0 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
500 baht τη μερα over staying thats all
δεν ειμαι και τοσο συγουρος για αυτο νομιζω κανεις λαθος,αν ηταν μονο 20000 χιλιαδες ολοι αυτο θα εκαναν,π.χ φευγω απο αθηνα χωρις βιζα καθωμαι 1 χρονο και πληρωνω 20000 χιλιαδες χλωμο το βλεπω.
εχω μια ερωτηση...αυτη τη στιγμη εχω βγαλει εισιτηριο διαρκειας ενος μηνος...σκεφτομαι ισως να μεινω παραπανω και αφου επικοινωνησα με την πρεσβεια της Ταιλανδης στην Ελλαδα μου εστειλαν αναλυτικα τι χρειαζομαι στο μειλ μου.στην αιτηση ειδα οτι πρεπει να απαντησω το ποτ θα μπω στη χωρα (το οποιο το γνωριζω)και το ποτε θα βγω (το οποιο δε το αποφασισα).πρεπει να γραψω την ημερομηνια του εισιτηριου;και αν αλλαξω ημερομηνια επιστροφης ενω ειμαι κατω δηλαδη 3 μηνες απο την αφιξη θα εχω προβλημα;
καλησπέρα διάβασα πριν ότι πωλείται επιχείρηση στο pouket και μονο αμάν έχεις αμερικανικο διαβατήριο μπορείς να το γράψεις στο όνομα σου ! εγώ έχω και αμερικανικο διαβατήριο! ποσο καιρό μπορεί να καθίσω κάτω με θέμα την visa !ισχύουν το ίδιο αν είχα μονο το ελληνικό διαβατήριο ? ρωτάω και για βίζα αλλα και μόνιμα να μείνω κάτω ! ευχάριστο !
Ένα πρακτορείο μου ζήτησε 65€ για να αναλάβει να μου βγάλει 3μηνη βίζα για thai απο θες/νίκη (κούριερ πρεσβείες κτλ) αξίζει; Αν εστελνα μόνος τα χαρτιά για 2+1 πόσο περίπου θα μου βγαινε; Όντως πάντως προκειτε για 3μηνη γιατί είδα που είχε βγάλει για κάποιους άλλους, οπότε γλύτωνω και το immigration εκει.