Αποστολέας Θέμα: ΜΗΝ ΜΆΘΕΤΈ ΠΟΤΈ ΤΑΪΛΑΝΔΈΖΙΚΑ  (Αναγνώστηκε 26621 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

doctortilac

• Επισκέπτης
ΜΗΝ ΜΆΘΕΤΈ ΠΟΤΈ ΤΑΪΛΑΝΔΈΖΙΚΑ
« στις: Απριλίου 06, 2010, 01:35:49 πμ »
Φίλοι μου πάντοτε κατά την γνώμη μου ΜΗΝ ΜΆΘΕΤΈ ΠΟΤΈ ΤΑΪΛΑΝΔΈΖΙΚΑ. Φυσικά κάποιοι φίλοι από εδώ σκέφτηκαν τη μα...... λέει αυτός. Και όμως δεν είναι μα..... γιατί θα σας εγκσιγισω. Έχετε αναρωτηθεί τη λένε με την μάνα τους και με της φίλες τους? Ένα εν  είναι σίγουρο αν κσεραται ακόμα θα τρέχατε γι αυτό καλύτερα να μην γνωρίζεις την γλωσσά σε βριζουναι και φυσικά με αυτό το χαμόγελο και εσύ γελάς γιατί δεν καταλαβαίνεις. Αν καταλαβαίνες θα είχες φυγή και θα εχανες την ευτυχία σου. Με απόλυτη σιγουριά γνωρίζω ότι τα λεφτά που σας έχουν ζήτησή οι κοπέλες ( συγνώμη ξέχασα εσείς δεν δίνεται χορηγία μόνο εγώ και 2-3 άλλοι οκ συγνώμη) από απετησεις τον μανάδων τους ποτέ δεν είναι το ίδιο ποσό. Αν και σας φαίνεται παρακσενω η μανάδες ζητάνε πόλοι περισσότερα ενώ αυτές που τρέπονται λίγο σου λένε για ποιο λίγα. Γι αυτό δεν γνωρίζεις την γλωσσά και είσαι ευτυχισμένος και ζεις τον έρωτά σου. 

Αποσυνδεδεμένος Taxidiwtis

• ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • Φύλο: Άντρας
  • Ubi bene, ibi patria...
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 6.0 MS Internet Explorer 6.0
    • Audiolabs
Απ: ΜΗΝ ΜΆΘΕΤΈ ΠΟΤΈ ΤΑΪΛΑΝΔΈΖΙΚΑ
« Απάντηση #1 στις: Απριλίου 06, 2010, 02:44:10 πμ »
καλημερα δοκτωρ-βαζεις φυτιλια τωρα αλλα καλα κανεις.... πες μας κι αλλα....

Αποσυνδεδεμένος jimi

• ต้องการให้ฉันช่วยอะไรไหมคะ
  • ΜΕΛΟΣ Δ.Σ
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 8.0 MS Internet Explorer 8.0
« Απάντηση #2 στις: Απριλίου 06, 2010, 08:50:51 πμ »
Νικο χαλαρωσε λιγο εφαγες πατατα εις γνωση σου   και τωρα τα βλεπεις ολα μαυρα με αποτελεσμα χωρις να το εχεις καταλαβει να εχεις κανει μια απιστευτη επιθεση εναντιον οτιδηποτε εχει σχεση με Ταυλανδη.Μην μαθετε ποτε Ταυλανδεζικα για να μην ξερετε τι λενε τα γκομενακια με τις μαναδες τους????? ???Λιγο πιο ωριμα Νικο,δεν εχεις καμια δικαιολογια αλλαξε ροτα γιατι τα ιδια θα ξαναπαθεις και το χειροτερο εις γνωση σου.
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 06, 2010, 08:57:29 πμ από jimi »
สวัสดีค่ะ ยินดีที่ได้พบคุณ

