Αποστολέας Θέμα: VISA παραμονής  (Αναγνώστηκε 103227 φορές)

0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος kokkodin

• ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 7.0 MS Internet Explorer 7.0
Απ: VISA
« Απάντηση #120 στις: Ιανουαρίου 12, 2013, 08:00:49 πμ »
παρακληση αν γνωριζη καποιοσ κατι αλλο για βιζα παντρεμενου ασ το γραψη θα βοηθηση πολυ,αλιωσ ασ το επιβεβαιωση να συγουρευτουμε.  Υ.Σ ευχαρηστω για την συνχωνευση.

Αποσυνδεδεμένος thailandgr

• Γενικός συντονιστής
  • Φύλο: Άντρας
  • Windows 8/Server 2012 Windows 8/Server 2012
  • Browser:
  • Firefox 18.0 Firefox 18.0
    • Ταυλανδη - χωρα παραδεισος
« Απάντηση #121 στις: Ιανουαρίου 12, 2013, 11:24:23 πμ »
παρακληση αν γνωριζη καποιοσ κατι αλλο για βιζα παντρεμενου ασ το γραψη θα βοηθηση πολυ,αλιωσ ασ το επιβεβαιωση να συγουρευτουμε.  Υ.Σ ευχαρηστω για την συνχωνευση.

Το πιο καλο ειναι να κανεις μια ερωτηση εδω : http://greece.siam-legal.com/Thailand-Marriage-Visa-for-Citizens-of-Greece.php

"Δικό σου είναι αυτό που δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς εσένα"
The Little Prince - Antoine de Saint-Exupéry

Αποσυνδεδεμένος halfway inn

• ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • IT'S A NICE DAY TODAY IN THAILAND.....KEEP SMILING
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 8.0 MS Internet Explorer 8.0
« Απάντηση #122 στις: Ιανουαρίου 12, 2013, 12:49:34 μμ »
Αγαπητέ Ντίνο έγραψες: .........Επειδή θα χρειαστώ άλλες 45 μέρες...........
Αυτό είναι = VISA EXTENTION,  Και ο νομος του Immigration ( που ισχύei τουλάχιστον μέχρι προχτές) για αυτό αναλυτικά λέει ως έξεις:

In the case of being a family member of a Thai national (applicable only to parents, spouse, children,
adopted children, or spouse’s children):

Criteria for Consideration
(1) The alien must have been granted a non-immigrant visa (NON-IM).
(2) The alien must have proof of relationship.
(3) In the case of spouse, the relationship must be de jure and de facto; or
(4) In the case of children, adopted children, or spouse’s children, said children, adopted children,
or spouse’s children must not be married, must live with the alien as part of the family, and must not
be over 20 years of age; or
(5) In the case of parents, the father or mother must maintain an average annual income of no less
than Baht 40,000 per month throughout the year or must have deposited funds of no less than Baht
400,000 to cover expenses for one year.
For other necessary cases, the Commissioner or Deputy Commissioner of Immigration Bureau
is granted the authority to make decisions regarding approval on a case-by-case basis.
(6) In the case of marriage to a Thai woman, the alien husband must earn an average annual income
of no less than Baht 40,000 per month or must have no less than Baht 400,000 in a bank account in
Thailand for the past two months to cover expenses for one year.

Documents to be submitted
1. Application form
2. Copy of applicant’s passport
3. Copy of documents proving relationship, such as a marriage certificate, a birth certificate,
registration of child legitimization, household registration certificate, child adoption registration
certificate, or other evidence from the government or relevant agency
4. Copy of evidence proving the Thai nationality of the spouse, parents, children, or adopted
children, such as a national ID card, copy of household registration certificate, or other evidence
issued by the government or relevant agency
5. Only for Criteria (5) and (6), the applicant must attach a funds deposit certificate issued by a
bank in Thailand and a copy of a bankbook, or attach documents proving that the parents or alien
husband earns an average monthly income of no less than Baht 40,000 throughout the year, such as
any particular individual income tax return together with payment receipt, evidence of receiving
retirement pension, evidence of receiving interest from funds deposit, or evidence of having other
funds issued by the relevant agency. An affidavit must also be submitted confirming the alien’s
marital or parental status with a Thai national.

Basei λοιπόν με το τι λέει ο νομος αυτός εξέτασε την υπόθεση σου ξανά, είτε μονος σου είτε με Licenced και Credible Δικηγόρο εάν καταλάβεις ότι θα χρειαστείς.

