Αποστολέας Θέμα: VISA παραμονής  (Αναγνώστηκε 103244 φορές)

0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος sakis885

• *
  • Windows 10 Windows 10
  • Browser:
  • Firefox 40.0 Firefox 40.0
Απ: VISA
« Απάντηση #180 στις: Οκτωβρίου 13, 2015, 15:29:22 μμ »
Γειά σε όλους! Ετοιμάζομαι για το ταξίδι μου στη ταιλάνδη και έχω μια απορία!
Θα βγάλω visa στην ελλάδα αλλα θέλω να ταξίδεψω απο την σόφια/βουλγαρία γιατί το εισητήριο ειναι 200 ευρώ περίπου πιο φθηνό!
λ\Λέτε να έχω κανένα πρόβλημα;
Ευχαριστώ πολύ.

Αποσυνδεδεμένος Oytopikos

• Γενικός συντονιστής
  • Φύλο: Άντρας
  • สมน้ำหน้า
  • Windows 10 Windows 10
  • Browser:
  • Firefox 41.0 Firefox 41.0
    • Thailand
« Απάντηση #181 στις: Οκτωβρίου 13, 2015, 15:44:00 μμ »
Θα βγάλω visa στην ελλάδα αλλα θέλω να ταξίδεψω απο την σόφια/βουλγαρία γιατί το εισητήριο ειναι 200 ευρώ περίπου πιο φθηνό!
Ευχαριστώ πολύ.

Όχι δεν θα έχεις κάποιο πρόβλημα

Αποσυνδεδεμένος sakis885

• *
  • Windows 10 Windows 10
  • Browser:
  • Firefox 40.0 Firefox 40.0
« Απάντηση #182 στις: Οκτωβρίου 13, 2015, 18:34:27 μμ »
Σ΄ευχαριστώ πολύ αδερφέ,να ΄σαι καλά!

Αποσυνδεδεμένος silvi

• *
  • Android 5.0.1 Android 5.0.1
  • Browser:
  • Chrome 46.0.2490.76 Chrome 46.0.2490.76
« Απάντηση #183 στις: Νοεμβρίου 08, 2015, 10:06:54 πμ »
Καλησπέρα παιδιά.έχω εκδόσει ήδη 2 φορές τουριστική βιζα (η πρώτη από Αθήνα και η δεύτερη από καμποτζη)και διανύω τώρα τις 30 μέρες , μιας και έκανα extension  σε  immigration office. Η προέκταση λήγει 24 Νοεμβρίου και αναρωτιόμουν ,αν θέλω να μείνω ακόμα ένα μήνα ταυλανδη (έως Χριστούγεννα) τι θα ήταν καλύτερο να κάνω.μπορώ να βγω από χερσαία συνορα και να μπω την ίδια μέρα παιρνοντας 15 μέρες και κατόπιν να κάνω προέκταση για 30 επιπλέον μέρες;θα μπορούσε να γίνει ετσι;φοβάμαι μήπως δεν μου το επιτρέψουν μια και είμαι εδώ από τέλη ιουνιου;το διαβατήριο μου λήγει αρχές Ιουνίου του 16 αν παίζει κάποιο ρόλο.ευχαριστώ που με ακούτε και με βοηθάτε!!!!!

Αποσυνδεδεμένος halfway inn

• ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • Φύλο: Άντρας
  • IT'S A NICE DAY TODAY IN THAILAND.....KEEP SMILING
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 43.0 Firefox 43.0
« Απάντηση #184 στις: Νοεμβρίου 08, 2015, 11:43:44 πμ »
Καλησπέρα παιδιά.έχω εκδόσει ήδη 2 φορές τουριστική βιζα (η πρώτη από Αθήνα και η δεύτερη από καμποτζη)και διανύω τώρα τις 30 μέρες , μιας και έκανα extension  σε  immigration office. Η προέκταση λήγει 24 Νοεμβρίου και αναρωτιόμουν ,αν θέλω να μείνω ακόμα ένα μήνα ταυλανδη (έως Χριστούγεννα) τι θα ήταν καλύτερο να κάνω.μπορώ να βγω από χερσαία συνορα και να μπω την ίδια μέρα παιρνοντας 15 μέρες και κατόπιν να κάνω προέκταση για 30 επιπλέον μέρες;θα μπορούσε να γίνει ετσι;φοβάμαι μήπως δεν μου το επιτρέψουν μια και είμαι εδώ από τέλη ιουνιου;το διαβατήριο μου λήγει αρχές Ιουνίου του 16 αν παίζει κάποιο ρόλο.ευχαριστώ που με ακούτε και με βοηθάτε!!!!!

Είναι καλύτερο για σας να πάτε στο γραφείο μετανάστευσης στην περιοχή σας (your nearest Immigration Office), πείτε τους akrivws μέχρι και για πόσο χρονικό διάστημα θέλετε να παρατείνετε την παραμονή σας στην Ταϊλάνδη και θα πάρεte την κατάλληλη απάντηση από αυτούς.
วันนี้เป็นวันที่ดีในเมืองไทย ..... ยิ้มแย้มแจ่มใส
It's a nice day today in Thailand....keep smiling

"PG THAI AGENT"

Αποσυνδεδεμένος Πάνος henry rollins

• *
  • Windows Vista/Server 2008 Windows Vista/Server 2008
  • Browser:
  • Firefox 42.0 Firefox 42.0
« Απάντηση #185 στις: Νοεμβρίου 24, 2015, 01:02:36 πμ »
Ευχαριστώ πολύ.

Αυτο εκανα και γω. Ακριβως το ιδιο με wizz απο Σοφια και μετα στο Ντουμπαι αλλαγη αεροδρομιου. Ενα διακοσαρι μου εφυγε στα εισιτηρια συν καποια εξοδα σε αεροδρομια για φαι. 55 ευρω (+20 για την βαλιτσα) και 130 με τη jet που ειχε 30 κιλα free. Ετυχε να πεσω και σε σωστες ημερομηνιες.

Αποσυνδεδεμένος AlexisCh

• *
  • Windows 10 Windows 10
  • Browser:
  • Chrome 51.0.2704.106 Chrome 51.0.2704.106
« Απάντηση #186 στις: Ιουλίου 22, 2016, 22:21:40 μμ »
Εχει κανείς εμπειρία με  UK visa για Ταυλανδούς?

Μένω στο UK, *δεν είμαι παντρεμένος* αλλα η κοπέλα μου ειναι απο Thailand και δεν μπορει να ερθει πλέον, έληξε η φοιτητική της VISA,
ψαχνει δουλειά αλλα δεν το κόβω να βρίσκει εδώ

εχει διαφόρων ειδών βίζες και έχω διαβάσει αρκετά περι αυτού, απλά έλεγα μήπως υπάρχει κάποιος έμπειρος εδώ μέσα

Ευχαριστώ!!!