0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Θα ηθελα να ενημερωσω τους φιλους ,οτι δεν παιζει κανενα ρολο η οικονομικη κατασταση οποιουδηποτε Ταιλανδου πολιτη που κατεχει η θελει να εκδοσει διαβατηριο.Η Ταιλανδη εχει συναψει συμφωνια με αρκετες χωρες της Ν.Α Ασιας για ελευθερη διελευση ταξιδιωτων χωρις βιζα. Εγω προσωπικα εχω ταξιδεψει με την Ταιλανδη συζηγο μου σε αρκετες χωρες χωρις να της ζητηθει βιζα. Συγκεκριμενα μιλαω για : Kαμποτζη,Μαλαισια,Λαος,Ινδονησια , Σιγκαπουρη και Μακαο.
@ BRAINLAOUGHΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ρολο η οικονομικη κατασταση του Ταιλανδου πολιτη. Το παραδειγμα που ανεφερες μπορει να εχει να κανει με τον υποκειμενισμο καποιου υπαλληλου στο immigration. Oπως υποκειμενισμος υπαρχει και στους Ελληνες δημοτικους υπαλληλους που εκδιδουν αδεια παραμονης στις γυναικες μας .Παρακαλω δες το σαιτ http://www.mfa.gov.sg/home/idx_visaFor.htm@ΟΥΤΟΠΙΚΟΣΕπιβεβαιωνω τα περι Καμποτζης . Πριν 7 χρονια δεν υπηρχε βιζα.Τωρα με τις ταραχες ζορισαν τα πραγματα.
Παράθεση από: teosep στις Φεβρουαρίου 07, 2010, 18:12:25 μμ@ BRAINLAOUGHΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ρολο η οικονομικη κατασταση του Ταιλανδου πολιτη. Το παραδειγμα που ανεφερες μπορει να εχει να κανει με τον υποκειμενισμο καποιου υπαλληλου στο immigration. Oπως υποκειμενισμος υπαρχει και στους Ελληνες δημοτικους υπαλληλους που εκδιδουν αδεια παραμονης στις γυναικες μας .Παρακαλω δες το σαιτ http://www.mfa.gov.sg/home/idx_visaFor.htm@ΟΥΤΟΠΙΚΟΣΕπιβεβαιωνω τα περι Καμποτζης . Πριν 7 χρονια δεν υπηρχε βιζα.Τωρα με τις ταραχες ζορισαν τα πραγματα. Υποκειμενισμός και πράσινα άλογα.....
Παράθεση από: teosep στις Φεβρουαρίου 05, 2010, 22:30:15 μμΘα ηθελα να ενημερωσω τους φιλους ,οτι δεν παιζει κανενα ρολο η οικονομικη κατασταση οποιουδηποτε Ταιλανδου πολιτη που κατεχει η θελει να εκδοσει διαβατηριο.Η Ταιλανδη εχει συναψει συμφωνια με αρκετες χωρες της Ν.Α Ασιας για ελευθερη διελευση ταξιδιωτων χωρις βιζα. Εγω προσωπικα εχω ταξιδεψει με την Ταιλανδη συζηγο μου σε αρκετες χωρες χωρις να της ζητηθει βιζα. Συγκεκριμενα μιλαω για : Kαμποτζη,Μαλαισια,Λαος,Ινδονησια , Σιγκαπουρη και Μακαο. Παίζει ρόλο η οικονομική κατάσταση ταυλανδού πολίτη και ειδικότερα αν ειναι γυναικείου φύλου. Για Σιγκαπούρη ζητήσαν απο την τότε κοπέλα μου να δείξει βιβλιάριο καταθέσεων και confirmation για hotel, όταν ήρθε να με επισκεφτεί.
Για Σιγκαπουρη και Λαος επειδη το εκανα προσφατα με το τιρακ δεν χρειαζεται τπτ αλλο περα απο το διαβατηριο. Φανταζομαι οτι το ιδιο θα ισχυει και για τις αλλες χωρες.
ΠαράθεσηΓια Σιγκαπουρη και Λαος επειδη το εκανα προσφατα με το τιρακ δεν χρειαζεται τπτ αλλο περα απο το διαβατηριο. Φανταζομαι οτι το ιδιο θα ισχυει και για τις αλλες χωρες. Είπαμε ξανά οτι για το Λάος δεν είναι απαραίτητο το διαβατήριο