วันนี้เป็นวันที่ดีในเมืองไทย ..... ยิ้มแย้มแจ่มใส
It's a nice day today in Thailand....keep smiling

"PG THAI AGENT"

Αποσυνδεδεμένος kokkodin

• ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • Browser:
« Απάντηση #123 στις: Ιανουαρίου 12, 2013, 14:11:24 μμ »
παυλο μου σωστα ετσι ειναι ο νομοσ αυτα ηξερα και εγω,και επειδη ολα αυτα τα χρονια καθομουν 6 μηνεσ ταιλανδη 6 ελλαδα αλλα στουσ 3μηνεσ πηγενα 10 μερεσ ελλαδα και ξανα εδω επερνα 2 μηνεσ απ το προξενιο στην ελλαδα + 1 εχτενσιον απο ιμηκρεσιον.  φετοσ δεν θα παω ελλαδα και θα κατσω εδω 6.5 μηνεσ 12/10/12 εωσ 21/4 /13 πηρα 3 απο ελλαδα +2 εδω ιμηκρεσιον και λιγη η βιζα μου 10/3 ειχα σκοπο να παω μαλεσηα 3 μερεσ να παρω 2 μηνεσ και αν χρειαζοταν +1 ακομη απο ιμηκρεσιον (δηλαδη θαχα αν ηθελα 8 μηνεσ συνολο) Η αυθημερον Μαλεσηα μπεσ βγεσ 1 μηνα και μια ρανογκ μπεσ βγεσ 15 μερεσ (θα εκανα και μια εκδρομη στο φανταστικο κο παηαμ).Με αυτα που μου ειπε το ιμηκρεσιον μπερδευτηκαμε,γιατι μου ειπε μπεσ βγεσ και σε 15 μερεσ ελα να παρησ αλουσ 2 μηνεσ (ωσ παντρεμενοσ με ταιλανδη)αυτο ψαχνω να βρω αν ισχυη διωτη αν ισχυη παμε συνολο 7.5 μηνεσ.Επησησ αν αυτο γινεται για τουσ παντρεμενουσ,για τουσ αλουσ ισχυη το 15 μερεσ μπεσ βγεσ +1 μηνα απο ιμηκρεσιο οπωτε θαχουν 2+1 απο ελλαδα +15 μερεσ +1 μηνα συνολο 4.5 μηνεσ με ενα απλο μπεσ βγεσ.Επειδη πιστευω οτι η παραμονη μασ στην ταιλανδη και το θεμα με την βιζα και για τεισ δυο περηπτωσεισ (παντρεμενων και ανηπαντρων)θα το ψακσω ξανα και θα ενημεροσω τουσ φιλουσ.Αν εχεισ χρονο και μπορεισ εσυ η καποιοσ αλλοσ ασ ερευνηση αυτη την περηπτωση ειναι αρκετα μεγαλησ συμασηασ και ληνει σε μεγαλο βαθμο τα προβληματα που αντιμετοπιζουν πολλοι φιλοι με την βιζα.Χεραιτω και ελπιζω σε επιβεβεωση.

ΣΥΓΝΩΜΗ εγραψα λαθοσ το συνολο για παντρεμενουσ, το σωστο ειναι 3μηνεσ προξ.ελαδα +2 ιμηκρεσιον και μετα εξοδοσ και σε πρεσβυα 2 μηνεσ +2 απο ιμηκρεσιον η αν ειναι και η γυναικα μαζι με τα χαρτια του γαμου +διαβατηριο 3 μηνεσ +2 ιμηκρεσιο δηλαδη συνολο 9 η 10 μηνεσ με μια μονο εξοδω.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 12, 2013, 16:05:39 μμ από Oytopikos »

