0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν χρειάζεται να μπαίνοβγαίνεις στη χώρα με αεροπλάνο. Υπάρχουν άνθρωποι, που ζουν χρόνια στην Ταϋλάνδη παίρνοντας τουριστικές βίζες 2+1 η ακόμα και 15 ημερών.
Αγαπητέ Νάμτοκ , με όλο τον σεβασμό που έχω στο προσωπό σου, νομίζω οτι δεν είναι σωστό να δίνουμε την παραπάνω πληροφορία ( ειδικα σε ατομα που δεν εχουν ξανα πάει Ταϊλάνδη).Όντως ισχύει αυτό , όπως και οι 2 μας υποθέτω γνωρίζουμε άτομα που είναι χρόνια στην χώρα χωρίς καν βίζα.Αλλά δεν είναι ο κανόνας , είναι οι εξαιρέσεις
Νομιζω πως οι πληροφοριες πρεπει να δινοντε ειτε καποιος εχει παει στην ταυλανδη ειτε οχι...Δεν θελω να ερθω σε αντιπαραθεση μαζι σου αλλα δεν νομιζεις πως ειναι λιγο εγωιστικο ??Η πληροφοριση πρεπει να υπαρχει ασχετος με το οτι εχει υποθει απο το εκαστοτε μελος (καλο η κακο)φιλικα iordanis7
Nομίζω οτι έγινα κατανοητός από τον Ναμτοκ αλλά όχι από εσέναΕπεξηγώ λοιπόν διότι αν εμένα δεν μου άρεσε η διασπορά και ανταλλαγή πληροφοριών δεν θα είχα περάσει τόσους μήνες από την ζωή μου on-line στο φόρουμ αυτό.Η πληροφορία που έδωσε δεν συμβαδίζει με τον νόμο.Ενας νέος ταξιδιώτης λοιπόν θα πρέπει πρώτα να κατέχει την γνωση για την σωστή διαδικασία επιλογής βίζα και κατόπιν αν δεν , μπορεί να ρισκάρει.Αγαπητέ Ιορδάνη κανείς δεν θα ήθελε το μισητό ρομβάκι στο διαβατηριο του
Σκέφτομαι να πάω ταυλανδη για 3 μήνες το Γενάρη. Διάβασα όλο το thread της visas και έχω μπερδευτεί λίγο, λοιπόν κάνω αίτηση στην πρεσβεία και παίρνω 2 μήνες, μετα τον ένα ακόμα που τον παίρνω; Συνολικά θα κάτσω λίγο λιγότερο οπότε με 3 είμαι κομπλε. Επίσης μήπως θα έχω πρόβλημα να πάρω τους 2 μήνες επειδή ειμουν εκει για 20 μέρες και γύρισα πριν μια εβδομάδα; (Ευχαριστω προκαταβολικά!)
Ακόμη μια ερώτηση γιατί ψαχνομαι με τα εισιτήρια, βρικα ένα καλο αλλα το θέμα είναι ότι αν και είναι λιγότερος καιρος απο 3 μήνες, στο σύνολο οι μέρες είναι 91. Θα έχω πρόβλημα με τους 2+1 μήνες; SoS γιατί θέλω να το κλείσω σήμερα.