0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
δεν γνωρίζω πόσες εισόδους μπορώ να κάνω μέσα στο εξάμηνο. υπάρχει περίπτωση να μου δώσουν τη δίμηνη (συν ένα μήνα) βίζα απ' την πρεσβεία και να έχω κανένα πρόβλημα μετά στο αεροδρόμιο? να μου πουν δηλαδή, "το περισσότερο που μπορείς να κάτσεις τελικά είναι ένας μήνας (30 free), δεν ισχύει η βίζα σου".
δεν γνωρίζω πόσες εισόδους μπορώ να κάνω μέσα στο εξάμηνο. υπάρχει περίπτωση να μου δώσουν τη δίμηνη (συν ένα μήνα) βίζα απ' την πρεσβεία και να έχω κανένα πρόβλημα μετά στο αεροδρόμιο? να μου πουν δηλαδή, "το περισσότερο που μπορείς να κάτσεις τελικά είναι ένας μήνας (30 free), δεν ισχύει η βίζα σου". εγώ θέλω να παραμείνω ένα τρίμηνο και όταν κλείσω το εισιτήριο θα το κάνω με στόχο να εξαντλήσω το περιθώριο που μου δίνει η Thai Airways (3 μήνες ισχύ δηλαδή, με επιστροφή).
Καλησπερα παιδια !θελω να κανω μια ερωτηση,εχω σκοπο να μεινω ταυλανδη ισως για μονιμα. Ειμαι 55 χρονων και θελω να ρωτησω αν χρειαζεται πανω απο 2 μηνες να βγαλω visa για την παραμονη μου
ευχαριστω απλα καποιος με ειπε οτι σε ηλικια ανω τον 50 δεν χρειαζετε αυτο στο ελληνικο προξενειο μπορουμε να το μαθουμε?
στην αρχη εχετε καποια λινκς που ειναι ανενεργα.απ οτι εχω καταλαβει το ολο θεμα ειναι προβλημα.για αρχη απ οσα εχω διαβασει μπορω να βγαλω 2 μηνες +1.αυτο ποσες φορες μπορω να το κανω αν μπαινοβγαινω σε μια χωρα με αεροπλανο?μια σπουδαστικη βιζα ποσο μπορει να κοστιζει?επισης υπαρχει ενας τροπος με την business.ποσο ευκολο ειναι να βρω εναν ταυλανδο να πει πως με χρειαζεται να δουλεψω σε αυτον και πως θα γινει εγω φυσικα να μην δουλευω σε αυτον και ποσο κοστιζει αυτο?και αν μπορω να ανοιξω εγω κατι και τι μπορει να ειναι αυτο που θα μου επιτρεπει να παρω την βιζα.εδω μπλεκω κι αλλο ομως καθως μπορω να εχω το 49% μια επιχειρισης,που με καποιους τροπους γινετε να το εχω ολο αλλα για αυτα θα πρεπει να ειμαι πολυ καιρο κατω.αν δεν βρω λυση που να μην με κουραζει και με γεμιζει αγχος με βλεπω για κανα βιετναμ η ακομα και καμποτζη...μεχρι και στις φιλιππινες θα μπορω απο τα 35 μου να βγαλω retirement.και τελος γνωριζω οτι ολα αυτα μπορει αυριο να αλλαξουν.ευχαρηστω εκ των προταιρων οποιον φιλο απαντησει.
για αρχη απ οσα εχω διαβασει μπορω να βγαλω 2 μηνες +1.αυτο ποσες φορες μπορω να το κανω αν μπαινοβγαινω σε μια χωρα με αεροπλανο?μια σπουδαστικη βιζα ποσο μπορει να κοστιζει?επισης υπαρχει ενας τροπος με την business.ποσο ευκολο ειναι να βρω εναν ταυλανδο να πει πως με χρειαζεται να δουλεψω σε αυτον και πως θα γινει εγω φυσικα να μην δουλευω σε αυτον και ποσο κοστιζει αυτο?και αν μπορω να ανοιξω εγω κατι και τι μπορει να ειναι αυτο που θα μου επιτρεπει να παρω την βιζα.εδω μπλεκω κι αλλο ομως καθως μπορω να εχω το 49% μια επιχειρισης,που με καποιους τροπους γινετε να το εχω ολο αλλα για αυτα θα πρεπει να ειμαι πολυ καιρο κατω.αν δεν βρω λυση που να μην με κουραζει και με γεμιζει αγχος με βλεπω για κανα βιετναμ η ακομα και καμποτζη...μεχρι και στις φιλιππινες θα μπορω απο τα 35 μου να βγαλω retirement.και τελος γνωριζω οτι ολα αυτα μπορει αυριο να αλλαξουν.