Αποσυνδεδεμένος kokkodin

• ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • Browser:
« Απάντηση #124 στις: Μαρτίου 18, 2013, 18:39:33 μμ »
Επανερχωμε για επειβεβεωση βιζασ παντρεμενου με ταιλανδο πολιτη Α περνη βιζα απο την πρεσβεια παρουσιαζωντασ τα χαρτια του γαμου 3ων μηνων 50ευρ.μετα εκστενσιο 2 μηνων απο ημηκρεσιον παρουσιαση χαρτιων γαμου και διαμονησ και συζηγοσ 1900 μπατ κατωπην απετητε εξοδοσ απο την χωρα βγενη / μπενη οδικοσ περνη 15 μερεσ βιζα, αεροπορικωσ 30 μερεσ (εγω απο ρανονγκ /βιρμανια/ρανονγκ)οδικοσ κωστοσ βαρκασ πηγενε / ελα 100 μπατ (50+50) και 10 $ βιρμανια βιζα 15 μερεσ και σημερα 2 μηνεσ εξτενσιον απο ημηκρεσιον πουκετ χαρτια γαμου διαμονησ συζηγου 1900 μπατ .αυτη η τροπωπηηση εγινε τωρα τελευτεα δηλ. 3+2=5μηνεσ +15μερεσ 2μηνεσ=συνολο 7,5 μηνεσ οδικ.η 8 μηνεσ βγεσ /μπεσ αερ.ΕΠΙΒΕΒΕΩΜΕΝΑ

• ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #125 στις: Μαΐου 06, 2013, 07:07:13 πμ »
Η Ταϊλανδική Πρεσβεία Στην Kuala Lumpur στην Μαλαισία ήδη έχει σταματήσει την έκδοση της "Non-Immigrant B" One Year Visa.
Εκδίδει μόνον 3 μήνες "Non-Immigrant B" Visa.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τους ενδιαφερομενους για τηv "Non - Immigrant B" Visa και σε συνδυασμό με την Άδεια Εργασίας διαβάστε εδώ στην συνεχεια:

The Royal Thai Embassy of Kuala Lumpur, a popular visa run destination for Phuket expats, has confirmed that it is no longer issuing 12-month non-immigrant B visas.

Embassy official Orawan Heemmamhad confirmed to the Phuket Gazette that the embassy in the Malaysian capital stopped issuing 12-month business visas late last year.

“It is the Kuala Lumpur embassy policy not to issue 12-month non-immigrant B visas anymore. Now we issue only three-month non-immigrant B visas,” she said.

“We suggest that people apply for a one-year permit-to-stay in Thailand instead,” Ms Orawan said.

However, an official at the Royal Thai Consulate at Penang confirmed that there was no change in their policy for issuing the expat-popular business visas there.

“We are still issuing 12-month non-immigrant B visas for applicants who have previously been issued a 12-month non-imm B visa and are applying for a new one,” the official said.

“However, we will not grant a person a 12-month B visa if the person is applying for their first-ever 12-month non-imm B visa and there is less than six months left on their work permit.

“That said, if the person has already had a 12-month non-imm B visa and has had a work permit valid for the past 12 months, we will grant that person a 12-month non-imm B visa,” the consulate official added.

A staffer at the popular Thai Visa Service, which runs visa run services to Penang twice a week, said, “To be issued a 12-month non-immigrant B visa, applicants should go to Penang and get their three-month non-immigrant B visa first, then return to Thailand and have their work permit extended to last one year.

“They can then return to Penang and be issued a 12-month non-immigrant B visa, and come back to Thailand and work for the rest of the year,” she said.

“Of course, when applying for their second [or subsequent] 12-month non-imm B visa, applicants will need to prepare the same documents that were required when they applied for their first 12-month non-imm B,” she added.

However, without a 12-month permit-to-stay, expats will need to make “visa runs” to exit and re-enter Thailand every 90 days, the visa run staffer noted.

"PG THAI AGENT"

Αποσυνδεδεμένος Jas

• *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Chrome 28.0.1500.72 Chrome 28.0.1500.72
« Απάντηση #126 στις: Ιουλίου 25, 2013, 11:56:52 πμ »
Θέλω να ρωτήσω τους γνωστες, σε μια εβδομάδα τελειώνει η visa του ενός μηνός που δικαιούμαι αλλα θέλω να μείνω thai παραπάνω.
Πήγα στο "imigration" στο laksi και μου λένε οι κοπελίτσες εκεί πως το max που μπορώ να βάλω στην αίτηση είναι 7 μέρες μόλις....
Αν πάω στο λαός p.x. και γυρίσω πίσω bangkok σε καμια βδομάδα θα πάρω ένα μηνα visa από την αρχή?

