Αποστολέας Θέμα: VISA παραμονής  (Αναγνώστηκε 103241 φορές)

0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος jimi

• ต้องการให้ฉันช่วยอะไรไหมคะ
  • ΜΕΛΟΣ Δ.Σ
  • Φύλο: Άντρας
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
  • Microsoft Internet Explorer 7.0 Microsoft Internet Explorer 7.0
Απ: Visa
« Απάντηση #15 στις: Μαρτίου 10, 2009, 23:20:11 μμ »
ναι σιγουρα η καλυτερη λυση για εσενα ειναι η δευτερη.+7 ημερες αν χρειαστει.καλο ταξιδι και καλη διαμονη.
สวัสดีค่ะ ยินดีที่ได้พบคุณ

takiszante300677

• Επισκέπτης
ΧΡΕΙΑΖOΜΑΣΤΕ VISA MACAU & HONG KONG?
« Απάντηση #16 στις: Απριλίου 29, 2009, 19:59:46 μμ »
ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ, ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΑΥΛΑΝΔΗ VISA ΓΙΑ NA ΕΠΙΣΚΕΦΤΟΥΝ(ΔΙΑΚΟΠΕΣ) ΤΟ ΜΑCAU KAI META ME FERRY TO HONG KONG?  ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΩΜΑΣΤΕ.ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΙΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ VISA. ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ THS AIR-ASIA ΑΠΟ BKK-MACAU ME 2800 THB ME ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ (ME ΦΟΡΟΥΣ)!
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 29, 2009, 23:05:35 μμ από Jello Biafra »

kachakohchang

• Επισκέπτης
Απ: ΧΡΕΙΑΖOΜΑΣΤΕ VISA MACAU & HONG KONG?
« Απάντηση #17 στις: Απριλίου 29, 2009, 20:25:28 μμ »
Γιατι δεν επικοινωνεις με την πρεσβεια μας στην Μπανγκοκ?
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 29, 2009, 23:05:48 μμ από Jello Biafra »

Αποσυνδεδεμένος teosep

• Browser:
  • Microsoft Internet Explorer 8.0 Microsoft Internet Explorer 8.0
« Απάντηση #18 στις: Απριλίου 29, 2009, 20:31:32 μμ »
ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ, ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΑΥΛΑΝΔΗ VISA ΓΙΑ NA ΕΠΙΣΚΕΦΤΟΥΝ(ΔΙΑΚΟΠΕΣ) ΤΟ ΜΑCAU KAI META ME FERRY TO HONG KONG?  ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΩΜΑΣΤΕ.ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΙΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ VISA. ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ THS AIR-ASIA ΑΠΟ BKK-MACAU ME 2800 THB ME ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ (ME ΦΟΡΟΥΣ)!

Καλησπερα,

Η απαντηση που θα σου δωσω ειναι απολυτως εγκυρη και υπευθυνη . Πηγα πριν 2 χρονια το ταξιδι που θελεις να κανεις δηλαδη Μακαο και Χονγκ-Κονγκ.

Οι κατοχοι Ελληνικου διαβατηριου (γενικοτερα της Ε.Ε) , ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΒΙΖΑ . Τα δυο αυτα μερη (Μακαο , ΗΚΚ) υπαγονται σε ενα δικο τους ιδιοτυπο καθεστως ανεξαρτησιας , να φανταστεις , οτι οι Κινεζοι της ηπειρωτικης Κινας χρειαζονται βιζα για να μπουν στις δυο αυτες πολεις.
Θα σου ελεγα να μεινεις 2 βραδυες στο Μακαο ειναι πολυ γραφικο . Το φερυ κανει περιπου 1 ωρα και κανει διαφορες στασεις στο ΗΚΚ, εσυ πρεπει να κατεβεις στο Κοου - Λουν που ειναι και το κεντρο ας πουμε . Αν πας με υπηκοο Ταιλανδης , ουτε αυτος χρειαζεται βιζα.

