0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Lady's with mother or kits only for good time... SORRY. [/color][/b]
Homies μου αρεσεις μου αρεσεις αλλά δεν σε έχουν πληροφόρησή καλά και το ποστ σου έχει πολλά λάθη. (όχι ορθογραφικά).Λες ότι (και με το θεμα ''νυφη'' απο την ταυλανδη. ειναι πολυ δυσκολο να καταλαβεις οτι η εικοσαχρονη πανεμορφη ταυλανδεζα το μονο που ζηταει απο τον λιωμενο 50αρη ειναι το πορτοφολι του? αραγε γιατι τον διαλεγει , για την ομορφια του?) Συμφωνώ μαζί σου του πενηντάρη να του τα πάρει η εικοσάρα αλά το 25 αρη γιατί να του τα πάρει που το έχουν σύστημά. Και εκεί που δεν σε έχουν πληροφόρησή καλά είναι οτι δεν πληρώνει ι ηλικία πληρώνει ο FALANG άσχετου ηλικίας.λες ότι (τα ξερουμε ολα παιδια...απλως μας βολευει και κρυβόμαστε πισω απο το δαχτυλο μας. εμεις οι αντρες περηφανευομαστε για το τι μ***ι ''χτυπησαμε'' αλλα συγχρονως ξερουμε οτι απλα ειχε μια ορισμενη τιμη.) ναι μόνο που δεν γνωρίζουν που να βάλουν τον πήχη. όταν το μάθουν τα πράγματα θα είναι ποιο καλά. Λες (ΑΛΛΑ υπαρχει και η πλευρα της ταυλανδεζας που αφησε την χωρα της, παντρευτηκε ενα falang που την περναει καμια 30 χρονια και ερχεται να ζησει σε μια αλλη χωρα, διχως να γνωριζει την γλωσσα και ολα αυτα γιατι στην χωρα της λιμοκτονει αυτη και η οικογενεια της.) για την ταιλαδεζα που παντρεύτηκε FALANG κανίς δεν της έβαλε το μαχερη στον λεμω αυτή σου πούλησε έρωτα για να σου πάρει ποιο πολλά. Άρα το θύμα είσαι εσύ και όχι αυτές.Και εμεις κάναμε μετανάστες άλλα δεν πιδ.... αυτούς που μας ε βοήθησαν. και όσο για το αν λιμοκτονούν άσε με να σου πω οτι δεν λιμοκτονούν καθόλου αυτοί ζούνε ποιο καλά από εμάς και δεν μαζεύουν της αποδικσις οπος εμείς. Είναι έτσι για άλλους λόγους και δεν θα ήθελα να ανικσο το στόμα μου. Λες οτι (Σαφως υπαρχουνε και οι εξαιρεσεις ) Θα ήθελα κάποιος να μου της δικσι. Και τελειώνεις με την φράση ( Τελος θελω να αναφερω οτι το παραπανω κειμενο μου δεν εχει καμια σχεση με την προσωπικη ''περιπετεια'' του doctortilac αλλα απλα παραθετω τις αποψεις μου ) εγώ θέλω να σου πω ότι το προσωπικό μου τραβικσε μέχρι εκεί που ήθελα για να μάθω πως σκέφτονται και τη ζητάνε. Πλήρωσα αλλά έμαθα...και δεν είμαι ο μόνος πηστεπσετω.
και για του λόγο το αληθές στο thailovelines.com και με κωδικό 108884 είναι το δικό μου profile και με φωτογραφεία
Παράθεση από: doctortilac στις Απριλίου 07, 2010, 10:08:05 πμ και για του λόγο το αληθές στο thailovelines.com και με κωδικό 108884 είναι το δικό μου profile και με φωτογραφεία Διαβεβαιωνω οτι ο doctor εχει account στο thailovelinks και μαλιστα συνοδευεται με υπεροχη φωτο την οποια δεν μπορω να ποσταρω χωρις την αδεια του
Παράθεση από: lakisscorpio στις Απριλίου 07, 2010, 01:32:55 πμ¨"Καλα.....εσεις εδω καρδια δεν εχετε!!!???!!!Μπατ και ευρω κυκλοφορει στις φλεβες σας!!!!???)........"κλαψε δολια μου καρδια"
¨"Καλα.....εσεις εδω καρδια δεν εχετε!!!???!!!Μπατ και ευρω κυκλοφορει στις φλεβες σας!!!!???)........