συγγνώμη για τα greeklish είμαι σε net...

rtfm Σε παρακαλώ να γράφεις με μικρούς ελληνικούς χαρακτήρες σύμφωνα με τους Κανόνες Συμμετοχής του forum
Μπορείς να γράφεις και χωρίς να έχεις Ελληνικό πληκτρολόγιο με τον GREEKLISH CONVERTER που έχει το φόρουμ 

Αυτό το μήνυμα διορθώθηκε τυχόν επόμενα θα διαγράφονται

thai.gr team
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 25, 2013, 15:00:50 μμ από thailandgr »

Αποσυνδεδεμένος namtok

• Windows 8/Server 2012 Windows 8/Server 2012
  • Browser:
  • Chrome 28.0.1500.72 Chrome 28.0.1500.72
    • https://plus.google.com/102898417893836622453
« Απάντηση #127 στις: Ιουλίου 25, 2013, 14:30:22 μμ »
Thelw na rwtisw tous gnwstes, se mia evdomada teleiwnei i visa tou enos minos pou dikaioumai alla thelw na meinw thai parapanw. Piga sto imigration sto laksi kai mou lene oi kopelitses ekei pws to max pou mporw na valw stin aitisi einai 7 meres molis.... An paw sto laos p.x. kai gyrisw pisw bangkok se kamia vdomada tha parw ena mina visa apo tin arxi?

sygnwmi gia ta greeklish eimai se net...
Όπως σου τα είπαν είναι. Μία εβδομάδα μόνο. Αν πας στο Λάος και επιστρέψεις οδικώς θα πάρεις 15 μέρες. Καλίτερα να πας στο Λάος και να επισκευτείς την πρεσβεία της Ταϋλάνδης, όπου θα μπορέσεις να ζητήσεις 2 μήνες.
https://plus.google.com/u/0/102898417893836622453
https://www.facebook.com/catsoulis?ref=tn_tnmn
http://500px.com/catsoulis
I wanted only to try to live in accord with the promptings which came from my true self. Why was that so very difficult?

Αποσυνδεδεμένος Jas

• *
  • Windows 7/Server 2008 R2 Windows 7/Server 2008 R2
  • Browser:
  • Chrome 28.0.1500.95 Chrome 28.0.1500.95
« Απάντηση #128 στις: Αυγούστου 05, 2013, 21:57:33 μμ »
Τελικα δεν πήγα στο Λαος, απλα ήθελα λίγες μέρες παραπάνω να κάνω μια δουλίτσα. Παρουσιάστηκα στο check in 4 μέρες overstay και με ρώτησε η υπάλληλος αν έχω 2 000 baht, της λεω ναι έχω, μπορείτε να μου τα δείξετε με ξαναρωτάει, της τα δείχνω και μετά μου λέει να παω πανω σε ένα γραφείο "OVERSTAY VISA FINE" sto immigration. Εκεί ήταν ένας ταιλανδός που δεν ήξερε αγγλικά και μια κοπελα, του δείχνω το διαβατηριο, μου βάζει μια σφραγίδα μου το δίνει πίσω και κάτι είπε στα ταιλανδικα χαμογελαστος. Βγάζω εγω 2 χιλιομπατα ρωτάω εδώ πληρώνω; και μου λεει η κοπέλα "for you nothing" χαμογελαστή επίσης. Σκεφτηκα να της ζητησω το τηλ. της αλλα είπα ας μην πιέσω την τυχη μου, απλα ειπα chop kun krap και πήρα το δρομο μου προς τα μέσα.

Αποσυνδεδεμένος diamantis

• Browser:
  • Chrome 30.0.1599.101 Chrome 30.0.1599.101
Απ: Visa & Immigration News
« Απάντηση #129 στις: Οκτωβρίου 21, 2013, 12:04:54 μμ »
Φίλος έλεισε εισιτήριο για Πουκέτ αναχώρηση 15 Δεκεμβρίου και επιστροφή 14 Ιανουαρίου με τιμή 650 .Φοβάται όμως το θέμα της βίζας.Η τουριστική που είναι για 30 ημέρες τον καλύπτει? να μην τρέχει πρεσβεία για να πάρει βίζα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Η πτήση είναι με Κατάρ μέσω Κουάλα Λουμπούρ. Η βίζα μπαίνει πρώτη φορά στη Ντόχα η Κουάλα Λουμπούρ η Πουκέτ  και η τελευταία που θα τσεκάρουν για το όριο των 30 ημερών θα είναι στο αεροδρόμιο του Πουκέτ? η την 'αλη μέρα στο Κτάρ? να μην τρέχει στη πρεσβεία για βίζα πλέον των 30 ημερών  δεν θα χρειαστεί ??

