0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Να ρωτησω κατι, (που αλλον εχει απαντηθει αλλα....) ,Αν παραμεινω 29 ημερες Ται και μετα βγω Λαος για 5 ημερες, επιστρεψω Ται αεροπορικως παιρνω παλι 30 ημερες βιζα οκ? Αν στις 29 ημερες το επαναλαβω, παιρνω παλι 30 ημερες βιζα για Ται και ποσες φορες μπορω να το κανω μεσα στην ιδια χρονια?
Δεν γνωρίζω και πολλα πράγματα αλλά ξέρω μόνο ένα , έχω Multi Entri Bussines Visa αλλά πρέπει κάθε 3 μήνες να ανανεώνω την σφραγίδα αφού το Immigration σου δίνη μόνο τρις μήνες παραμονή , διαβάζω ότι πρέπει να βγαίνεις μόνο αεροπορικώς από την χώρα και να επιστρέφεις έπειτα από κάποιες ήμερες, εγώ εχθές 29-03-2014 ανανέωσα την παραμονή μου περνώντας με τα πόδια Cambodia για 10 λεπτά ακριβώς και ξαναμπήκα στην Thailand, δηλαδή σε δυο ώρες σύνολο ανανέωσα την παραμονή μου. Όλο αυτό μου στοίχισε 3.500 ΤΗΒ ( 2.500 ΤΗΒ στο πρακτορείο και τα άλλα προσωπικά έξοδα, είμαι και καλοπερασάκιας ) διότι πήγα με minibus από Bangkok έως Aranyaprathet, όλο δε το ταξίδι διήρκεσε 12 ώρες δηλαδή 4 ώρες να πας 4 ώρες όλη η διαδικασία της vizas μαζί να φας και να πιεις καφέ και 4 ώρες επιστροφή.
Χωρίς ειρωνεία σε θαυμάζω που βγάζεις τόσα λεφτά , σαν υπάλληλος κιόλας, χωρίς να μιλάς αγγλικά και χωρίς να ξέρεις να γραφεις ελληνικά.
Όσο που γράφω οτι εργάζομε (παράνομα), χα χα κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζη όπως λένε στο χωριό μου, σε μια υπηρεσία δουλεύω και θα με πιαση άλλη? και όποιος κατάλαβε.