doctortilac

• Επισκέπτης
« Απάντηση #3 στις: Απριλίου 06, 2010, 10:48:38 πμ »
Φίλε Jimi πρώτον για  σου. και δεύτερον θα σου απαντήσω εσένα σε δικαιολογώ ελλιπή πήρα . Νικο χαλαρωσε λιγο εφαγες πατατα εις γνωση σου   και τωρα τα βλεπεις ολα μαυρα με αποτελεσμα χωρις να το εχεις καταλαβει να εχεις κάνει μια απιστευτη επιθεση εναντιον οτιδηποτε εχει σχεση με Ταυλανδη. Μου γράφεις για την πατάτα που έφαγα. Πρώτον δεν έφαγα πατάτα αλα κουράστηκα να είμαι χορηγός και τι χορηγός χρυσός μα..... χορηγός. Μου γράφεις ότι έχω κάνει επιθέσει σε οτι έχει να κάνει με την Ταιλανδι. Άλω ένα λάθος που κάνεις εσει. Απλός δεν έχω τίποτα με την Ταιλανδι απλά λέω τα πράγματα με το όνομά τους κάτι που κανείς δεν τα λέει. Όλοι λίγο πολλοί την έχουν πατήσει αλλά δεν λένε τίποτα για να μην του γιουχάρουν κάτι σαν και εσένα που δεν έχεις την πήρα αυτού του απίστευτου ταξιδιού. Λες και παραπονιέσαι ότι λέω  Μην μαθετε ποτε Ταυλανδεζικα για να μην ξερετε τι λενε τα γκομενακια με τις μαναδες τους?? Το λοιπόν άκου να σου πω και αυτό για να δις οτι έχω δίκιο. Οταν μαζεύονται με τους δικούς τους και με της φίλες τους εσυ δεν υπάρχεις. Συζητάνε , γελάνε , σε κι τανε και εσύ καθεσε σαν μα..... και της κειτας και οταν τους λες μωρό μου τι λέτε σου απαντά 2 πράγματα το ενα είναι τίποτα μωρό μου και το αλο είναι θα σου πω αργότερα. Ένα ειναι σίγουρο οτι λένε για σένα τον FALANG και οτι εσύ εφόσον δεν καταλαβαίνεις είσαι ευτυχισμένος.  Μου λες  Λιγο πιο ωριμα Νικο,δεν εχεις καμια δικαιολογια αλλαξε ροτα γιατι τα ίδια θα ξαναπαθεις και το χειροτερο εις γνωση σου. λίγο ποιο ώριμα δεν έχω καμιά δικαιολογία θα ξανά πάθω τα ίδια και τα λιπα. Φίλε μου να σου πω αυτήν την πήρα δεν την έχω με μια Ταιλαδεζα αλλά με πάνω από 3.000 στα 10 χρόνια που πηγενω. Και το ότι θα το ξαναπατήσω αυτό είναι το σίγουρο γιατί μου αρέσουν και έχω συνηθίσει στο δούλεμα από αυτές αλλά αυτό δεν σημενη ότι δεν μπορώ να πω την γνώμη μου και την αλήθεια. Και επηδει είμαι καλό παιδί θα σου κάνω μια συμφωνία για κάθε ένας που θα με αμφισβητεί εγώ θα σου γράφω 100 ιστορίες. και εσένα σου στέλνω μια φωτογραφία της καλύτερης Ταιλαδεζας. Φιλιαααααααααααα  Nick.

Αποσυνδεδεμένος erasmoshemin

• @
  • *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 3.6.2 Firefox 3.6.2
« Απάντηση #4 στις: Απριλίου 06, 2010, 12:37:08 μμ »
Δόκτωρα, είναι κλειστή η κοινωνία της Ταυλάνδης.
Τα έχω διασταυρώσει αυτά που λες. Δυστυχώς και εγώ την πάτησα την πρώτη φορά αλλά λόγω του χαρακτήρος μου , δεν γίνομαι εύκολα χορηγός. Αλλά ερωτική απογοήτευση είναι σίγουρη. Άλλά μόνο επειδή κάποιοι εδώ μέσα έχουν παντρευτεί Ταυλανδή , αφήνω στη θεωρία μου κάποιες εξαιρέσεις για να μην προσβληθούν.
Για μένα στην Ταυλάνδη:
-Πας να περάσεις καλά και σχετικά φτηνά (αναλογιζόμενοι και το εισητήριο)σε κάποιες υπηρεσίες
-Πας να χαλάσεις χρήματα
Δεν:
-Πας να βρεις νύφη
-Πας να βρεις ευκαιρίες να πλουτίσεις
Αυτά είναι η προσωπική μου γνώμη. Τώρα αν κάποιοι λένε ότι έχω πάει μόνο Παττάγια και έχουν κατέβει σε άλλη πόλη, βγάζουν πολλά λεφτά, έχουν βρει νύφη τίμια και δεν έχουν γίνει χορηγοί 1-2 σπιτιών!! τότε να μας στείλουν τη συνταγή και την πόλη να πάμε όλη μαζί στην Ταυλάνδη που έχει ωραία τροπική φύση και καλόκαρδο λαό να ζήσουμε εκεί για πάντα!!

