0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ, ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΑΥΛΑΝΔΗ VISA ΓΙΑ NA ΕΠΙΣΚΕΦΤΟΥΝ(ΔΙΑΚΟΠΕΣ) ΤΟ ΜΑCAU KAI META ME FERRY TO HONG KONG? ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΩΜΑΣΤΕ.ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΙΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ VISA. ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ THS AIR-ASIA ΑΠΟ BKK-MACAU ME 2800 THB ME ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ (ME ΦΟΡΟΥΣ)!
Για το hong kong δεν χρειαζεσαι βιζα,οπως δεν χρειαζονται και οι μονιμοι κατοικοι του για να ερθουν στη ε.εΓια το macau θα χρειαστειςΥπαρχουν 3 ειδων. Οι ημερησιες, οι μηνιαιες και οι 3μηνιαιες. (για τις τελευταιες δεν ειμαι σιγουρος)Ημερησιες δεν θα σου δωσουν εαν επισκεπτεσαι πρωτη φορα το macau. Αυτο που εννοω ειναι οτι εαν μενεις στο hong kong δεν μπορεις να μπαινοβγαινεις στο macau.
Παράθεση από: karabε στις Απριλίου 29, 2009, 21:18:40 μμΓια το hong kong δεν χρειαζεσαι βιζα,οπως δεν χρειαζονται και οι μονιμοι κατοικοι του για να ερθουν στη ε.εΓια το macau θα χρειαστειςΥπαρχουν 3 ειδων. Οι ημερησιες, οι μηνιαιες και οι 3μηνιαιες. (για τις τελευταιες δεν ειμαι σιγουρος)Ημερησιες δεν θα σου δωσουν εαν επισκεπτεσαι πρωτη φορα το macau. Αυτο που εννοω ειναι οτι εαν μενεις στο hong kong δεν μπορεις να μπαινοβγαινεις στο macau.Συγγνωμη που ρωταω , αλλα αλλαξε κατι τα τελευταια δυο χρονια ; Κατα την αφιξη, μας χτυπησαν τα διαβατηρια με κατι σαν βιζα , αλλα δεν εβγαλα βιζα σε καμμια Κινεζικη πρεσβεια στην Αθηνα,οτι εγινε, εγινε κατα την αφιξη μας στο αεροδρομιο του Μακαο.Μαλιστα τωρα που σου γραφω εχω και το διαβατηριο στα χερια μου και το επεξεργαζομαι προσεκτικα και δεν υπαρχει τιποτα σαν βιζα , απλα μια σφραγιδα εισοδου. Τωρα αν στα 2 χρονια αλλαξε κατι τι να πω. Το ιδιο ισχυει και για το ΗΚΚ.
Είμαστε πάντως forum με πολυταξιδεμένα μέλη...Ευτυχώς που πας με γυναίκα από ταϊλάνδη, γιατί άμα πας με ελληνίδα θα πάθει σοκ με τις τιμές στα "επώνυμα" ρούχα!!!Τώρα να πω στην Μαίρη να φύγουμε για HK, έχει παρατήσει τα παιδιά και έρχεται...