0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
παιδιά καλησπέρα. πόσες φορές έχει κανείς το δικαίωμα να μπει στην Ταϊλάνδη αεροπορικώς μέσα σε μια χρονιά; (έχω ήδη μπει δυο - μία από Ελλάδα, μια από Λάος, και εδώ και δυο μέρες βρίσκομαι ξανά Ελλάδα, αλλά σκέφτομαι την επιστροφή μου). Αν μπορείτε να μου απαντήσετε χωρίς να με βάλετε να ψάχνω "σχετικά θέματα" θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα. κομπ τζάι
από Ελλάδα - Ταϊλάνδη έμεινα το 30ήμερο (free, συν extension μια εβδομάδα με 1900 baht) και από Λάος - Ταϊλάνδη (αεροπορικώς) μου έδωσαν 30 ακόμα μέρες (free ξανά, άνευ visa).
υπάρχει μάξιμουμ εισόδων στην χώρα μέσα σε μια χρονιά? όχι τίποτα άλλο, αλλά μόλις παράγγειλα φαγητό απ' έξω και θυμήθηκα γιατί δεν ερχόμουν πίσω τόσο καιρό...
Αντίθετα υπάρχει όριο διαμονης 3 μηνών κάθε εξάμηνο (ανενεργό τα τελευταία χρόνια)
*** τι εννοείς ανενεργό? μπορείς δηλαδή να παραμείνεις για περισσότερο καιρό μέσα στο εξάμηνο?*** αν, για παράδειγμα, θέλω να επιστρέψω στην Ταϊλάνδη, πόσο καιρό μπορώ να μείνω, δεδομένου ότι η πρώτη σφραγίδα εισόδου ήταν στις 15 Μαΐου 2011 από Αθήνα, συν μια εβδομάδα extension στο immigration office της BKK και η δεύτερη στις 26 Ιουνίου από Vientiane (χωρίς έκδοση visa).