Αποσυνδεδεμένος HOMIES

• LIFE IS JUST A RIDE
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 3.5.9 Firefox 3.5.9
« Απάντηση #5 στις: Απριλίου 06, 2010, 14:31:11 μμ »
λοιπον...αν και δεν εχω παει ποτε στην ταυλανδη....
δεν φταιει η ταυλανδεζικη γλωσσα. εμεις φταιμε και το ξερουμε αυτο αλλα δεν θελουμε να το παραδεχτουμε. ξερεις οτι αμα βαλεις το χερι σου στην φωτια θα καεις, ετσι ειναι και με το θεμα ''νυφη'' απο την ταυλανδη. ειναι πολυ δυσκολο να καταλαβεις οτι η εικοσαχρονη πανεμορφη ταυλανδεζα το μονο που ζηταει απο τον λιωμενο 50αρη ειναι το πορτοφολι του? αραγε γιατι τον διαλεγει , για την ομορφια του?
τα ξερουμε ολα παιδια...απλως μας βολευει και κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας. εμεις οι αντρες περηφανευομαστε για το τι μ***ι  ''χτυπησαμε''  αλλα συγχρονως ξερουμε οτι απλα ειχε μια ορισμενη τιμη . ΑΛΛΑ υπαρχει και η πλευρα της ταυλανδεζας που αφησε την χωρα της, παντρευτηκε ενα falang που την περναει καμια 30 χρονια και ερχεται να ζησει σε μια αλλη χωρα, διχως να γνωριζει την γλωσσα και ολα αυτα γιατι στην χωρα της λιμοκτονει αυτη και η οικογενεια της.
Δεν φταιει η ταυλανδη, η ρωσσια, η βουλγαρια, η ουκρανια κτλ. οπου υπαρχει φτωχια τα παραπανω πραγματα ειναι αναμενομενα.

Σαφως υπαρχουνε και οι εξαιρεσεις

Τελος θελω να αναφερω οτι το παραπανω κειμενο μου δεν εχει καμια σχεση με την προσωπικη ''περιπετεια'' του doctortilac αλλα απλα παραθετω τις αποψεις μου
Γυρνάω στον κόσμο, πουθενά δε βλέπω ξένο όπου μένω.
Γυρνάω πίσω και από όποιον συναντήσω, μαθαίνω.
Δίνω, παίρνω, ανασαίνω από τα χρώματα, πληθαίνω,
από τ' αρώματα μαγεύομαι και ταξιδεύω.
Γυρεύω για όλους μας το ίδιο όμορφο στέγαστρο,
φτιάχνω φωτιά για όποιον θέλει κόσμο αταίριαστο.

Αποσυνδεδεμένος labiko

• ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 3.6.2 Firefox 3.6.2
« Απάντηση #6 στις: Απριλίου 06, 2010, 15:25:58 μμ »
παιδια, για μενα δεν παιζει ρολο η εθνικοτητα της καθε κοπελας , οι αναγκες λιγο ως πολυ ειναι ιδιες απο οπου και ανα προερχεται η καθε κοπελα...η ονομασια αλλαζει... αλλου το λενε οικονομικη ανεξαρτησια, αλλου σιγουρια,ασφαλεια και αλλου στο λενε στα ισα . καλως η κακως τα χρηματα διοικουν (απλως αλλες κοπελες (πχ ελληνιδες ,δεν το παραδεχονται---αθελα τους ισχυει... ετσι γαλουχιθηκαν απο τους γονεις τους "να βρεις ενα καλο παιδι ...γιατρο δικηγορο...κλπ." οπου καλο παιδι δεν υπηρχε ποτε η επεξηγηση της κατανοησης και της συντροφικοτητας παρα μονο η επαγγελματικη ιδιοτητα η οποια θα προσεφερε πολλα λεφτα.
αρα για μενα ταιλανδες, ελληνιδες, κλπ. σε αυτο τον τομεα (και μονο) ειναι παρομοιες κατα βαθος.
ΠΡΟΣΟΧΗ δεν κατηγορω καμια, τις αγαπαω ολες ...δυστυχως ετσι μεγαλωσαμε ολοι μας και βαζω πρωτο πληθυντικο γιατι και εμεις οι αντρες δεν παμε πισω διοτι μολις συναντησουμε μια κοπελα η οποια ειναι σε αριστη οικονομικη κατασταση ...(αρα και δυνατη...) το βαζουμε στα ποδια γιατι νιωθουμε μειονεκτικα.

