0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Είχα τηλεφωνική επικοινωνία σήμερα με την Εgypt και μου επιβεβαίωσε οτι ισχύει η προσφορά στην οικονομική θέση.Τιμή 418 ευρώ , με ετήσιο εισιτήριο.Ώρες αναμονής 6,40 στο πηγαινε και 5,30 στην επιστροφήΑπίστευτη τιμή !!!Η προσφορά δεν υπάρχει στο σάιτ της εταιρίας.τηλ. 210 9212818
Παράθεση από: Oytopikos στις Μαρτίου 09, 2010, 09:43:41 πμΕίχα τηλεφωνική επικοινωνία σήμερα με την Εgypt και μου επιβεβαίωσε οτι ισχύει η προσφορά στην οικονομική θέση.Τιμή 418 ευρώ , με ετήσιο εισιτήριο.Ώρες αναμονής 6,40 στο πηγαινε και 5,30 στην επιστροφήΑπίστευτη τιμή !!!Η προσφορά δεν υπάρχει στο σάιτ της εταιρίας.τηλ. 210 9212818Βρε παιδια δε διαφωνω καταπληκτικη τιμη αλλα πολλες ωρες αναμονης ...σχεδον 7 ωρες ειναι σχεδον αλλο ενα ταξιδι για Μπανγκοκ!!
Παράθεση από: ladybirdsstar στις Μαρτίου 09, 2010, 09:50:41 πμΠαράθεση από: Oytopikos στις Μαρτίου 09, 2010, 09:43:41 πμΕίχα τηλεφωνική επικοινωνία σήμερα με την Εgypt και μου επιβεβαίωσε οτι ισχύει η προσφορά στην οικονομική θέση.Τιμή 418 ευρώ , με ετήσιο εισιτήριο.Ώρες αναμονής 6,40 στο πηγαινε και 5,30 στην επιστροφήΑπίστευτη τιμή !!!Η προσφορά δεν υπάρχει στο σάιτ της εταιρίας.τηλ. 210 9212818Βρε παιδια δε διαφωνω καταπληκτικη τιμη αλλα πολλες ωρες αναμονης ...σχεδον 7 ωρες ειναι σχεδον αλλο ενα ταξιδι για Μπανγκοκ!! Στο πήγαινε σου δίνουν ξενοδοχείο , απ'ότι με πληροφόρησε μέλος του φόρουμ που ταξίδεψε αυτή την εβδομάδα.Ετήσιο εισιτήριο στα 418 , απλά δεν υπάρχει ...
Μόλις πήρα τηλέφωνο και μου το παίζαν Κινέζοι... Και για το Μάιο τις 9 στις 10 πτήσεις μου τις έβγαλαν fully booked!!
Παράθεση από: bestathens1972 στις Μαρτίου 09, 2010, 11:46:40 πμΜόλις πήρα τηλέφωνο και μου το παίζαν Κινέζοι... Και για το Μάιο τις 9 στις 10 πτήσεις μου τις έβγαλαν fully booked!!Παράξενο το πρωί , ήταν πολύ εξυπηρετική η κοπέλα που μίλησα.Φυσικά μιλάμε για λίγες θέσεις , όπως όλες οι εταιρίες , καθόλου απίθανο λοιπόν για τις ημερομηνίες σου να είναι μπουκαρισμένες.Ξέρω άτομα που έχουν κλείσει από τώρα για Σεπτέμβριο με αυτή την τιμή.
Για την ακρίβεια ζητούσαν να μάθουν και πολύ επίμονα μάλιστα από που το είχα πληροφορηθεί πως έχουν προσφορά...
λακη απο που ειδες οτι το εισητηριο ειχε αυτην την τιμη;δευτερον το 418 πως ηξερες οτι ειναι τιμη μιας προσφορας που ακομα δεν την εχουμε δει;αν ηταν ετσι γιατι δεν υπαρχει για μηνες νωριτερα απο τον οκτωβριο καμια προσφορα;το μονο που μπορω να καταλαβω ειναι οτι ακομα το προγραμμα πτησεων της εταιριας δεν εχει βγει οποτε το λογικο ειναι να σου ειπαν οτι δεν εχουν θεσεις.αν παλι η εταιρια εχει βγαλει το πλανο της για τους επομενους μηνες προφανως θα υπαρχουν πακετα κλεισμενα οποτε γιατι τοση βιασυνη;σιγουρα μεχρι τοτε θα υπαρξουν αλλες εταιριες με προσφορες και καλυτερες απο την αιγυπτιακη.