Παράθεση από: doctortilac στις Απριλίου 06, 2010, 15:44:08 μμHomies μου αρεσεις μου αρεσεις αλλά δεν σε έχουν πληροφόρησή καλά και το ποστ σου έχει πολλά λάθη. (όχι ορθογραφικά).Λες ότι (και με το θεμα ''νυφη'' απο την ταυλανδη. ειναι πολυ δυσκολο να καταλαβεις οτι η εικοσαχρονη πανεμορφη ταυλανδεζα το μονο που ζηταει απο τον λιωμενο 50αρη ειναι το πορτοφολι του? αραγε γιατι τον διαλεγει , για την ομορφια του?) Συμφωνώ μαζί σου του πενηντάρη να του τα πάρει η εικοσάρα αλά το 25 αρη γιατί να του τα πάρει που το έχουν σύστημά. Και εκεί που δεν σε έχουν πληροφόρησή καλά είναι οτι δεν πληρώνει ι ηλικία πληρώνει ο FALANG άσχετου ηλικίας.λες ότι (τα ξερουμε ολα παιδια...απλως μας βολευει και κρυβόμαστε πισω απο το δαχτυλο μας. εμεις οι αντρες περηφανευομαστε για το τι μ***ι ''χτυπησαμε'' αλλα συγχρονως ξερουμε οτι απλα ειχε μια ορισμενη τιμη.) ναι μόνο που δεν γνωρίζουν που να βάλουν τον πήχη. όταν το μάθουν τα πράγματα θα είναι ποιο καλά. Λες (ΑΛΛΑ υπαρχει και η πλευρα της ταυλανδεζας που αφησε την χωρα της, παντρευτηκε ενα falang που την περναει καμια 30 χρονια και ερχεται να ζησει σε μια αλλη χωρα, διχως να γνωριζει την γλωσσα και ολα αυτα γιατι στην χωρα της λιμοκτονει αυτη και η οικογενεια της.) για την ταιλαδεζα που παντρεύτηκε FALANG κανίς δεν της έβαλε το μαχερη στον λεμω αυτή σου πούλησε έρωτα για να σου πάρει ποιο πολλά. Άρα το θύμα είσαι εσύ και όχι αυτές.Και εμεις κάναμε μετανάστες άλλα δεν πιδ.... αυτούς που μας ε βοήθησαν. και όσο για το αν λιμοκτονούν άσε με να σου πω οτι δεν λιμοκτονούν καθόλου αυτοί ζούνε ποιο καλά από εμάς και δεν μαζεύουν της αποδικσις οπος εμείς. Είναι έτσι για άλλους λόγους και δεν θα ήθελα να ανικσο το στόμα μου. Λες οτι (Σαφως υπαρχουνε και οι εξαιρεσεις ) Θα ήθελα κάποιος να μου της δικσι. Και τελειώνεις με την φράση ( Τελος θελω να αναφερω οτι το παραπανω κειμενο μου δεν εχει καμια σχεση με την προσωπικη ''περιπετεια'' του doctortilac αλλα απλα παραθετω τις αποψεις μου ) εγώ θέλω να σου πω ότι το προσωπικό μου τραβικσε μέχρι εκεί που ήθελα για να μάθω πως σκέφτονται και τη ζητάνε. Πλήρωσα αλλά έμαθα...και δεν είμαι ο μόνος πηστεπσετω.κοιτα doctor...καταρχην οπως προαναφερα οι αποψεις μου δεν αναφερονται στην περιπετεια σου. συμωνω μαζι σου οπως και εσυ μαζι μου. δεν παιζει ρολο η ηλικια , παραδειγμα το εφερα. οπως δεν παιζει ρολο και η εθνικοτητα. τα πραγματα ειναι απλα . οπου υπαρχει φτωχια εννοειται οτι θα υπαρχει εκμεταλευση και απο τις 2 μεριες. εσυ πραγματικα μπορει να την αγαπας (οταν λεω εσυ , εννοω ο καθενας μας) αλλα πρεπει να το καταλαβεις οτι αυτη σε αγαπαει για το πορτοφολι σου. ετσι μαθανε. ειναι απλα τα πραγματα. πρεπει να καταλαβουμε οτι ειναι η κουλτουρα τους και ο τροπος ζωης του. στο κατω - κατω doctor οπως ειπα ''δεν εχω παει ποτε στην ταυλανδη'' και ειμαι ο τελευταιος ο οποιος πρεπει να εκφερει αποψη.