κλεινω λοιπον λεγοντας ναι... στην διαφορετικοτητα των ανθρωπων (να κρινουμε τον καθενα ξεχωριστα για αυτο που ειναι και οχι για αυτα που κουβαλαει λογω εθνικοτητας,οικογενειας,χρωματος.

σορρυ αν κουρασα

doctortilac

• Επισκέπτης
« Απάντηση #7 στις: Απριλίου 06, 2010, 15:44:08 μμ »
Homies μου αρεσεις μου αρεσεις αλλά δεν σε έχουν πληροφόρησή καλά και το ποστ σου έχει πολλά λάθη. (όχι ορθογραφικά).
Λες ότι (και με το θεμα ''νυφη'' απο την ταυλανδη. ειναι πολυ δυσκολο να καταλαβεις οτι η εικοσαχρονη πανεμορφη ταυλανδεζα το μονο που ζηταει απο τον λιωμενο 50αρη ειναι το πορτοφολι του? αραγε γιατι τον διαλεγει , για την ομορφια του?) Συμφωνώ μαζί σου του πενηντάρη να του τα πάρει η εικοσάρα αλά το 25 αρη γιατί να του τα πάρει που το έχουν σύστημά. Και εκεί που δεν σε έχουν πληροφόρησή καλά είναι οτι δεν πληρώνει ι ηλικία πληρώνει ο FALANG άσχετου ηλικίας.
λες ότι (τα ξερουμε ολα παιδια...απλως μας βολευει και κρυβόμαστε πισω απο το δαχτυλο μας. εμεις οι αντρες περηφανευομαστε για το τι μ***ι  ''χτυπησαμε''  αλλα συγχρονως ξερουμε οτι απλα ειχε μια ορισμενη τιμη.) ναι μόνο που δεν γνωρίζουν που να βάλουν τον πήχη. όταν το μάθουν τα πράγματα θα είναι ποιο καλά. Λες  (ΑΛΛΑ υπαρχει και η πλευρα της ταυλανδεζας που αφησε την χωρα της, παντρευτηκε ενα falang που την περναει καμια 30 χρονια και ερχεται να ζησει σε μια αλλη χωρα, διχως να γνωριζει την γλωσσα και ολα αυτα γιατι στην χωρα της λιμοκτονει αυτη και η οικογενεια της.) για την ταιλαδεζα που παντρεύτηκε FALANG κανίς δεν της έβαλε το μαχερη στον λεμω αυτή σου πούλησε έρωτα για να σου πάρει ποιο πολλά. Άρα το θύμα είσαι εσύ και όχι αυτές.Και εμεις κάναμε μετανάστες άλλα δεν πιδ.... αυτούς που μας   ε βοήθησαν. και όσο για το αν λιμοκτονούν άσε με να σου πω οτι δεν λιμοκτονούν καθόλου αυτοί ζούνε ποιο καλά από εμάς και δεν μαζεύουν της αποδικσις οπος εμείς. Είναι έτσι για άλλους λόγους και δεν θα ήθελα να ανικσο το στόμα μου. Λες οτι (Σαφως υπαρχουνε και οι εξαιρεσεις ) Θα ήθελα κάποιος να μου της δικσι. Και τελειώνεις με την φράση ( Τελος θελω να αναφερω οτι το παραπανω κειμενο μου δεν εχει καμια σχεση με την προσωπικη ''περιπετεια'' του doctortilac αλλα απλα παραθετω τις αποψεις μου ) εγώ θέλω να σου πω ότι το προσωπικό μου τραβικσε μέχρι εκεί που ήθελα για να μάθω πως σκέφτονται και τη ζητάνε. Πλήρωσα αλλά έμαθα...και δεν είμαι ο μόνος πηστεπσετω.