Οτι χρειαστεις ειμαι στην διαθεση σου. Προτεινω να κλεισεις ξενοδοχειο μεσω το site της ΑΙR ASIA ,εχει πολυ καλες τιμες .
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 29, 2009, 23:06:03 μμ από Jello Biafra »

kachakohchang

• Επισκέπτης
« Απάντηση #19 στις: Απριλίου 29, 2009, 20:38:08 μμ »
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΑΞΙΔΙΩΝ ειδικευμενο για Νοτιανατολικη Ασια  TEOSEP TOURS..At your service..
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 29, 2009, 23:06:16 μμ από Jello Biafra »

Αποσυνδεδεμένος karabε

• Browser:
  • Firefox 3.0.10 Firefox 3.0.10
    • www.thai.gr
« Απάντηση #20 στις: Απριλίου 29, 2009, 21:18:40 μμ »
Για το hong kong δεν χρειαζεσαι βιζα,οπως δεν χρειαζονται και οι μονιμοι κατοικοι του για να ερθουν στη ε.ε
Για το macau θα χρειαστεις
Υπαρχουν 3 ειδων. Οι ημερησιες, οι μηνιαιες και οι 3μηνιαιες. (για τις τελευταιες δεν ειμαι σιγουρος)
Ημερησιες δεν θα σου δωσουν εαν επισκεπτεσαι πρωτη φορα το macau. Αυτο που εννοω ειναι οτι εαν μενεις στο hong kong δεν μπορεις να μπαινοβγαινεις στο macau.
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 29, 2009, 23:06:32 μμ από Jello Biafra »

Αποσυνδεδεμένος teosep

• Browser:
« Απάντηση #21 στις: Απριλίου 29, 2009, 23:33:29 μμ »
Για το hong kong δεν χρειαζεσαι βιζα,οπως δεν χρειαζονται και οι μονιμοι κατοικοι του για να ερθουν στη ε.ε
Υπαρχουν 3 ειδων. Οι ημερησιες, οι μηνιαιες και οι 3μηνιαιες. (για τις τελευταιες δεν ειμαι σιγουρος)
Ημερησιες δεν θα σου δωσουν εαν επισκεπτεσαι πρωτη φορα το macau. Αυτο που εννοω ειναι οτι εαν μενεις στο hong kong δεν μπορεις να μπαινοβγαινεις στο macau.

Συγγνωμη που ρωταω , αλλα αλλαξε κατι τα τελευταια δυο χρονια ; Κατα την αφιξη, μας χτυπησαν τα διαβατηρια με κατι σαν βιζα , αλλα δεν εβγαλα βιζα σε καμμια Κινεζικη πρεσβεια στην Αθηνα,οτι εγινε, εγινε κατα την αφιξη μας στο αεροδρομιο του Μακαο.
Μαλιστα τωρα που σου γραφω εχω και το διαβατηριο στα χερια μου και το επεξεργαζομαι προσεκτικα και δεν υπαρχει τιποτα σαν βιζα , απλα μια σφραγιδα εισοδου. Τωρα αν στα 2 χρονια αλλαξε κατι τι να πω. Το ιδιο ισχυει και για το ΗΚΚ.

« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 30, 2009, 01:50:01 πμ από Oytopikos »

Doctortilac

• Επισκέπτης
« Απάντηση #22 στις: Απριλίου 30, 2009, 00:40:40 πμ »
Για το macau δεν χρειάζεσαι βίζα την παίρνεις στο αεροδρόμιο για 30 μέρες δωρεάν. Επίσης και οι ταιλανδεζες δεν χρειάζονται βίζα για macau and hong Kong.
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 30, 2009, 00:43:32 πμ από Doctortilac »

takiszante300677

• Επισκέπτης
« Απάντηση #23 στις: Απριλίου 30, 2009, 05:02:59 πμ »
Ευχαριστω για τις απαντησεις σας. Οπως βλεπω κι εγω απο το Ιντερνετ, οι Ελληνες παιρνουμε free 90 μερες Visa. Η γυναικα μου 30 μερες σαν Κινο/Ταυλανδη υπηκοος! Οσο για τους Κινεζους οτι κι αυτοι χρειαζωνται Visa για τα 2 συγκεκριμενα κρατιδια, ειναι αληθεια, το βρηκα κι εγω! Για καλο και για κακο θα ρωτησω και την Ελληνικη πρεσβεια μας στην ΒΚΚ και στην Κινα. Ευχαριστω.

