την καλησπερα μου απο το guest house ALEXANDER THE GREAT στο Nha Trang tou Vientam.
θα ηθελα να ευχαριστησω τον Γιωργο,την Snejana και την ΣΟΦΙ για οσες ημερες περασα στο nha trang.
πραγματικα εαν επισκευτειτε ποτε το συγκεκριμενο μερος,καλο θα κανετε σε εσας να περασετε απο το μαγαζι του γιωργου.δεν εχετε να χασετε απολυτως τιποτα αλλα αντι8ετος εχετε να κερδισετε παρα πολλα απο τις συμβουλες για την περιοχη.
ολλα ειναι τελεια.
αυριο ειναι η τελευταια μου ημερα εδω και ειτε βρεχει,ειτε χιονιζει θα την περασω στο vinpearl μιας και τις τελευταιες 5 μερες ο καιρος ειναι συνεφιασμενος την ημερα και βροχες το βραδυ και δεν ειχε την ευκαιρια να το επισκευτω νωριτερα.
την τριτη αναχωρω για ΗΑΝΟΙ.το ποσο καιρο 8α κα8ισω εκει παραμενει αγνωστο μιας και δεν εχω εισητηριο επιστροφη απο το βιετναμ για οποιοδηποτε αλλο προορισμο.
μολις εχω την ευκαιρια και ελευθερο χρονο,θα αναφερ8ω κι εγω με απο την μερια μου για ταξιδι μου στην συγκεκριμενη χωρα.
αυτο το χθεσινο ξενυχτι με τον γιωργο να ξενυχτησουμε παρακολουθοντας μεσω ιντερνετ την ελλαδαμε την μαλτα,ηταν αλλο πραγμα.
εκτος οτι ειχαμε βαλει οδοντογλυφιδες στα ματια μας για να μην κλεινουν,μας εβγαλαν και το στανιο μεχρι να βαλου το γκολ στο τελος.
γιωργος
ροδος
nha trang προς το παρον