Αποσυνδεδεμένος jimi

• ΜΕΛΟΣ Δ.Σ
  • Browser:
« Απάντηση #8 στις: Απριλίου 07, 2010, 01:09:46 πμ »
Θελω να σου γραψω δυο λεξεις μονο και μονο γιατι γραφεις πραγματα στον αερα που πολλα παιδια που απλως επισκεπτονται το σαιτ και δεν ειναι μεσα αρκετο καιρο απλα δεν θα μας περνουνε και πολλυ σοβαρα.Το να συζητησουμε για την πειρα του καθενος πανω στο θεμα δεν νομιζω οτι βγαζει πουθενα,μου προκαλει γελιο οτι κρινεις ετσι ελαφρια την δικη μου πειρα αλλα δεν θα περιμενα και κατι καλυτερο απο εσενα.
Μπηκες σε μια σχεση με καπια κοπελα που την πληρωνες κανονικα για να ειναι μαζι σου και θελεις να μιλησεις για προδοσιες και για θυματα.Αν εσυ εχεις μαθει να αντιμετωπιζεις τους ανθρωπους σαν ενα κομματι κρεας πρεπει να μαθεις αδερφε οτι δεν ειναι ετσι.Πληρωνεις και θελεις να αγοραζεις αγαπη οκ αλλα αυτο δεν θα κραταει για πολλυ και θα επρεπε να το ξερεις μετα απο τοσους γαμους ανα την υφηλιο.Ειμαι 34 χρονων και δεν νομιζω οτι εχεις να μου δωσεις εστω μια συμβουλη οχι λογω της ηλικιας μου αλλα λογω της δικης σου αντιμετωπισης των πραγματων.
Ζω 3 χρονια με την γυναικα μου τα 2 απο αυτα παντρεμενος  φαινεται κατι δεν παει καλα με εμενα και ζω τοσο γαληνια χωρις να αγοραζω αυτην την ευτυχια.Ετσι δεν ειναι Νικολακη?Για συμβουλεψε με μηπως θα πρεπει να γινω χορηγος και εγω?Μην φοβασαι να μεινεις μονος Νικολακη,διασκεδασε περνα καλα κανε οτι γουσταρεις αλλα μην αγοραζεις αγαπη και θες και ανταποκριση.Μην φοβασαι να μεινει μονος και θα βρεις αληθινη παρεα χωρις να το καταλαβεις.Φιλια και γινε λιγο πιο ταπεινος θα σου βγει σε καλο.

Αποσυνδεδεμένος Lakisscorpio(The Butcher)

• Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 3.6.3 Firefox 3.6.3
« Απάντηση #9 στις: Απριλίου 07, 2010, 01:32:55 πμ »
Φιλε Doctortilac,αν και δεν σε ξερω προσωπικα,ουτε εχω κανει τα ταξιδια που εχεις κανει εσυ(μονο 2) συμφωνω μαζι σου σε πολλα..........πρεπει να εχεις πικραθει πολυ........εγω το καταλαβα αυτο που λες,στο τελευταιο μου ταξιδι οταν μια κοπελλα που νομισα οτι της αρεσω γι'αυτο που ειμαι,για τον χαρακτηρα μου και την καρδια μου.......μια κοπελλα που ειχε BMW και εμενε στο View Talay 6,Pattaya(διπλα στο central festival mall......Oσοι δεν ξερουν το view talay 6 ειναι ενα απ'τα ακριβοτερα voικιαζομενα condos στην Παταγια.......η κοπελλα ηταν απο Bangkok και ερχοταν Σαβ/κα Παταγια)......που ειχε δικο της διαμερισμα στην Bangkok...........μου ζητησε λεφτα!!!
Επεσα απ'τα συννεφα!!!!!Πρεπει να ειναι στο αιμα τους!!!οπως και να ειναι...........
Φυσικα δεν της εδωσα τιποτα και πατησα και ενα Καυγα!!(οταν εννοω καυγα,μου την "βιδωσε" και αρχιζα να της φωναζω του στυλ..¨"Καλα.....εσεις εδω καρδια δεν εχετε!!!??????!!!Μπατ και ευρω κυκλοφορει στις φλεβες σας!!!!??????)........
Ξερω......ακουγεται αστειο αλλα εκεινη την στιγμη ,μου βγηκε πολυ παραπονο!!!!!

Τελος παντων...........

