Καλώς ορίσατε,
Επισκέπτης
. Παρακαλούμε
συνδεθείτε
ή
εγγραφείτε
.
1 ώρα
1 μέρα
1 εβδομάδα
1 μήνας
Χωρίς όριο
Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αυτό τό topic
Αυτό τό board
Όλο τό forum
Google
Αρχική
Φόρουμ
Βοήθεια
Αναζήτηση
Ημερολόγιο
Επικοινωνία
Σύνδεση
»
ΤΑΥΛΑΝΔΗ
»
ΒΟΡΕΙΑ ΤΑΥΛΑΝΔΗ
»
Chiang mai
(Συντονιστές:
Jello Biafra
,
karabε
,
lostromos
) »
Kηποι του βασιλια - Royal Flora garden
« προηγούμενο
επόμενο »
Εκτύπωση
Αναζήτηση
Σελίδες: [
1
]
Κάτω
Αποστολέας
Θέμα: Kηποι του βασιλια - Royal Flora garden (Αναγνώστηκε 2343 φορές)
0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
frape79
frape
Windows XP
Browser:
Firefox 3.6
«
στις:
Φεβρουαρίου 13, 2010, 22:31:20 μμ »
Πλησιαζοντας ο καιρος για το επομενο ταξιδι μου ,αρχισα να κοιταω παλιες φωτο απο τα αρχεια που εχω μαζεμενα στο pc και βρηκα αυτες που δεν τις ειχα ανεβασει απο το τεραστιο παρκο προς τιμη του βασιλια οπου φιλοξενουνται πολλα σπανια ειδη φυτων και λουλουδιων.Στις φωτο που βλεπεται απο κατω θα δειτε οτι δεν υπαρχει καθολου κοσμος και αυτο δεν ειναι καποιο τρυκ δικο μου αλλα πολυ απλα το παρκο την ημερα που πηγαμε ηταν κλειστο διοτι οι εργατες καναν εργασιες για την επομενη εκθεση που θα γινοταν λιγους μηνες μετα....παρολο αυτα μας αφησαν να περασουμε χωρις να πληρωσουμε τιποτα(πλακα σκεφτηκα κανουν διοτι οπου και να πηγα παντα με βαζαν σαν ξενο να πληρωνω διπλο εισητηριο αλλα οχι αυτη την φορα....
)
Μου πηρε 2μιση ωρες να το γυρισω ολο ,εχει και πουλμαν που σε κανει μια γρηγορη τουρ μεσα στο παρκο καθως επισης και 2 διαδρομες οπου μπορεις να ακολουθησεις μια short συντομη) και μια long(μεγαλη) και αυτο γινεται πολυ ευκολα απλα ακολουθωντας τις ασπρες ή τις κιτρινες γραμμες που εχουν ζωγραφισει στο πατωμα για να μην χαθεις(παρεπιπτωντος εχουν ζωγραφισει πελματα απο ανθρωπινες πατουσες και οχι γραμμες για να ακριβολογω)
Τα τοπια υπεροχα ,το πρασινο κυριαρχει παντου και χωρις καθολου κοσμο αισθανθηκα σαν να ημουν σε κοσμο παραμυθιου (βεβαια την επομενη φορα θα ηθελα να το δω και με κοσμο)
Για περισσοτερα ψαχτε στην wikipedia ή βαλτε να δειτε κανενα βιντεακι στο youtube
Oι φωτο ειναι παρμενες απο το κινητο μου αλλα παρολο αυτα μπορειτε να δειτε την ομορφια του μερους σας το συστηνω ανεπιφυλαχτα για ενα ευχαριστο διωρο με πολυυυυυυ πολυυυυυ περπατημα.....
TIP* Στην εισοδο εχει καποια κιοσκια που πουλανε νερο και καπια τσιπς η σνακς απαραιτητο ειναι βεβαια να παρετε κανα μπουκαλακι νερο και να μην την παθετε οπως την επαθα εγω που πιστευα οτι θα εχει και πιο μετα να αγορασω πιο μεσα αλλα δεν βρηκα πουθενα και κοντευα να παθω αφυδατωση.....καλο περπατημα!!!
πραγματικα παραμυθενιο δεν συμφωνειτε?
«
Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 13, 2010, 23:06:58 μμ από frape79
»
thailandgr
Γενικός συντονιστής
Φύλο:
Windows 7
Browser:
Firefox 3.6
Απ: Kηποι του βασιλια - Royal Flora garden
«
Απάντηση #1 στις:
Φεβρουαρίου 13, 2010, 23:20:51 μμ »
Τελειο !
"Δικό σου είναι αυτό που δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς εσένα"
The Little Prince - Antoine de Saint-Exupéry
Εκτύπωση
Αναζήτηση
Σελίδες: [
1
]
Πάνω
« προηγούμενο
επόμενο »
thai.gr
»
ΤΑΥΛΑΝΔΗ
»
ΒΟΡΕΙΑ ΤΑΥΛΑΝΔΗ
»
Chiang mai
(Συντονιστές:
Jello Biafra
,
karabε
,
lostromos
) »
Τα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερη εμπειρία περιήγησης. Εφόσον χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.
OK
Μάθετε περισσότερα