Αποστολέας Θέμα: ΜΗΝ ΜΆΘΕΤΈ ΠΟΤΈ ΤΑΪΛΑΝΔΈΖΙΚΑ  (Αναγνώστηκε 26612 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος teosep

• Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 8.0 MS Internet Explorer 8.0
Απ: ΜΗΝ ΜΆΘΕΤΈ ΠΟΤΈ ΤΑΪΛΑΝΔΈΖΙΚΑ
« Απάντηση #15 στις: Απριλίου 07, 2010, 09:19:46 πμ »
Αντε παλι στο ιδιο εργο θεατες.......Θα το πω οσο κομψα γινεται. Πιστευω οτι οι ανθρωποι εχουν την ταση να παρουσιαζουν  την εμπειρια τους ,ως την απολυτη "εξ'αποκαλυψεως" αληθεια . Μονο που ερχεται η που...να η ζωη σου δινει μια καρπαζια για να σε ξυπνησει και σου φανερωνει και αλλες εμπειριες και αλλες κατα συνεπεια αληθειες. Ο καθενας εισπρατει στην ζωη αυτο που ο ιδιος εχει προαποφασισει οτι του αξιζει ,τοσο εκτιμας τον χαρακτηρα σου και τοσα του δινεις.

Χωρις καμμια διαθεση να προσβαλω καποιον και ουτε να ηθικολογησω θα πω το εξης ...."Παταγια εζητησες ,Παταγια τα λαβεις" ! Και οποιος καταλαβε ,καταλαβε !

Αποσυνδεδεμένος jimi

• ต้องการให้ฉันช่วยอะไรไหมคะ
  • ΜΕΛΟΣ Δ.Σ
  • Φύλο: Άντρας
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
« Απάντηση #16 στις: Απριλίου 07, 2010, 09:57:40 πμ »
 :D :DΡε Νικο ημαρτον αλλα εισαι ξουραφι κοφτερο κιολας(για το μυαλο μιλαω)απαγγελεις και μας λες οτι καλα κανεις εσυ με την γυναικα σου αλλα εγω μιλαω για Ταυλανδεζες.Λες να σου εγραψα αυτα που σου εγραψα και να ηταν η γυναικα μου απο τον κρονο!Απο την Ταυλανδη ειναι φιλε μου.Αμα δεν περνεις χαμπαρι τα αυτονοητα θα με καταντησεις γραφικο και εμενα να γραφω πισω απο καθε σου ποσταρισμα.Και δεν δηλωνω αγνοια για αυτα που λες τα γνωριζω παρα πολλυ καλα και μαλιστα μια διαφορα ακομη ειναι οτι εγω τα γνωριζω αλλα εσυ δεν περνεις χαμπαρι με τιποτα!!!.Η μομφη ειναι για εσενα που πας στον πολεμο και φωναζεις ωχ αμαν βρεχει σφαιρες εδω!Το οτι εχεις πανρευτει τοσες φορες σημαινει οτι εισαι ενας ανθρωπος που απο τη επομενη μερα που την περνει χαμπαρι επιτελους οτι ειναι ΑΤΜ οπως εσυ τωρα μας δηλωνεις,ψαχνεται καπακι να διαφημισει τα λεφτα του και την περιουσια του μπας και του κατσει καμια νυφη παλι.
Τι ειναι απολυτο σε αυτα που λεω γιατι δεν το καταλαβαινω?Τα πραγματα ειναι εξαιρετικα απλα,ο Νικος γνωριζει γυναικες στην ζωη του(Φυσικο εκει που τις ψαχνει)που απο την αρχη του ζητανε λεφτα και αυτος τα δινει,τις εξαγοραζει κανονικα και τωρα ζηταει τα ρεστα ποιος ειναι ο λογος που αυτες οι τατιανες τον παρατησαν μετα απο ενα διαστημα που αυτος ο καημενουλης τις προσεχε τοσο μα τοσο πολλυ.
สวัสดีค่ะ ยินดีที่ได้พบคุณ

doctortilac

• Επισκέπτης
« Απάντηση #17 στις: Απριλίου 07, 2010, 10:08:05 πμ »
Φίλε jimi μα και φυσικά πσαχνω πάλη για κενουργεια Ταιλανδεζα αλά με άλλα κριτήριά και για του λόγο το αληθές στο thailovelines.com και με κωδικό 108884 είναι το δικό μου profile και με φωτογραφεία  και με τα κενουρια κριτιρια που είναι τα κάτωθι.  I am a Lawyer and I want woman too marry and make me happy and not lies. I want the lady with no mother and no kits. I no want too give my money too no body i am not stupid. I love family and i give my love. Not my money. To the girl i marry i give everything. I give the world only too her In no other. . Lady's with mother or kits only for good time... SORRY.

joedoe

• Επισκέπτης
« Απάντηση #18 στις: Απριλίου 07, 2010, 10:18:39 πμ »
Lady's with mother or kits only for good time... SORRY. [/color][/b]
To kit τι σε ενοχλεί εάν επιτρέπεται; Eiσαι βέβαιος ότι έκανες ορθή χρήση της λέξεως; 