Τωρα ομως ξερω................ολα ειναι οικονομικη συναλλαγη...........οπως ενας φιλος μου ειπε......."Θα δωσω τα μπατακια σ'αυτην που θα παρω για το βραδυ και την αλλη μερα το πρωι να εξαφανιστει!!!!Ουτε ευχαριστω να μου πει ουτε γεια............και στον δρομο αν με δει ουτε να με χαιρετησει..........παμε για επομενη"

Βεβαια το μεγαλυτερο φτιαξιμο το ριχνω σε μενα...............επρεπε να τα ειχα καταλαβει..........

Παντως,οπως και εσυ ειμαι σιγουρος οτι θα την ξαναπαθω...........

Αυτος ομως δεν ειναι λογος να τα ισοπεδωνουμε ολα..........Η Ταυλανδη ειναι ενα παρα πολυ ομορφο μερος και θα πηγαινουμε οτι και να γινει...............

Δεν αμφισβητω αυτα που λες.....αλλα μηπως πρεπει να σκεφτεις οτι και εσυ εκανες καποια λαθη????οτι ...λεω μηπως,,,,,το μεγαλυτερο μεριδιο ευθυνης το εχεις εσυ???Μηπως να τα βαλεις και λιγο με τον ευατο σου???

Χρονια Πολλα και Χριστος Ανεστη

Αποσυνδεδεμένος jimi

• ΜΕΛΟΣ Δ.Σ
  • Browser:
« Απάντηση #10 στις: Απριλίου 07, 2010, 01:42:39 πμ »
Ευχαριστω lakisscorpio αθελα σου συμπληρωσες αυτο που λεω,εσυ οταν η γκομενα σου ζητησε λεφτα επεσες απο τα συννεφα οπως λες της εριξες και δυο μπινελικια και εξω απο την πορτα.
Ο Νικος ομως οταν του συνεβει το ιδιο ειπε΄΄ελα εδω μωρακι μου ,παρε και 500 ευρω προκαταβολη για τον πρωτο μηνα και φερε να κανουμε και τα συμβολαια΄΄ ;)

Αποσυνδεδεμένος Thailander

• "Ride slower than your guardian angel can fly"
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #11 στις: Απριλίου 07, 2010, 01:46:45 πμ »
¨"Καλα.....εσεις εδω καρδια δεν εχετε!!!??????!!!Μπατ και ευρω κυκλοφορει στις φλεβες σας!!!!??????)........

"κλαψε δολια μου καρδια"
ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ χωρις να θελω
θα ΠΕΘΑΝΩ χωρις να θελω
ΑΦΗΣΤΕ ΜΕ τουλαχιστον
να ζησω οπως θελω