Αποσυνδεδεμένος Oytopikos

• Γενικός συντονιστής
  • สมน้ำหน้า
  • Browser:
  • Firefox 24.0 Firefox 24.0
    • Thailand
Απ: Visa & Immigration News
« Απάντηση #130 στις: Οκτωβρίου 21, 2013, 12:19:24 μμ »
Φίλος έλεισε εισιτήριο για Πουκέτ αναχώρηση 15 Δεκεμβρίου και επιστροφή 14 Ιανουαρίου με τιμή 650 .Φοβάται όμως το θέμα της βίζας.Η τουριστική που είναι για 30 ημέρες τον καλύπτει? να μην τρέχει πρεσβεία για να πάρει βίζα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Η πτήση είναι με Κατάρ μέσω Κουάλα Λουμπούρ. Η βίζα μπαίνει πρώτη φορά στη Ντόχα η Κουάλα Λουμπούρ η Πουκέτ  και η τελευταία που θα τσεκάρουν για το όριο των 30 ημερών θα είναι στο αεροδρόμιο του Πουκέτ? η την 'αλη μέρα στο Κτάρ? να μην τρέχει στη πρεσβεία για βίζα πλέον των 30 ημερών  δεν θα χρειαστεί ??

δεν εχει πρόβλημα...

ποια ειναι η ημερομηνια αφιξης και ποια η ώρα αναχωρησης στο / απο ΠΟΥΚΕΤ?

• ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #131 στις: Οκτωβρίου 21, 2013, 12:49:55 μμ »
Παράθεση
ποια ειναι η ημερομηνια αφιξης και ποια η ώρα αναχωρησης στο / απο ΠΟΥΚΕΤ?

No Problem anyway
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 21, 2013, 17:03:48 μμ από Oytopikos »

"PG THAI AGENT"

Αποσυνδεδεμένος diamantis

• Browser:
  • Chrome 30.0.1599.101 Chrome 30.0.1599.101
« Απάντηση #132 στις: Οκτωβρίου 21, 2013, 15:59:36 μμ »
Αφιξη Πουκέτ 16/12 Αναχώρηση από Πουκέτ 14 /1  Ακριβώς 30 ημέρες.Λογικά έστω και οριακά φαίνεται εντάξει.Λέει αγχωμένος μήπως η επόμενη από Κουάλα φανεί σαν επιπλέον εγώ του είπα ότι τα τράνζιτ δεν πιάνονται και να μην ανησυχεί
Εντάξει του είπα μην τον πάρω και στο λαιμό μου 

Αποσυνδεδεμένος Oytopikos

• Γενικός συντονιστής
  • สมน้ำหน้า
  • Browser:
  • Firefox 24.0 Firefox 24.0
    • Thailand
« Απάντηση #133 στις: Οκτωβρίου 21, 2013, 17:03:14 μμ »
Αφιξη Πουκέτ 16/12 Αναχώρηση από Πουκέτ 14 /1  Ακριβώς 30 ημέρες.Λογικά έστω και οριακά φαίνεται εντάξει.Λέει αγχωμένος μήπως η επόμενη από Κουάλα φανεί σαν επιπλέον εγώ του είπα ότι τα τράνζιτ δεν πιάνονται και να μην ανησυχεί
Εντάξει του είπα μην τον πάρω και στο λαιμό μου 

Kανένα απολύτως πρόβλημα

Αποσυνδεδεμένος Yiannis

• Yiannis... Ταξιδευειν…:)
  • Browser:
  • Firefox 25.0 Firefox 25.0
« Απάντηση #134 στις: Δεκεμβρίου 08, 2013, 10:59:23 πμ »
Να ρωτησω κατι, (που αλλον εχει απαντηθει αλλα....)  ;D ,
Αν παραμεινω 29 ημερες Ται και μετα βγω Λαος για 5 ημερες, επιστρεψω Ται αεροπορικως παιρνω παλι 30 ημερες βιζα οκ? Αν στις 29 ημερες το επαναλαβω, παιρνω παλι 30 ημερες βιζα για Ται και ποσες φορες μπορω να το κανω μεσα στην ιδια χρονια?
Ποτέ δεν είναι αργά !!!!