Για οποιαδηποτε χωρα του κοσμου η οποια δεν αναγραφεται στο Ελληνικο
διπλωμα πρεπει να πληρωσεις το γ......ο ντ@@@@λικι της ΕΛΠΑ.
Παρολ'αυτα πρεπει οπωσδηποτε να εχετε μαζι σας και το ελληνικο.
Παραδειγμα, ολες οι παγκοσμιες εταιριες ενοικιασεως σου ζητανε το διπλωμα της
χωρας σου για την ενοικιαση, χωρις αυτο της ΕΛΠΑ το νταβατζοχαρτο δεν εχει καμμια αξια.
Αν θυμαμαι καλα ειναι κανα 80ευρω στην ΕΛΠΑ.
Αχ Ελλαδα!!!
Αυτο το πληρωνει καθε Ελληνας ο οποιος θελει να οδηγησει εκτος Ευρωπης
Εγω για να μην ξαναπληρωσω αυτο το νταβατζιλικη πηγα Γερμανια
εκανα μεταφραση το Ελληνικο σε Γερμανiκο και πηρα το διεθνες,
δωρεαν παρακαλω και για 5 χρονια ;-)
Τι ισχυ θα μπορουσε να εχει το ελληνικο διπλωμα στην Ταυλανδη? Καταρχας απο οτι ξερω ειναι γραμμενο στα ελληνικα εκτος κι αν τα εχουν αλλαξει τωρα. Αν ειναι γραμμενο στα ελληνικα ξεχνα το αφου θα το διαβαζουν και θα γελανε αλλα και στα αγγλικα να ηταν γραμμενο η ισχυς του παει να ισχυει στην Ταυλανδη. Απαραιτητως διεθνες διπλωμα το οποιο ισχυει για 3 χρονια. Λογικα δεν πρεπει να αντιμετωπισεις προβλημα με διεθνες εκτος κι αν πεσεις πανω σε στραβοξυλο. Αλλα σε αυτην την περιπτωση ουτε το Ταυλανδικο διπλωμα δε σε σωζει!
Ας με διορθωσει καποιος αν κανω λαθος αλλα απο οσο ξερω το ελληνικο διπλωμα ισχυει μονο μεσα στην Ευρωπαικη ενωση.
Βασικα καμια αξια δεν εχει στην Ταιλανδη
εδωσα μια φορα επιτηδες σε ελεγχο τροχαιας το Ελληνικο και μου λενε αυτο ειναι μονο για Ελλαδα
εμεις εδω θελουμαι INTERNATIONAL
Α καλα λεω αν ειναι ετσι εχω και απο αυτο
Τετοια στραβοξυλα που λες δεν θα βρεις ευκολα στην Ταιλανδη
αλλα θα βρεις παρα πολλα στην Καμποτζη,
δεν αναγνωριζουνε το διεθνες διπλωμα με βαλανε να κανω δικο τους που ητανε και πλαστο μεσα απο την αστυνομεια
εκτος αυτου για να το βγαλεις εστω και αυτο το πλαστο πρεπει να περιμενεις 1 μηνα και αν σε πιασουνε να οδηγεις γινεται κατασχεση το μηχανακι.
σκεφτείτε ότι το μοναδικό πρόβλημα ουσιαστικά είναι ότι μπορεί να ξεχαστείς και να οδήγησης δεξιά
φυσικά αυτό μονο για την πρώτη ημερα ,
από μεριά επικινδυνότητας είμαστε εξίσου τρελοι με τους ταϊλανδούς πιστεύω ,
οποτε καταλαβαίνεις
λοιπόν υπομονή και προσοχή θέλει ,σίγουρα ο φόβος-πανικός δεν βοηθα
μεσα την πολη συνηθως δεν ειναι προβλημα
ακολουθας το ρευμα
το προβλημα εινα αν βρεθεις κανα βραδυ μονος σου και συναντησης καμια κυκλικη πλατεια,
καθομουνα και σκεφτομουνα πως πρεπει να οδηγησω
ασε αν πρεπη να περασης κανα δρομο πεζος πρεπη να προσεξης μην σε πατησουναι,
πρεπη να κοιταξης αναποδα
προτα δεξια κε μετα αρηστερα
ενω Ελλαδα πρωτα αριστερα με σχεδον ταυτοχρονο βημα μπροστα και ισως μετα να κοιταξης και δεξια
στην αρχη σηγουρα θα μπερδευτης
από μεριά επικινδυνότητας θα διαφονησο
Οι Ταιλανδοι ειναι πιο υπομενετηκοι οδηγοι απο τους Ελληνες
στην Ελλαδα δεν μπορω να φανταστο κανεναν να περημενη 4-5 λεπτα να ξαναναψη το πρασηνο και μεσα στο λιοπηρη,
εχεις δη στα φαναρια τους που αριθμουναι αναποδα τα δευτερολεπτα ?
Μερικα ξεκιναναι απο το το 180 αλα απο το 240
στην Ελλαδα ειναι δεν ειναι μισο με ενα λεπτο
και δεν εχω δη ποτε μεχρη στιγμης οδηγο στην Ταιλανδη να κανει τετοιες σφηνες και μπαντηληκια και αποτομες εκηνησεις οπως στην Ελλαδα
και τα κορναρισματα και το ΜΑΛΑ--Σ που παη βροχη
Εγω στην αρχη εκανα ετσι επιθετικη Ελληνηκια οδηγηση
κορναρισματα και βρισημο
και μου λεει μια πρωην, ΤΕΡΗ δεν ξερω τη κανετε στην Ελλαδα αλλα εδω αν οδηγης ετσι και συμπερηφερεσε ετσι
θα σε φανε,η πιο πολλη εχουναι οπλα και δεν το εχουνε σε τιποτα να ρηξουναι σε ακομη εναν ΦΑΡΑΝΚ
αλλα γενικα την προσοχη μας φυσικα πρεπει να την εχουμαι παντα
εχεις δεν εχεις δικοιο και προτεριοτητα κανεις πασο και γηρηζης Ελλαδα οπως πηγες
ασε που εχεις-δεν εχεις δικοιο μου φενεται της ζημιες του αυτοκινητου η μηχανης της πληρωνης απο την τζεπη σου
ετσι τουλαχηστων εχω ακουση
αν κανω λαθος ας με διορθωση καποιος