doctortilac

• Επισκέπτης
« Απάντηση #12 στις: Απριλίου 07, 2010, 02:41:31 πμ »
Φιλε Jimi πρώτον για σου. Τώρα έρχεται το δεύτερο. (Θελω να σου γραψω δυο λεξεις μονο και μονο γιατι γραφεις πραγματα στον αερα που πολλα παιδια που απλως επισκεπτονται το σαιτ και δεν ειναι μεσα αρκετο καιρο απλα δεν θα μας περνουνε και πολλυ σοβαρα.)  Αντί να με ευχάριστης που τους ανειγω τα μάτια γκρινιάζεις και ολας και όταν δεν δώσουν σημασία και τα αντιμετωπίσουν θα πουν είχε δίκιο ο doctor  και άδικο ο jimis που προσπαθούσε να μας στραβώσει. και συνεχίζεις (Το να συζητησουμε για την πειρα του καθενος πανω στο θεμα δεν νομιζω οτι βγαζει πουθενα ), Ναι φίλε μου με την πήρα των άλλον μαθαίνεις και δεν πέφτεις στης γκάφες. Άλω ένα ευχαριστώ που δεν έλαβα από εσένα. Και συνεχίζεις, (Μπηκες σε μια σχεση με καπια κοπελα που την πληρωνες κανονικα για να ειναι μαζι σου) μήπως θα πρέπει να ρωτήσεις και να μάθεις ποιος απο αυτούς που έχουν σχέση με Ταιλανδι δεν είναι χορηγεί για τον κάθε ενα που θα μου δείχνεις εγώ 1000 θα σου δείχνω. Αλο ένα ευχαριστώ που μου στέρησες. Και συνεχίζεις (Αν εσυ εχεις μαθει να αντιμετωπιζεις τους ανθρωπους σαν ενα κομματι κρεας πρεπει να μαθεις αδερφε οτι δεν ειναι ετσι.Πληρωνεις και θελεις να αγοραζεις αγαπη οκ αλλα αυτο δεν θα κραταει για πολλυ ) δεν είναι όπως το λες υπαρχή αμηβεα εκτίμηση γι αυτές είσαι το ATM και για σένα είναι όπως της αποκαλείς ένα κοματη κρέας.
Και συνεχίζεις (Ζω 3 χρονια με την γυναικα μου τα 2 απο αυτα παντρεμενος  φαινεται κατι δεν παει καλα με εμενα και ζω τοσο γαληνια χωρις να αγοραζω αυτην την ευτυχια.Ετσι δεν ειναι Νικολακη?) Εδώ για τον σεβασμό που σου έχω δεν θα πω τίποτα μόνο το οτι ξέχασες να μας πης απο που είναι η γυναίκα σου και πάλη συγνώμη αλά εσύ μου έδωσες το δικαίωμα να σε ρωτήσω επιδη αναφερθεικες. Εγώ οπως πιστεύω θα έχεις καταλάβει μιλάω μόνο για της Ταΐλανδές. Άλλο ένα ευχαριστώ που μου ύστερης άκαρδε. Και συνεχίζεις (Για συμβουλεψε με μηπως θα πρεπει να γινω χορηγος και εγω?) Αν θες ταιλανδι δίπλα σου θα γίνεις χορηγός σου αρέσει η δεν σου αρέσει. Και συνεχίζεις (Μην φοβασαι να μεινεις μονος Νικολακη,διασκεδασε περνα καλα κανε οτι γουσταρεις αλλα μην αγοραζεις αγαπη και θες και ανταποκριση.) Φίλε μου τα λεφτά μου δεν τα έχω κάνει γιατί είμαι χαζός αυτό να το έχεις σίγουρο αλλά αν θέλω Ταΐλανδές πρέπει να αγοράσω την αγάπη και εγώ όπως όλοι οι άλλοι.   

Συγχώνευση : [time]Απρίλιος 07, 2010, 02:51:40 πμ[/time]
Ευχαριστω lakisscorpio αθελα σου συμπληρωσες αυτο που λεω,εσυ οταν η γκομενα σου ζητησε λεφτα επεσες απο τα συννεφα οπως λες της εριξες και δυο μπινελικια και εξω απο την πορτα.
Ο Νικος ομως οταν του συνεβει το ιδιο ειπε΄΄ελα εδω μωρακι μου ,παρε και 500 ευρω προκαταβολη για τον πρωτο μηνα και φερε να κανουμε και τα συμβολαια΄΄ ;)

Με την κίνηση του αυτοί ο lakisscorpio έμεινε μόνος δεν βρήκε αλλην να την αντικαταστήσει.
Και όσο για τα διαμερίσματα δεν είναι τα ποιο ακριβά της pattayas έχουν από 10.000 έως 15000 μπατ τον μήνα. Τυχαίνει να είμαι γνώστης ιδικά σε αυτό το κτίριο γιατί έχω 4 και τα ενοικιάζω αλά είναι ολοκαίνουργια και κεντρικά.

Φίλε Jimi πάλι αδιάβαστο σε πιάνω ελα εδω μωρακι μου ,παρε και 500 ευρω προκαταβολη για τον πρωτο μηνα και φερε να κανουμε και τα συμβολαια΄΄ ;)
[/quote] ποτέ δεν της είπα έτσι απλώς της έδωσα προκαταβολή για 2 χρόνια και το μηνιάτικο μηνιάτικο. δεν ήξερες δεν ρώταγες.

Συγχώνευση : Απριλίου 07, 2010, 02:58:33 πμ
Και ένα δώρο για τον Φίλο μου τον Jmi που του χάλασα το κέφι.

« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 07, 2010, 02:58:35 πμ από doctortilac »

Αποσυνδεδεμένος Thailander

• "Ride slower than your guardian angel can fly"
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #13 στις: Απριλίου 07, 2010, 06:43:17 πμ »
Φιλε doctor
Οι απόψεις για τέτοιου είδους θέματα από την πλευρά των "προδομενων" μπορούν κάλλιστα να μπαζώσουν το έργο της υποθαλάσσιας στην Θεσσαλονίκη...