Αποσυνδεδεμένος bestathens1972

• Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 3.6.3 Firefox 3.6.3
« Απάντηση #19 στις: Απριλίου 07, 2010, 10:39:53 πμ »
Εσένα τώρα από όλα όσα έχεις δει το kit σε πείραξε?? :) Mπορεί να είχε πριν σχέση με τον Ιππότη της Ασφάλτου που ξέρεις? :)
ΟΞΩ ΟΙ ΚΑΦΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΪΛΑΝΔΗ!!!... Τα κάνουμε πουτ@ν@ και μόνοι μας οι expats!!!

Αποσυνδεδεμένος HOMIES

• LIFE IS JUST A RIDE
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 3.5.9 Firefox 3.5.9
« Απάντηση #20 στις: Απριλίου 07, 2010, 11:03:28 πμ »
Homies μου αρεσεις μου αρεσεις αλλά δεν σε έχουν πληροφόρησή καλά και το ποστ σου έχει πολλά λάθη. (όχι ορθογραφικά).
Λες ότι (και με το θεμα ''νυφη'' απο την ταυλανδη. ειναι πολυ δυσκολο να καταλαβεις οτι η εικοσαχρονη πανεμορφη ταυλανδεζα το μονο που ζηταει απο τον λιωμενο 50αρη ειναι το πορτοφολι του? αραγε γιατι τον διαλεγει , για την ομορφια του?) Συμφωνώ μαζί σου του πενηντάρη να του τα πάρει η εικοσάρα αλά το 25 αρη γιατί να του τα πάρει που το έχουν σύστημά. Και εκεί που δεν σε έχουν πληροφόρησή καλά είναι οτι δεν πληρώνει ι ηλικία πληρώνει ο FALANG άσχετου ηλικίας.
λες ότι (τα ξερουμε ολα παιδια...απλως μας βολευει και κρυβόμαστε πισω απο το δαχτυλο μας. εμεις οι αντρες περηφανευομαστε για το τι μ***ι  ''χτυπησαμε''  αλλα συγχρονως ξερουμε οτι απλα ειχε μια ορισμενη τιμη.) ναι μόνο που δεν γνωρίζουν που να βάλουν τον πήχη. όταν το μάθουν τα πράγματα θα είναι ποιο καλά. Λες  (ΑΛΛΑ υπαρχει και η πλευρα της ταυλανδεζας που αφησε την χωρα της, παντρευτηκε ενα falang που την περναει καμια 30 χρονια και ερχεται να ζησει σε μια αλλη χωρα, διχως να γνωριζει την γλωσσα και ολα αυτα γιατι στην χωρα της λιμοκτονει αυτη και η οικογενεια της.) για την ταιλαδεζα που παντρεύτηκε FALANG κανίς δεν της έβαλε το μαχερη στον λεμω αυτή σου πούλησε έρωτα για να σου πάρει ποιο πολλά. Άρα το θύμα είσαι εσύ και όχι αυτές.Και εμεις κάναμε μετανάστες άλλα δεν πιδ.... αυτούς που μας   ε βοήθησαν. και όσο για το αν λιμοκτονούν άσε με να σου πω οτι δεν λιμοκτονούν καθόλου αυτοί ζούνε ποιο καλά από εμάς και δεν μαζεύουν της αποδικσις οπος εμείς. Είναι έτσι για άλλους λόγους και δεν θα ήθελα να ανικσο το στόμα μου. Λες οτι (Σαφως υπαρχουνε και οι εξαιρεσεις ) Θα ήθελα κάποιος να μου της δικσι. Και τελειώνεις με την φράση ( Τελος θελω να αναφερω οτι το παραπανω κειμενο μου δεν εχει καμια σχεση με την προσωπικη ''περιπετεια'' του doctortilac αλλα απλα παραθετω τις αποψεις μου ) εγώ θέλω να σου πω ότι το προσωπικό μου τραβικσε μέχρι εκεί που ήθελα για να μάθω πως σκέφτονται και τη ζητάνε. Πλήρωσα αλλά έμαθα...και δεν είμαι ο μόνος πηστεπσετω.

