0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μπεζ λες ε ... κοντά είναι στο σομόνπαρακαλούμε έναν χρωματολόγο να μας λύσει την απορίαπάντως μπλέ με τπτ ε?
Eυχές δια άπαντεςΈχουμε ένα απίστευτο πρόβλημα με την γυναίκα μου. Στα χαρτιά του γάμου έχει γραφτεί λάθος η ημερομηνία γέννησης της γυναίκας μου και έχουμε τεράστιο πρόβλημα με την μπλε κάρτα της πενταετίας. Στο δήμο μου πήγα, στο ειδικό ληξιαρχείο πήγα, σε εισαγγελέα πήγα, στην αστυνομία πήγα, με την πρεσβεία της Ταυλάνσης μίλησα και εγώ και η γυναίκα μου, ακόμα άκρη δεν βρήκαμε. Στις 30 λήγει η βίζα και δεν ξέρω τι να κάνω. Το λάθος έγινε ή στην Ταυλάνδη (η πρεσβεία το αρνήται) ή στην πρεσβεία μας ή στην μετάφραση του υπουργείου!!!! Τόσο καλά!!!! Δυστυχώς το είχα δει αλλά στην φούρια να πάρουμε την βίζα δεν του έδωσα σημασία και τώρα κινδυνεύει με.... απέλαση. Ευχαριστώ πολύ για την υπομονή και θα ήμουν ευγνώμων άμα κ΄ποιος ξέρει κάτι.sawandee kraap.
Ευχαριστώ oytopikos για την απάντηση.Το λάθος το είχα δει αλλά δεν υπολόγισα την σπουδαιότητα. Στο γραφείο αλλοδαπών του δήμου που έχω την οικογενειακή μερίδα είδαν το λάθος και έχει μείνει ο φάκελος της πενταετίας σε εκρεμμότητα. Η πρεσβεία της Ταϊλάνδης είπε ότι από την Ελληνική πλευρά έγινε το λαός (είτε στην πρεσβεία μας εκεί είτε στο μεταφραστικό του υπουργείο εδώ) και ότι εαν το είχαν διαπιστώσει στην Ταϊλάνδη δεν θα τις προχωρούσαν τα χαρτιά. Η αλήθεια είναι πως εκεί είναι αρκετά σχολαστικοί αλλά ωστόσο είναι και άνθρωποι. Πάντως ακόμα και εάν το λάθος έγινε στην Ταιλάνδη, η πρεσβεία δεν μπορεί να κάνει τίποτα και θα πρέπει να πάει πίσω να το φτιάξει. Το θέμα είναι να πάει. Πως θα γυρίσει όμως αν τα χαρτιά δεν είναι εντάξεί;!!Ευχαριστώ πολύ
Άρα ο φάκελος σου δεν είναι πλήρης και δεν έχεις πάρει προσωρινό μπλε χαρτίΑν μπορεί να το φτιάξει πηγαίνοντας Ταϊλάνδη ... θα πρέπει να πάει πίσωΔεν νομίζω ότι θα έχει κάποιο πρόβλημα να πάρει τουριστική βίζα αφού η πρεσβεία ξέρει την περίπτωσηΤο θεματάκι είναι τώρα που η Τάι δεν πετάει .... θα μπορέσει να ταξιδέψει σπαστό με άλλη εταιρία ?
Ναι,τρανζιτ θα παει...και αν χρειαστει βιζα για ενδιαμεσο σταθμο με την επιδειξη του εισητηριου της θα της βγαλουν στη πρεσβεια...
Όχι αναφερόμουν στο γεγονός ότι πολλές τις φοβίζει ένα τέτοιο είδος ταξιδιού (χωρίς παρέα)
Το θεματάκι είναι τώρα που η Τάι δεν πετάει .... θα μπορέσει να ταξιδέψει σπαστό με άλλη εταιρία ?
Πολλές φορές έχουμε βγεί έξω από το αεροδρόμιο στο Bahrain, χωρίς να ζητήσουν βίζα για τη γυναίκα μου. Δεν νομίζω οτι υπάρχει πρόβλημα.
Η γυναικα μου έχει καταθέσει τα χαρτια για βίζα 5 ετιας και έχει πάρει την βεβαίωση που ισχύει για έναν χρονο Τέλος Ιανουαρίου θελουμε να πάμε ταυλανδη για διακοπές και για να δει τους δικούς της μέσο Qatar me qatar airways Θέλω να ρωτήσω στο Κατάρ η στην ταυλανδη μήπως υπάρξει πρόβλημα γιατι η βεβαίωση ότι είναι σύζυγος έλληνα πολίτη και ότι έχει καταθέσει τα χαρτια είναι στα ελληνικά η πρεπει να τρέχουμε στης πρεσβείες Ευχαριστω