0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
αυτο το χαρτι μεταφρασμενο εχει ισχυει στο καταρ η στην ταυλανδη?
Εξαρτάται απο τον δήμο που ανήκεις,εμένα κάνανε 1,5 χρόνο
Απο οσο θυμαμαι με αυτό το χαρτί μπορεί να ταξιδέψει μόνο στην Ταυλανδη χωρίς να χρειάζεται βίζα.Οι ενδιάμεσοι σταθμοί προς την ταυλανδη ειναι οκ με αυτό το έγγραφο.
εμενα 1 χρομο τωρα ακομα τιποτα μονο την βεβαιωση εχουμε τωρα και απο οτι μου λενε στο τηλεφωνο ακομα εξεταζουνε της αιτησεις του 11 λογω φορτου εργασιας και τωρα πρεπει να ξαναπαω να παρω βεβαιωση για 1 χρονο και δεν μπορεισ να κανεις τιποτα μονο αμα λαδωσεις κανα δικηγορο αλανι και να του τα σκασεις και εν τω μεταξυ για να ξαναπας ταυλανδη πρεπει να ξανατρεχεις στην πρεσβεια για να παρεις βιζα γα γυρισεις στην ελλαδα μιλαμε για ξεφτυλισμενο κρατος μιλαω για περιφερεια στερεας ελλαδαςκανεις λαθος ουτε απο ταυλανδη δεν μπορεις να φυγεις
.
πως να σου επιτρεψουνε να ταξιδεψεις οταν ειναι μονο στα ελληνικα και εχεις και ενδιαμεσο σταθμο εκτος αν ολος ο πλανητης διαβαζει ελληνικα Εσυ το εχεις δει μεσο τριτου εγω ομως το εζησα
Εμεις εχουμε μεταφρασμενο (απο το υπουργειο επισημα) το χαρτι της προσωρινης διαμονης, και παρολα αυτα οι αεροπορικες για να βγαλουν one way απο ταυλανδη σου λενε δικαιολογιες του στυλ, δεν ειναι σεγκεν βιζα και τετοια, προς τιμη της (τους) η πρεσβεια μας στη μπανγκοκ σε τετοιες περιπτωσεις, καταλαβαινει και δινει σενγκεν βιζα. Το θεμα εδω ειναι το ελληνικο κρατος πως ισχυριζετε οτι με αυτο το χαρτι (μη το χαρακτηρισω αλλιως) εισαι καλυμενος να ταξιδευεις ελλαδα ταυλανδη και στα ενδιαμεσα στοπ οβερ και μπουρδες, και μαλιστα δε σου λεν καν να το μεταφρασεις επισημα στα αγγλικα (ελεος) η αεροπορικες ομως (και καλα κανουν κατ εμε) δεν δεχονται αυτο το χαρτι που στη ουσια δεν λεει τιποτα, στο τελος η πρεσβεια τρεχει να καλυψει της απυθμενη ηλιθιοτητα της ελληνικης γραφειοκρατιας