Αποσυνδεδεμένος karabε

• Browser:
  • Firefox 3.0.10 Firefox 3.0.10
    • www.thai.gr
« Απάντηση #24 στις: Απριλίου 30, 2009, 09:31:54 πμ »

Συγγνωμη που ρωταω , αλλα αλλαξε κατι τα τελευταια δυο χρονια ; Κατα την αφιξη, μας χτυπησαν τα διαβατηρια με κατι σαν βιζα , αλλα δεν εβγαλα βιζα σε καμμια Κινεζικη πρεσβεια στην Αθηνα,οτι εγινε, εγινε κατα την αφιξη μας στο αεροδρομιο του Μακαο.
Μαλιστα τωρα που σου γραφω εχω και το διαβατηριο στα χερια μου και το επεξεργαζομαι προσεκτικα και δεν υπαρχει τιποτα σαν βιζα , απλα μια σφραγιδα εισοδου. Τωρα αν στα 2 χρονια αλλαξε κατι τι να πω. Το ιδιο ισχυει και για το ΗΚΚ.

Για προσπαθησε να βγεις απο το macau στο hkk και να ξαναμπεις την επομενη. Δεν θα σε αφησουν. Εχεις δικιο δεν ειναι ακριβως βιζα.

Αποσυνδεδεμένος teosep

• Windows 2000 Windows 2000
  • Browser:
  • Microsoft Internet Explorer 6.0 Microsoft Internet Explorer 6.0
« Απάντηση #25 στις: Απριλίου 30, 2009, 10:09:37 πμ »
Δεν ξερω για το μπες-βγες αυθημερον , εγω προσωπικα πηγα Μακαο εμεινα 2 μερες , πηγα ΗΚΚ εμεινα 5 μερες και ξαναπηκα Μακαο χωρις προβλημα για να παρω το αεροπλανο. Αυτη ειναι η εμπειρια μου .

Αποσυνδεδεμένος Markos

• ΜΕΛΟΣ Δ.Σ
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #26 στις: Απριλίου 30, 2009, 13:00:37 μμ »
Είμαστε πάντως forum με πολυταξιδεμένα μέλη...

Ευτυχώς που πας με γυναίκα από ταϊλάνδη, γιατί άμα πας με ελληνίδα θα πάθει σοκ με τις τιμές στα "επώνυμα" ρούχα!!!

Τώρα να πω στην Μαίρη να φύγουμε για HK, έχει παρατήσει τα παιδιά και έρχεται...
Η ζωή δε μετριέται από τις αναπνοές που παίρνουμε, αλλά από τα μέρη και τις στιγμές που μας κόβουν την ανάσα!!!!

Αποσυνδεδεμένος teosep

• Windows 2000 Windows 2000
  • Browser:
  • Microsoft Internet Explorer 6.0 Microsoft Internet Explorer 6.0
« Απάντηση #27 στις: Απριλίου 30, 2009, 13:08:34 μμ »
Είμαστε πάντως forum με πολυταξιδεμένα μέλη...

Ευτυχώς που πας με γυναίκα από ταϊλάνδη, γιατί άμα πας με ελληνίδα θα πάθει σοκ με τις τιμές στα "επώνυμα" ρούχα!!!

Τώρα να πω στην Μαίρη να φύγουμε για HK, έχει παρατήσει τα παιδιά και έρχεται...

Μαρκο μου σ'αυτο το θεμα η γυναικα μου ειναι και πολυ "Ελληνιδα" ....πιστεψε με ! :)

Αποσυνδεδεμένος pipelinos

• Warned
  • *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 3.0.1 Firefox 3.0.1
Βοήθεια για βίζα
« Απάντηση #28 στις: Ιουνίου 30, 2010, 19:31:04 μμ »
παιδιά βρίσκομαι tay έχω έρθει με non immigrant βίζα τύπου single...
μίλησα με κάποιον εδώ και μου είπε πως όταν τελειώσουν οι 3 μήνες πρέπει να γυρίσω ελλάδα και να βγάλω την multi...
ισχύει κάτι τέτοιο?δεν μπορώ να το κάνω αυτό στο λαός η κάπου αλλου?
παρακαλώ βοήθεια..να σας υπενθυμίσω πως είμαι παντρεμένος  με ταυλάνδη υπήκοο
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 30, 2010, 22:53:11 μμ από Oytopikos »

Αποσυνδεδεμένος thailandgr

• Γενικός συντονιστής
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Firefox 3.6.6 Firefox 3.6.6
    • Ταυλανδη - χωρα παραδεισος
Απ: help
« Απάντηση #29 στις: Ιουνίου 30, 2010, 19:36:38 μμ »
Η πιο καλη και "σιγουρη" λυση δεν ειναι να μιλας με "καποιον" αλλα με την πρεσβεια μας  εκει .
Αυτοι ξερουν !
"Δικό σου είναι αυτό που δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς εσένα"
The Little Prince - Antoine de Saint-Exupéry