Οι ΑΠΟΛΥΤΑ ερίγδουπες απόψεις από την άλλη πλευρά, πέρα από την όποια λογική τους, όταν προσπαθούν αφελώς να προσδιορίσουν τις οποιεσδήποτε "πνευματικές" αξίες...σαν αυτές να ορίζονται από την ετήσια σύμβαση ΓΣΕΕ-ΣΕΒ...κινδυνεύουν να οδηγηθούν σαν το "Sea Diamond" από ξερόλες...σε ξέρα!

Την άποψή μου για το "θέμα" δεν θα την αναφέρω, θα σου πώ όμως ένα σχόλιο που έκανα ΠΑΝΤΟΤΕ από μικρός όταν η παρέα έλεγε το γνωστό "όλες οι γυναίκες είναι π@υτάνες εκτός από τις μανάδες μας και τις αδελφές μας"...

...τους έλεγα λοιπόν "μάγκες πιθανόν να μη τους δόθηκε η ευκαιρία..."

Ας μην είμαστε τόσο απόλυτοι λοιπόν...για τίποτα!
ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ χωρις να θελω
θα ΠΕΘΑΝΩ χωρις να θελω
ΑΦΗΣΤΕ ΜΕ τουλαχιστον
να ζησω οπως θελω

sotirios22

• Επισκέπτης
« Απάντηση #14 στις: Απριλίου 07, 2010, 07:24:02 πμ »
Φίλε Νικόλα …… καλή σου μέρα ….. να είσαι καλά και πάντα έτυμος για μια καινούρια περιπέτεια ……
Θα διαφωνήσω μαζί σου με τον τρόπο διαμαρτυρίας σου , και παράδειγμα , ποτέ πριν δεν είχες εκφραστή με αυτόν το τρόπο .
Και δεν είναι αλήθεια αυτά που αποκαλύπτεις τώρα για τους νέους επισκέπτες της πανέμορφης χώρας που και εσύ αγαπούσες κάποτε ,…. δεν ξέρω , μπορεί και ακόμη …….. θα το δούμε στο μελων .
Τώρα θέλω να σου θυμίσω της υποσχέσεις σου που ήμουν παρόν στην Παταγια ,.... της βίλες , την LEXIOUS , του κροκόδειλους στο ποτάμι της βίλας , τα εκατομμύρια ……..τα θυμάσαι !!!!!!! εγω τη σου ελεγα !!!!! ΝΙΚΟ αν τα εχεις κρηψε κάτι για την ταϊλανδή είναι μια αμύθητη περιουσία ….. της πρόβες με τα νυφικά …. Της δεξίωσης και……… άλλα πιστεύω να τα θυμάσαι ! 
Τώρα φίλε μου μην σπέρνεις τον πανικό …. Και την απογοήτευση ( ηθελεστα επαθεστα )
Τορα προσεξε κατη για να εμαστε και λιγω σοβαρη ….. για τον ΤΣΙΜΙ δεν εχεις δικιο τη είναι αυτά που λες !!!! δεν σου αρεση που είναι ειλικρηνεις 5 χρονια  ευτηχησμενος , 4 χρονια εγω , με αρκετες δησκολιες προσαρμογης αλα ευτηχισμενοι ,όπως  πολύ άλλη……
Και κάτι ακόμα όταν αποκαλύπτεις μια οικονομική άνεση εκατοντάδων εκατομμύριων δολαρίων ( αλήθεια η ψέματα ) στην σύντροφο   σου ανεξαρτήτου ηλικίας κάτι θα πρέπει να χαλάσει και αυτή ……. Άλλωστε το πολύ χρήμα τρώγετε ζεστό…….. και πάλη σου θυμίζω τα λόγια μου ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΚΡΥΨΕ ΚΑΤΗ ……… αυτά για σήμερα πολλά φιλάκια από το UDON THANI…….

Συγχώνευση : Απριλίου 07, 2010, 07:30:12 πμ
ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ χωρις να θελω
θα ΠΕΘΑΝΩ χωρις να θελω
ΑΦΗΣΤΕ ΜΕ τουλαχιστον
να ζησω οπως θελω
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 07, 2010, 07:30:12 πμ από sotirios22 »