0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: gekomni στις Απριλίου 14, 2010, 11:12:27 πμπαιδια να ρωτησω και εγω κατι χαζο???χαχαχαχαχαεγω που εχω μονο εισητηριο επιστροφης με αεροπλανο γιατι θα παω αθηνα με τραινο ...θα εχω και εγω επιστροφη φορου ή κατι τετοιο ή οχι? εγω πεταω απο αθηνα στη θεσσαλονικη αλλα το εισητηριο ειναι μονο για επιστροφη και οχι πανε ελα!!!!!!!!!!!!!οχι δεν ισχυει- αφορα μονο 2 πτησεις με αεροπλανο στο ιδιο αεροδρομιο(να φτασεις και να ξαναφυγεις απο το ιδιο) και εντος 24 ωρων οπως ειπαν τα παιδια πιο πανω
παιδια να ρωτησω και εγω κατι χαζο???χαχαχαχαχαεγω που εχω μονο εισητηριο επιστροφης με αεροπλανο γιατι θα παω αθηνα με τραινο ...θα εχω και εγω επιστροφη φορου ή κατι τετοιο ή οχι? εγω πεταω απο αθηνα στη θεσσαλονικη αλλα το εισητηριο ειναι μονο για επιστροφη και οχι πανε ελα!!!!!!!!!!!!!
Και μια τελευταια ερωτηση......μπορεις να τα παρεις αναδρομικα???τι εννοω??εχει περιπου 1 μηνα που γυρισα απο Ταυλανδη..........μπορω να τουσ ζητησω τωρα τον φορο???εχω κρατημενα και εισητηρια και καρτες επιβιβασης και ολα..........
Εγω παντως σημερα δοκιμασα να το κανω με πτηση ολυμπιακης θεσ/νικη-αθηνα και στο καπακι αθηνα -βκκ με egypt και μου ειπαν απο ολυμπιακη οτι αυτο δεν γινεται γιατι δεν ειναι οι 2 πτησεις της ιδιας εταιριας!!! Δεν βγαζουμε ακρη νομιζω,,,
Ευχαριστω για τις συμβουλες παιδια- θα το δοκιμασω και θα ενημερωσω το σαιτ μας- Οταν φτασω bkk φευγω κατευθειαν για σαμουι με bangkok-ισχυει το ιδιο και στην BKK? Ευχαριστω!!