (η πρεσβεία το αρνήται) ή στην πρεσβεία μας ή στην μετάφραση του υπουργείου!!!! Τόσο καλά!!!! Δυστυχώς το είχα δει αλλά στην φούρια να πάρουμε την βίζα δεν του έδωσα σημασία και τώρα κινδυνεύει με.... απέλαση.
Ευχαριστώ πολύ για την υπομονή και θα ήμουν ευγνώμων άμα κ΄ποιος ξέρει κάτι.
sawandee kraap.

Αποσυνδεδεμένος Oytopikos

• Γενικός συντονιστής
  • สมน้ำหน้า
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Firefox 8.0 Firefox 8.0
    • Thailand
Απ: Visa Ταϊλανδού πολίτη για Ελλάδα
« Απάντηση #48 στις: Νοεμβρίου 26, 2011, 09:09:58 πμ »
Eυχές δια άπαντες
Έχουμε ένα απίστευτο πρόβλημα με την γυναίκα μου. Στα χαρτιά του γάμου έχει γραφτεί λάθος η ημερομηνία γέννησης της γυναίκας μου και έχουμε τεράστιο πρόβλημα με την μπλε κάρτα της πενταετίας. Στο δήμο μου πήγα, στο ειδικό ληξιαρχείο πήγα, σε εισαγγελέα πήγα, στην αστυνομία πήγα, με την πρεσβεία της Ταυλάνσης μίλησα και εγώ και η γυναίκα μου, ακόμα άκρη δεν βρήκαμε. Στις 30 λήγει η βίζα και δεν ξέρω τι να κάνω. Το λάθος έγινε ή στην Ταυλάνδη (η πρεσβεία το αρνήται) ή στην πρεσβεία μας ή στην μετάφραση του υπουργείου!!!! Τόσο καλά!!!! Δυστυχώς το είχα δει αλλά στην φούρια να πάρουμε την βίζα δεν του έδωσα σημασία και τώρα κινδυνεύει με.... απέλαση.
sawandee kraap.

Το λάθος το ανακάλυψε ο δημοτικός υπάλληλος?

Όταν πήγες να καταθέσεις φάκελο?

Το θέμα νομίζω δεν είναι ποιός έκανε το λάθος αλλά τι γίνεται τώρα.

Προφανώς είναι ζήτημα ταυτοπροσωπίας ...

Η ταϊλανδική πρεσβεία δεν μπορεί να δώσει βεβαίωση μέσω διαβατηρίου ή πιστοποιητικού γεννήσεως?

Αποσυνδεδεμένος JOHN15

• *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #49 στις: Νοεμβρίου 26, 2011, 10:16:19 πμ »
Ευχαριστώ oytopikos για την απάντηση.
Το λάθος το είχα δει αλλά δεν υπολόγισα την σπουδαιότητα. Στο γραφείο αλλοδαπών του δήμου που έχω την οικογενειακή μερίδα είδαν το λάθος και έχει μείνει ο φάκελος της πενταετίας σε εκρεμμότητα. Η πρεσβεία της Ταϊλάνδης είπε ότι από την Ελληνική πλευρά έγινε το λαός (είτε στην πρεσβεία μας εκεί είτε στο μεταφραστικό του υπουργείο εδώ) και ότι εαν το είχαν διαπιστώσει στην Ταϊλάνδη δεν θα τις προχωρούσαν τα χαρτιά. Η αλήθεια είναι πως εκεί είναι αρκετά σχολαστικοί αλλά ωστόσο είναι και άνθρωποι. Πάντως ακόμα και εάν το λάθος έγινε στην Ταιλάνδη, η πρεσβεία δεν μπορεί να κάνει τίποτα και θα πρέπει να πάει πίσω να το φτιάξει. Το θέμα είναι να πάει. Πως θα γυρίσει όμως αν τα χαρτιά δεν είναι εντάξεί;!!

