0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλημέρα σε όλους! Θα ήθελα τη βοήθεια σας προκειμένου να με πληροφορήσετε εάν για την ενοικιαση ενός scootter έως 250cc (τόσο νομίζω οτι χρειάζεται για να γυρίσει ένα ζευγάρι τις παραλίες του Samoui), χρείαζεται το δίπλωμα απο την ΕΛΠΑ ή στο νοικιάζουν και με το Ελληνικό δίπλωμα? Ευχαριστω
Το θέμα δεν είναι στο να στο νοικιάσουν. Πολύ πιθανό να βρείς να νοικιάσεις. Τι θα κάνεις όμως αν συμβεί κάποιο ατύχημα και εσύ δεν έχεις αναγνωρισμένο στην ταϋλάνδη δίπλωμα? Για τον λόγο αυτό και μόνο αξίζει να δώσεις τα 50€ για την παντόφλα της ΕΛΠΑ. Εμένα με είχαν σταματήσει στη βόρεια Ταϋλάνδη για υπέρβαση ταχύτητας και όταν τους έδωσα το Ελληνικό δίπλωμα, έψαχναν να βρούν το όνομα. Μόνο όταν τους έδωσα την αηδία της ΕΛΠΑ χαμογέλασαν.
Τη 2 φορα με γραψανε γιατι δεν φοραγα κρανος και το ποσο ητανε αν θυμαμαι καλα 500 baht...Αυτο που θελει προσοχη ειναι να μη βρεθεις η προκαλεσεις ατυχημα γιατι στα ενοικιαζομενα μηχανακια δεν σου κανουν ΑΣΦΑΛΙΣΗ!!!
εξαρτάται σε ποιον δίνεις τα 500 baht.. στο τμήμα για την κλίση η στον αστυνομικό για να σε αφήσει να φύγεις...
Στον μπατσο οχι!!!!πηγα στο αστυνομικο τμημα πηρα νουμερακι και οταν ηρθε η σειρα μου πηγα και πληρωσα!!!
η προσωπική μου εμπειρία εμενα είναι μια φορα που με έχουν σταματήσει και ζήτησε ο αστυνομικός 500 baht για να μας αφήσει να φύγουμε..
Και βέβαια δεν έπρεπε να του τα δώσετε. Αλλά ήξερε από που τα ζήταγε. σας είδε τουρίστες και έβγαλε καλό μεροκάματο.