Αποστολέας Θέμα: VISA παραμονής  (Αναγνώστηκε 103255 φορές)

0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος namtok

• Φύλο: Άντρας
  • Windows NT 6.3 Windows NT 6.3
  • Browser:
  • Chrome 31.0.1650.63 Chrome 31.0.1650.63
    • https://plus.google.com/102898417893836622453
Απ: VISA
« Απάντηση #135 στις: Δεκεμβρίου 08, 2013, 15:05:46 μμ »
Να ρωτησω κατι, (που αλλον εχει απαντηθει αλλα....)  ;D ,
Αν παραμεινω 29 ημερες Ται και μετα βγω Λαος για 5 ημερες, επιστρεψω Ται αεροπορικως παιρνω παλι 30 ημερες βιζα οκ? Αν στις 29 ημερες το επαναλαβω, παιρνω παλι 30 ημερες βιζα για Ται και ποσες φορες μπορω να το κανω μεσα στην ιδια χρονια?
Αν είναι να κάνεις αυτή τη δουλειά, να πηγαίνεις στο Λάος κάθε μήνα και μάλιστα αεροπορικώς, μόνο για τη βίζα, γιατί δεν ζητάς μία δίμηνη τουριστική από την Ταϋλανδική πρεσβεία εκεί?
https://plus.google.com/u/0/102898417893836622453
https://www.facebook.com/catsoulis?ref=tn_tnmn
http://500px.com/catsoulis
I wanted only to try to live in accord with the promptings which came from my true self. Why was that so very difficult?

Αποσυνδεδεμένος kokkodin

• ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 7.0 MS Internet Explorer 7.0
« Απάντηση #136 στις: Δεκεμβρίου 08, 2013, 17:54:15 μμ »
Παροτι τα εχουμε γραψει ξανα ας τα φρεσκαρουμε παλι, για καποιον που ληγει η βιζα του και ο μηνας που περνει απο το immigration(1900 μπατ) δηλ.2 μηνες απο προξενειο +1 μηνα απο immigration και θελει αλλες 15 μερες μπαινει-βγαινει απο την χωρα οδικος απο οπου τον βολευει αν θελει 1 μηνα μπαινει-βγαινει επιστροφη αεροπορικος παιρνει 1 μηνα αν θελει 2 με 3 μηνες τοτε βγαινει παει πρεσβεια καπου γυρω παιρνει 2 μηνες και χρειαστει +1 απο immigration,Π.Χ ελλαδα 2 +1 ιμικρ.=3 πρεσβεια εξω 2 +1 συνολο 6 μηνες με μια εξοδο,αν καποιος θελει παραπανω μηνες υπαρχει απο το λαος η λεγομενη νταμπλ-εντρυ, δηλαδη μετα το πρωτο 3μηνο παει λαος(βιετιάν)20+- χιλ.απο τα συνορα στην ταιλανδικη πρεσβεια και ζητα και παιρνει την 2πλη βιζα δηλ.2 μηνες +1 ιμιγκρ.βγαινει-μπαινει και ενεργοποιει αλλους 2 μην.+1 ιμιγκρ.συνολο 9 μηνες (3 ελλαδα/ιμιγκρ.+3 λαος/ιμιγκρ.+3 λαος/ιμιγκρ.)Μετα? ε ας παει και πισω να δουλεψει να βγαλει και κανα φραγκακι για να ξαναρθει,(αστεια το'πα),Μπορει να ξανακανει το ιδιο..Υ.Σ.προς θεου μην δωσετε το διαβατηριο σε κανα λαμογιο οτι ταχα θα σας βγαλει βιζα αερατα ,το χασατε και αυτον μην τον ειδατε, τα διαβατηρια πωλουνται πανακριβα.μοναχος σου χορευε κι'οσο θελεις ΠΗΔΑ..
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 08, 2013, 23:25:14 μμ από Jello Biafra »

kokami

• Επισκέπτης
« Απάντηση #137 στις: Μαρτίου 30, 2014, 18:29:49 μμ »
Δεν γνωρίζω και πολλα πράγματα αλλά ξέρω μόνο ένα , έχω Multi Entri Bussines Visa αλλά πρέπει κάθε 3 μήνες να ανανεώνω την σφραγίδα αφού το Immigration σου δίνη μόνο τρις μήνες παραμονή , διαβάζω ότι πρέπει να βγαίνεις μόνο αεροπορικώς από την χώρα και να επιστρέφεις έπειτα από κάποιες ήμερες, εγώ εχθές 29-03-2014 ανανέωσα την παραμονή μου περνώντας με τα πόδια Cambodia για 10 λεπτά ακριβώς και ξαναμπήκα στην Thailand, δηλαδή σε δυο ώρες σύνολο ανανέωσα την παραμονή μου.
Όλο αυτό μου στοίχισε 3.500 ΤΗΒ ( 2.500 ΤΗΒ στο πρακτορείο και τα άλλα προσωπικά έξοδα, είμαι και καλοπερασάκιας ) διότι πήγα με minibus από Bangkok έως Aranyaprathet, όλο δε το ταξίδι διήρκεσε 12 ώρες δηλαδή 4 ώρες να πας 4 ώρες όλη η διαδικασία της vizas μαζί να φας και να πιεις καφέ και 4 ώρες επιστροφή.

« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 31, 2014, 09:49:09 πμ από Oytopikos »

Αποσυνδεδεμένος halfway inn

• ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • IT'S A NICE DAY TODAY IN THAILAND.....KEEP SMILING
  • Windows 7/Server 2008 R2 Windows 7/Server 2008 R2
  • Browser:
  • Mozilla Mozilla
« Απάντηση #138 στις: Μαρτίου 31, 2014, 05:38:29 πμ »
 ::) :o :) ;)
วันนี้เป็นวันที่ดีในเมืองไทย ..... ยิ้มแย้มแจ่มใส
It's a nice day today in Thailand....keep smiling

"PG THAI AGENT"

Αποσυνδεδεμένος Oytopikos

• Γενικός συντονιστής
  • สมน้ำหน้า
  • Browser:
  • Firefox 28.0 Firefox 28.0
    • Thailand
« Απάντηση #139 στις: Μαρτίου 31, 2014, 09:59:58 πμ »
Δεν γνωρίζω και πολλα πράγματα αλλά ξέρω μόνο ένα , έχω Multi Entri Bussines Visa αλλά πρέπει κάθε 3 μήνες να ανανεώνω την σφραγίδα αφού το Immigration σου δίνη μόνο τρις μήνες παραμονή , διαβάζω ότι πρέπει να βγαίνεις μόνο αεροπορικώς από την χώρα και να επιστρέφεις έπειτα από κάποιες ήμερες, εγώ εχθές 29-03-2014 ανανέωσα την παραμονή μου περνώντας με τα πόδια Cambodia για 10 λεπτά ακριβώς και ξαναμπήκα στην Thailand, δηλαδή σε δυο ώρες σύνολο ανανέωσα την παραμονή μου.
Όλο αυτό μου στοίχισε 3.500 ΤΗΒ ( 2.500 ΤΗΒ στο πρακτορείο και τα άλλα προσωπικά έξοδα, είμαι και καλοπερασάκιας ) διότι πήγα με minibus από Bangkok έως Aranyaprathet, όλο δε το ταξίδι διήρκεσε 12 ώρες δηλαδή 4 ώρες να πας 4 ώρες όλη η διαδικασία της vizas μαζί να φας και να πιεις καφέ και 4 ώρες επιστροφή.

Στο πρώτο σου μηνυμα στο φόρουμ στις 22/12 , μας έγραψες ότι θα πήγαινες στην ΒΚΚ για δουλειά για διάστημα ενός έτους.

Απ'ότι κατάλαβα τελικά είσαι στην ΒΚΚ αλλά δεν δουλεύεις ......  ;)

Η βίζα που έχεις δεν δικαιολογεί δικαίωμα εργασίας στην χώρα αυτή χωρίς την ταυτόχρονη κατοχή work permit

Tώρα αν είχες αυτήν την άδεια εργασίας δεν θα χρειαζότανε να μπαινοβγαίνεις στα συνορα κάθε 90 ημέρες.

Στο μήνυμα σου αναφέρεις οτι διαβαζεις οτι πρέπει να βγαίνεις αεροπορικώς από την χώρα και να επιστρέψεις μετά από κάποιες ημέρες,αν έχεις την καλοσύνη πες μου που το διάβασες αυτό (με λινκ) διότι είναι ανακριβής πληροφορία.

Άρα ξεκαθαρίζω οτι στην non-B multiple-entry visa , to 90ημερο πέρασμα συνόρων (έξοδος και είσοδος ξανα στην χώρα) μπορεί να γίνει και αεροπορικώς και χερσαίως.

« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 31, 2014, 10:12:26 πμ από Oytopikos »

kokami

• Επισκέπτης
« Απάντηση #140 στις: Μαρτίου 31, 2014, 15:21:10 μμ »
Δεν με ενδιαφέρει καμία γνώμη, πάρε και εσύ 200.000 ΤΗΒ τον μηνα και μετά πες μου αν δουλεύω, αλλωστε οι Ελληνες στην Μπανγκόκ με ξέρουν.
Και ποιος μίλησε για work permit ? και έπειτα ότι visa και να έχεις μόνο 3 μήνες σου δίνη παραμονή το imigration. 2.500 χιλιάρικα ΤΗΒ μόνο τα πάντα και αν συνεχίσετε και δεν πιστεύετε θα ανεβάσω στο side την visa.
Τις εμπειρίες του πιστεύω ο καθένας πρέπει να τις δημοσιευει για ενημέρωση, αν παρεξηγήστε κλείστε το side η διέγραψε με.

Χαιρετίσματα Ελληνάρες

Ρώτα τους Ελληνες στην Μπανγκοκ να σου πουν για ποιον δουλεύω και που δουλευω .
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 31, 2014, 16:42:20 μμ από Oytopikos »

• Γενικός συντονιστής
  • สมน้ำหน้า
  • Linux Linux
  • Browser:
  • Chrome 18.0.1025.166 Chrome 18.0.1025.166
    • Thailand
« Απάντηση #141 στις: Μαρτίου 31, 2014, 16:46:48 μμ »
Σταματα σε παρακαλώ να παραπληροφορεις, δεν κατεχεις το θέμα βίζα

Επίσης δεν καταλαβαινω γιατί ανακοινωνεις δημόσια ότι δουλευεις παράνομα στην χώρα.

kokami

• Επισκέπτης
« Απάντηση #142 στις: Μαρτίου 31, 2014, 17:21:17 μμ »

Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΚΑΙ ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ, ΝΑ ΧΑΙΡΟΣΑΣΤΕ ΤΟ SIDE

Αποσυνδεδεμένος jazzy-j

• **
  • Browser:
« Απάντηση #143 στις: Μαρτίου 31, 2014, 17:34:21 μμ »
δεν καταλαβα ρε παιδια,ανακοινωνει οτι δουλευει παρανομα ε και ........καλα κανει δικο του προβλημα αν τον βρει το ιμιγκρεισον τι σας νοιαζει.οσο για τις βιζες δωσε μου 20000 μπατ και εχεις οτι θεελεις κοταμπαρου πλακα κανουμε

και εγω σατουρν με τα ποδια 3 μηνες και σταμπα δεν καταλαβαινω που χρειαζετε το αεροπλανο
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 31, 2014, 19:37:33 μμ από Oytopikos »

Αποσυνδεδεμένος kokkodin

• ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 7.0 MS Internet Explorer 7.0
« Απάντηση #144 στις: Μαρτίου 31, 2014, 21:23:06 μμ »
Να μου επιτραπη να ρωτησω χωρισ ουδεμια διαθεση αντιπαραθεσησ για αυτη την βιζα που συζητατε,την multi entri bussines vissa για να καταλαβω και εγω και οποιωσ αλλοσ ενδιαφερεται.Λογικα για να παρεισ τετοια βιζα θα πρεπη να πληρησ ορισμενεσ προδιαγραφεσ (πωσ την ζητασ)? δηλωνησ χρηματα γεια επειχηρηση-σου κανει καποιωσ προσκληση γεια δουλεια-πωσ γινεται.Και αποτι καταλαβα ισχιυ για ενα χρονο με ανα 3μινη εξοδο-εισοδο απο την χωρα οδικοσ η αεροπορικωσ(εδω συμφωνησατε ολοι και τζαμπα μανουρα) και χωρησ να χρειαζετε αδεια εργασιασ αν δεν την θεσ.Μετα τον χρονο τι γινετε? ΠΑΡΑΚΑΛΩ οποιοσ εχει την καλοσινη ασ μασ ενημερωση.Οσω δε για το αν εργαζεται η οχι νομιμοσ ΓΝΩΜΗ μου οτι δεν μασ αφορα,ο καθενασ κανει οτι θελει και ειναι και υπευθηνοσ των πραξεων του.Υ.Σ.αν καθαριζη 4500+- ευρω τον μηνα σχεδον ολοι θα την καναμε .(το σχεδον γεια τουσ εβεστιτουσ και υπερηθικουσ

kokami

• Επισκέπτης
« Απάντηση #145 στις: Απριλίου 01, 2014, 02:25:19 πμ »
Τελευταία φορά που γράφω στο side, φίλε kokkodin για να σου δώσουν Multi entri Visa για ένα χρόνο πρέπει να σε καλέση κάποια ντοπια επιχείρηση για δουλειά ως απαραίτητο να σου έχει κλίση ξενοδοχείο για μόνιμη διεύθυνση πριν πας για αίτηση visas και να σου δίνη ένα σεβαστό ποσό στο συμβόλαιο που θα έχεις μαζί τους, και πάνω από όλα να είσαι άνω τον 50 που είναι ποιο εύκολο, όταν λήξη μπορής να πάρης άλλον ένα χρόνο με τον ίδιο τρόπο, έτσι τουλάχιστον την πήρα εγώ σαν ειδικός σύμβουλος που δουλεύω.
Όσο που γράφω οτι εργάζομε (παράνομα), χα χα κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζη όπως λένε στο χωριό μου, σε μια υπηρεσία δουλεύω και θα με πιαση άλλη? και όποιος κατάλαβε.   