Ευχαριστώ πολύ

• Γενικός συντονιστής
  • สมน้ำหน้า
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
    • Thailand
« Απάντηση #50 στις: Νοεμβρίου 26, 2011, 10:25:14 πμ »
Ευχαριστώ oytopikos για την απάντηση.
Το λάθος το είχα δει αλλά δεν υπολόγισα την σπουδαιότητα. Στο γραφείο αλλοδαπών του δήμου που έχω την οικογενειακή μερίδα είδαν το λάθος και έχει μείνει ο φάκελος της πενταετίας σε εκρεμμότητα. Η πρεσβεία της Ταϊλάνδης είπε ότι από την Ελληνική πλευρά έγινε το λαός (είτε στην πρεσβεία μας εκεί είτε στο μεταφραστικό του υπουργείο εδώ) και ότι εαν το είχαν διαπιστώσει στην Ταϊλάνδη δεν θα τις προχωρούσαν τα χαρτιά. Η αλήθεια είναι πως εκεί είναι αρκετά σχολαστικοί αλλά ωστόσο είναι και άνθρωποι. Πάντως ακόμα και εάν το λάθος έγινε στην Ταιλάνδη, η πρεσβεία δεν μπορεί να κάνει τίποτα και θα πρέπει να πάει πίσω να το φτιάξει. Το θέμα είναι να πάει. Πως θα γυρίσει όμως αν τα χαρτιά δεν είναι εντάξεί;!!

Ευχαριστώ πολύ

Άρα ο φάκελος σου δεν είναι πλήρης και δεν έχεις πάρει προσωρινό μπλε χαρτί

Αν μπορεί να το φτιάξει πηγαίνοντας Ταϊλάνδη ... θα πρέπει να πάει πίσω

Δεν νομίζω ότι θα έχει κάποιο πρόβλημα να πάρει τουριστική βίζα αφού η πρεσβεία ξέρει την περίπτωση

Το θεματάκι είναι τώρα που η Τάι δεν πετάει ....  θα μπορέσει να ταξιδέψει σπαστό με άλλη εταιρία ?

Αποσυνδεδεμένος zografos

• LIFE IS A JOURNEY...BRING AN OPEN MIND!!
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #51 στις: Νοεμβρίου 26, 2011, 10:59:09 πμ »
Άρα ο φάκελος σου δεν είναι πλήρης και δεν έχεις πάρει προσωρινό μπλε χαρτί

Αν μπορεί να το φτιάξει πηγαίνοντας Ταϊλάνδη ... θα πρέπει να πάει πίσω

Δεν νομίζω ότι θα έχει κάποιο πρόβλημα να πάρει τουριστική βίζα αφού η πρεσβεία ξέρει την περίπτωση

Το θεματάκι είναι τώρα που η Τάι δεν πετάει ....  θα μπορέσει να ταξιδέψει σπαστό με άλλη εταιρία ?
Ναι,τρανζιτ θα παει...και αν χρειαστει βιζα για ενδιαμεσο σταθμο με την επιδειξη του εισητηριου της θα της βγαλουν στη πρεσβεια...
IT'S NOT WHERE YOU ARE FROM,IT'S WHERE YOU ARE AT...

• Γενικός συντονιστής
  • สมน้ำหน้า
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
    • Thailand
« Απάντηση #52 στις: Νοεμβρίου 26, 2011, 11:48:01 πμ »
Ναι,τρανζιτ θα παει...και αν χρειαστει βιζα για ενδιαμεσο σταθμο με την επιδειξη του εισητηριου της θα της βγαλουν στη πρεσβεια...

Όχι αναφερόμουν στο γεγονός ότι πολλές τις φοβίζει ένα τέτοιο είδος ταξιδιού (χωρίς παρέα)

Αποσυνδεδεμένος zografos

• LIFE IS A JOURNEY...BRING AN OPEN MIND!!
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #53 στις: Νοεμβρίου 26, 2011, 11:50:23 πμ »

Όχι αναφερόμουν στο γεγονός ότι πολλές τις φοβίζει ένα τέτοιο είδος ταξιδιού (χωρίς παρέα)
:D :Dβλεπε γυναικα μου...
IT'S NOT WHERE YOU ARE FROM,IT'S WHERE YOU ARE AT...

Αποσυνδεδεμένος namtok

• Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Firefox 8.0.1 Firefox 8.0.1
    • https://plus.google.com/102898417893836622453
« Απάντηση #54 στις: Νοεμβρίου 26, 2011, 20:49:31 μμ »
Eυχές δια άπαντες
sawandee kraap.
Στο Ταϋλανδικό πιστοποιητικό του γάμου μου το όνομά μου είναι γραμμένο με κάποιο λάθος. Πρόσφατα, που χρειάστηκε να φτιάξω κάποια χαρτιά στο δήμο, τους το επεσήμανα και μου είπαν οτι πρέπει να βρούμε τον μεταφραστή, που έκανε τη μετάφραση του γάμου, να το διορθώσει, και να το πάμε στο δήμο.
Αυτό που χρειάζεσαι, είναι να επικοινωνήσεις με τον μεταφραστή και να του στείλεις τα χαρτιά. Δεν είναι απαραίτητο να κάνει τόσο ταξίδι η γυναίκα σου μόνο για αυτό.

