Για διαβάστε μια ιστοριούλα σχετικά με την επιστροφή φόρου «GR».Ενδιαφέρει όλους όσουν έχουν πτήσεις με 2 διαφορετικές εταιρίες την ίδια ημερομηνία στο ίδιο αεροδρόμιο.
Όταν επέστρεψα από ΒΚΚ στην ΑΤΗ με την εταιρία Qatar , είχα το ίδιο βράδυ πτήση από ΑΤΗ για Χανιά με την Aegean.
Ήξερα λοιπόν οτι είχα πληρώσει τους φόρους και στις 2 εταιρίες.
Απ'ότι είχα ενημερωθεί έπρεπε να πάω στο γραφείο της Aegean στο Βενιζέλο , αμέσως μετά την άφιξή μου από το εξωτερικό και ΠΡΙΝ ταξιδέψω ξανά, για να μου επιστραφούν τα χρήματα.
Σε προηγούμενο ταξίδι το χα δοκιμάσει αλλά μου το είχαν αρνηθεί.
Αφού ο Jello επέμενε οτι γίνεται πήγα λοιπόν.
Μολις πλησίασα και αφού ενημέρωσα την ευγενική κατά τ'άλλα υπάλληλο , μου ανακοίνωσε ότι το συστημα "έχει πέσει" και θα πρέπει αύριο να τηλεφωνήσω στα κεντρικά της εταιρίας.
Όντως την επόμενη μέρα τηλεφώνησα και στα Χανιά και στην Αθήνα αλλά όλοι ως δια μαγείας δεν μπορούσαν να με εξυπηρετήσουν.
Τελικά μου δώσανε το e-mail της εταιρίας και έτσι έστειλα ένα ηλεκτρονικό γράμμα διαμαρτυρίας.
Μετά από 1 1/2 μήνα έλαβα ΑΠΑΝΤΗΣΗ!!!Μετά από ανταλλαγή 5 e-mail μου ζητήσανε τις 2 κάρτες επιβίβασης και θα μου πιστώνανε τα λεφτά στον λογαριασμό μου στην τράπεζα.
Τους ενημέρωσα οτι τις έχω πετάξει.
Τώρα μου ζητάνε βεβαίωση ταξιδιού από την Qatar.
H Qatar πολύ εξυπηρετική όπως πάντα θα μου αποστείλει την βεβαίωση στις επόμενες μέρες και θα σας ενημερώσω για το αν τελικά πάρω τα χρήματα πίσω.
Το ποσό είναι στα 12 ευρώ , αλλά νομίζω έχουν αρκετά για να τους τα χαρίζουμε