0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κάποιο κόμπλεξ με την ΕΛΠΑ? Γιατί είναι αηδία το διεθνές δίπλωμα της ΕΛΠΑ? Λόγω εκτύπωσης? (θα μπορούσε να είναι πιο καλαίσθητο αν το αποφάσιζαν οι υπεύθυνοι της F.I.A. και τα αντίστοιχα Υπουργεία Συγκοινωνιών όλου σχεδόν του κόσμου). Και γιατί χαρακτηρίζεις ως "παντόφλα" τα 50€ του κόστους του διπλώματος?Ως εργαζόμενος στην ΕΛΠΑ επί 20ετία, παρακαλώ για την προσοχή σου στον τρόπο για τον οποίο εκφράζεσαι γι αυτήν. Μην ξεχνάς ότι χωρίς την συμβολή της, ο αυτοκινητισμός στην χώρα μας δεν θα είχε το πρόσωπο που έχει σήμερα, αλλά πολύ χειρότερο. Εαν παρ όλα αυτά θες να συζητήσουμε δημόσια την εμπάθεια που δείχνεις, δεν ε΄χω πρόβλημα, ας ανοιχτεί ένα νέο θέμα και να το δούμε εκεί ΚΟΣΜΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ.
Έλα! Μη παρεξηγιέσαι έτσι. Διάβασε καλύτερα τι γράφω. Αναφέρομαι μόνο στο δίπλωμα της ΕΛΠΑ. Το οποίο είναι υπερβολικά μεγάλο και ακαλαίσθητο. Επί πλέον και πανάκριβο. Αν σκεφτείς οτι τα ταϋλανδέζικα διπλώματα (αυτοκινήτου και μοτοσυκλέτας) μου στοίχισαν περίπου 600 μπατ. Σε μία καλοκαιρινή χώρα που θα το βάλεις αυτό το δίπλωμα? Θέλω να πω όταν φοράς ένα t-shirt και ένα σορτ?Όταν λέω παντόφλα αναφερομαι στο μέγεθος και όχι στην τιμή.
Καλη μερα ρε παιδια. Εχω σκοπο να κατεβω Τηαιλανδη για μερικα χρονια, βλεπω στο Φορυμ, οτι η ΕΛΠΑ εκδηδει διεθνες διπλωμα για Ταιλανδη μονο για ΕΝΑ χρονο και οχι τρια, εχει κανεις χρησιμοποιηση τρειετες διπλωμα και ειχε κανενα προβλημα? Πιεζομε χρονικα, εαν μπορειτε να μου απαντησετε μεχρι την ερχωμενη Τριτη (18 Σεπτ). Ευχαριστω πολυ
.....Εννοείται οτι με τουριστική βίζα δεν σου το βγάζουν. Χρειάζεται άεια εργασίας η κάτι παρόμοιο.
Εκτος από το εάν έχεις "Άδεια Εργασίας" η "κάτι παρόμοιο", με σιγουριά σας λέω τώρα ότι το βγάζουν και με Τουριστική Visa.
Άλλαξε κάτι ?Έχεις κάποιο λινκ ?
καλησπερα ξανανοιγω το θεμα γιατι εχω φαει τον τοπο και δεν βρηκα ακρη....για να ενοικιασω μηχανακι εκει στην πατονγ θα χρειαστω τελικα IPD η δεν χρειαζεται καθολου? ευχαριστω!!