Το θεματάκι είναι τώρα που η Τάι δεν πετάει ....  θα μπορέσει να ταξιδέψει σπαστό με άλλη εταιρία ?
Πολλές φορές έχουμε βγεί έξω από το αεροδρόμιο στο Bahrain, χωρίς να ζητήσουν βίζα για τη γυναίκα μου. Δεν νομίζω οτι υπάρχει πρόβλημα.
https://plus.google.com/u/0/102898417893836622453
https://www.facebook.com/catsoulis?ref=tn_tnmn
http://500px.com/catsoulis
I wanted only to try to live in accord with the promptings which came from my true self. Why was that so very difficult?

• Γενικός συντονιστής
  • สมน้ำหน้า
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
    • Thailand
« Απάντηση #55 στις: Νοεμβρίου 26, 2011, 21:18:25 μμ »

Πολλές φορές έχουμε βγεί έξω από το αεροδρόμιο στο Bahrain, χωρίς να ζητήσουν βίζα για τη γυναίκα μου. Δεν νομίζω οτι υπάρχει πρόβλημα.

[off-topic]

Στη Ντόχα όμως?  αλλά δεν είναι εκεί το πρόβλημα ///[/off-topic]

Αποσυνδεδεμένος jimi

• ต้องการให้ฉันช่วยอะไรไหมคะ
  • ΜΕΛΟΣ Δ.Σ
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
« Απάντηση #56 στις: Νοεμβρίου 27, 2011, 11:08:01 πμ »
Η γυναικα σου εχει παρει το επιθετο σου η οχι?Αν ναι η αλλαγη του ονοματος της φαινεται και στο πιστοποιητικο οικογενειακης καταστασης της.
Φοβαμαι βεβαια μηπως και εκει το επωνυμο ειναι λαθος αλλα τσεκαρε το πρωτα και δες μηπως βγαλεις ακρη απο εκει.
สวัสดีค่ะ ยินดีที่ได้พบคุณ

Αποσυνδεδεμένος paris1973

• **
  • Mac OS X Mac OS X
  • Browser:
  • Safari 5.1 Safari 5.1
Χαρτια ταιλανδης συζύγου
« Απάντηση #57 στις: Νοεμβρίου 18, 2012, 11:36:32 πμ »
Η γυναικα μου έχει καταθέσει τα χαρτια για βίζα 5 ετιας και έχει πάρει την βεβαίωση που ισχύει για έναν χρονο
Τέλος Ιανουαρίου θελουμε να πάμε ταυλανδη για διακοπές και για να δει τους δικούς της  μέσο Qatar me qatar airways
Θέλω να ρωτήσω στο Κατάρ η στην ταυλανδη μήπως υπάρξει πρόβλημα γιατι η βεβαίωση ότι είναι σύζυγος έλληνα πολίτη και ότι έχει καταθέσει τα χαρτια είναι στα ελληνικά η πρεπει να τρέχουμε στης πρεσβείες
Ευχαριστω

Αποσυνδεδεμένος thanaposto

• Windows 7/Server 2008 R2 Windows 7/Server 2008 R2
  • Browser:
  • Firefox 16.0 Firefox 16.0
« Απάντηση #58 στις: Νοεμβρίου 18, 2012, 16:20:48 μμ »
Η γυναικα μου έχει καταθέσει τα χαρτια για βίζα 5 ετιας και έχει πάρει την βεβαίωση που ισχύει για έναν χρονο
Τέλος Ιανουαρίου θελουμε να πάμε ταυλανδη για διακοπές και για να δει τους δικούς της  μέσο Qatar me qatar airways
Θέλω να ρωτήσω στο Κατάρ η στην ταυλανδη μήπως υπάρξει πρόβλημα γιατι η βεβαίωση ότι είναι σύζυγος έλληνα πολίτη και ότι έχει καταθέσει τα χαρτια είναι στα ελληνικά η πρεπει να τρέχουμε στης πρεσβείες
Ευχαριστω
επειδη ειμαστε ουγκαντα ακομα και σε αυτο και δινουν στα ελληνικα το εγγραφο,καλο θα ηταν να το μεταφρασεις στα αγγλικα στο μεταφραστικο στο ψυρη για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο.

Αποσυνδεδεμένος paris1973

• **
  • Windows 7/Server 2008 R2 Windows 7/Server 2008 R2
  • Browser:
  • Chrome 23.0.1271.64 Chrome 23.0.1271.64
« Απάντηση #59 στις: Νοεμβρίου 18, 2012, 17:41:35 μμ »
αυτο το χαρτι μεταφρασμενο εχει ισχυει στο καταρ η στην ταυλανδη?