Αποσυνδεδεμένος dimitrisdtc

• Linux Linux
  • Browser:
  • Chrome 33.0.1750.170 Chrome 33.0.1750.170
« Απάντηση #146 στις: Απριλίου 01, 2014, 02:58:00 πμ »
Χωρίς ειρωνεία σε θαυμάζω που βγάζεις τόσα λεφτά , σαν υπάλληλος κιόλας, χωρίς να μιλάς αγγλικά και χωρίς να ξέρεις να γραφεις ελληνικά.

Αποσυνδεδεμένος thanaposto

• Browser:
« Απάντηση #147 στις: Απριλίου 01, 2014, 11:14:54 πμ »
Χωρίς ειρωνεία σε θαυμάζω που βγάζεις τόσα λεφτά , σαν υπάλληλος κιόλας, χωρίς να μιλάς αγγλικά και χωρίς να ξέρεις να γραφεις ελληνικά.

[off-topic]break on through to the other side[/off-topic]
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 01, 2014, 11:16:53 πμ από thanaposto »

Αποσυνδεδεμένος halfway inn

• ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • IT'S A NICE DAY TODAY IN THAILAND.....KEEP SMILING
  • Browser:
  • Mozilla Mozilla
« Απάντηση #148 στις: Απριλίου 01, 2014, 13:39:15 μμ »

Όσο που γράφω οτι εργάζομε (παράνομα), χα χα κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζη όπως λένε στο χωριό μου, σε μια υπηρεσία δουλεύω και θα με πιαση άλλη? και όποιος κατάλαβε.   

OK. NO WORRIES. WE ALL HEARED YOU.!!!
วันนี้เป็นวันที่ดีในเมืองไทย ..... ยิ้มแย้มแจ่มใส
It's a nice day today in Thailand....keep smiling

"PG THAI AGENT"

• Γενικός συντονιστής
  • สมน้ำหน้า
  • Browser:
    • Thailand
« Απάντηση #149 στις: Απριλίου 01, 2014, 17:38:45 μμ »
Λοιπόν για να ξεκαθαρίσουμε την κατάσταση ....

Νομιμη Δουλειά στην Ταϊλάνδη με αμοιβή έστω και 1 μπατ θέλει ΑΔΕΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.

Τώρα αν έχεις μπίζνες βίζα ετήσια και έχεις και άδεια εργασίας δεν χρειάζεται να βγαίνεις από την χώρα απλά κάνεις ανά 90 ημέρες παρουσία στο ιμιγκρέσιον.

ΑΝ τώρα έχεις μπίζνες βίζα χωρίς άδεια εργασίας , πρέπει να κάνεις το μπες-βγες από τα συνορα ανα 90 ημέρες, αλλά δεν μπορείς να δουλεύεις και να αμοίβεσαι ΝΟΜΙΜΑ.

Ένα παραδειγμα θα δώσω , κάποιος έχει μια εταιρία , είναι director .Με αυτόν τον τρόπο μπορεί να βγάλει ετήσια μπίζνες βίζα(αν θέλει) ώστε να εξασφαλίσει την νομιμη διαμονή στην χώρα.Αυτός λοιπόν ο οποίος δεν θα εργάζεται θα μπαινοβγαίνει στην χώρα ανά 90 ημέρες.

Αυτά ισχύουν και όποιος έχει διαφορετική άποψη το συζητάμε ... με στοιχεία.

Στον καλοπληρωμένο κοκαμι δεν απαντάω διότι μας είπε ότι δεν τον ενδιαφερουν οι γνώμες των άλλων .... (άραγε γιατί τότε να μετέχει σε μια συζήτηση)

ΑΠΛΑ ΤΟΝΙΖΩ ΟΤΙ ΠΑΡΑΠΛΗΦΟΡΗΣΕ .... ξενοδοχεία , 50 ετών και παραμύθια της Χαλιμάς !!!

« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 01, 2014, 17:53:17 μμ από Oytopikos »