κοιτα doctor...
καταρχην οπως προαναφερα οι αποψεις μου δεν αναφερονται στην περιπετεια σου. συμωνω μαζι σου οπως και εσυ μαζι μου. δεν παιζει ρολο η ηλικια , παραδειγμα το εφερα. οπως δεν παιζει ρολο και η εθνικοτητα. τα πραγματα ειναι απλα . οπου υπαρχει φτωχια εννοειται οτι θα υπαρχει εκμεταλευση και απο τις 2 μεριες. εσυ πραγματικα μπορει να την αγαπας (οταν λεω εσυ , εννοω ο καθενας μας) αλλα πρεπει να το καταλαβεις οτι αυτη σε αγαπαει για το πορτοφολι σου. ετσι μαθανε. ειναι απλα τα πραγματα. πρεπει να καταλαβουμε οτι ειναι η κουλτουρα τους και ο τροπος ζωης του. στο κατω - κατω doctor οπως ειπα ''δεν εχω παει ποτε στην ταυλανδη'' και ειμαι ο τελευταιος ο οποιος πρεπει να εκφερει αποψη.
Γυρνάω στον κόσμο, πουθενά δε βλέπω ξένο όπου μένω.
Γυρνάω πίσω και από όποιον συναντήσω, μαθαίνω.
Δίνω, παίρνω, ανασαίνω από τα χρώματα, πληθαίνω,
από τ' αρώματα μαγεύομαι και ταξιδεύω.
Γυρεύω για όλους μας το ίδιο όμορφο στέγαστρο,
φτιάχνω φωτιά για όποιον θέλει κόσμο αταίριαστο.

Αποσυνδεδεμένος karabε

• Συντονιστής
  • Browser:
    • www.thai.gr
« Απάντηση #21 στις: Απριλίου 07, 2010, 11:03:40 πμ »
Ο doctor ειναι doctor ανεξαρτητα σε ποια γλωσσα ποσταρει :D :D :D

Αποσυνδεδεμένος lostre

• **
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #22 στις: Απριλίου 07, 2010, 11:05:58 πμ »
εγω θα συμφωνισω με ολους τους παραπανω υπαρχουν ολων των ειδων γυναικες στη ταυλανδη οπως και στη πατριδα μας και σε ολο το κοσμο απο εκει και περα ειναι και θεμα τυχης και το τι πραγματικα ηθελες οταν την πηρες..
το jimi το γνωρισα προσωπικα στη συναντηση τον μελων πραγματικα ειναι παραπολυ ομορφο ζευγαρι και σαν ατομο
 ειναι και χαμιλων τονον νεαρος χωρις μεγαλη διαφορα ηλικιας με την κοπελα του και πιστευω οτι παιζει και αυτο τον ρολο του και η κοπελα του πολυ συμπαθιτικη και γενικα ταιριαζουν πολυ.
τον ευχαριστω και για τις πληροφοριες που μου εδωσε περι γαμου και το πως θα εγκληματιστει μια ταυλανδη στη χωρα μας.  

Αποσυνδεδεμένος rovespieros

• **
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 3.5.6 Firefox 3.5.6
« Απάντηση #23 στις: Απριλίου 07, 2010, 12:15:18 μμ »
α ρε doctora ποσο μας ελειψες!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

ρε laki scorpio, αναρωτηθηκες ποτε που την βρηκε την αμξαρα  η πιτσιρικα ή τα λεφτα για το διαμερισμα?????????????
ποιος σου πε για το ψεκαστε, σκουπιστε, τελειωσατε.

οσοι δεν εχουν παει και δεν εχουν ζησει απο κοντα την νοοτροπια, παρακαλω να μην σχολιαζουν ανουσια πραγματα!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος erasmoshemin

• @
  • *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #24 στις: Απριλίου 07, 2010, 13:05:55 μμ »
α ρε Δόκτορα, κουράγιο θα βρεις άλλο καλό κορίτσι. Η Παττάγια είναι γεμάτο από καλά και τίμια κορίτσια.  ;D ;D ;D ;D ;D
Θα κατεβούμε μαζί την άλλη φορά να διαλέξουμε . Θα έχει πιστοποιητικό ορφανοτροφείου και ότι δεν έχει παντρευτεί ποτέ. Θείτσες να έχει;; ;D ;D ;D ;D ;D ;D
ρίχτο στην πλάκα Δόκτωραααααααααααα!!! :-\ :-\ :-\ :-\ :-\

Αποσυνδεδεμένος HOMIES

• LIFE IS JUST A RIDE
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #25 στις: Απριλίου 07, 2010, 13:20:49 μμ »
λετε και για phillipines - angel city να ειναι το ιδιο? παρακαλω ο κος telegeo να εκφερει αποψη :)
Γυρνάω στον κόσμο, πουθενά δε βλέπω ξένο όπου μένω.
Γυρνάω πίσω και από όποιον συναντήσω, μαθαίνω.
Δίνω, παίρνω, ανασαίνω από τα χρώματα, πληθαίνω,
από τ' αρώματα μαγεύομαι και ταξιδεύω.
Γυρεύω για όλους μας το ίδιο όμορφο στέγαστρο,
φτιάχνω φωτιά για όποιον θέλει κόσμο αταίριαστο.

Αποσυνδεδεμένος karabε

• Συντονιστής
  • Browser:
    • www.thai.gr
« Απάντηση #26 στις: Απριλίου 07, 2010, 13:35:57 μμ »
και για του λόγο το αληθές στο thailovelines.com και με κωδικό 108884 είναι το δικό μου profile και με φωτογραφεία   

Διαβεβαιωνω οτι ο doctor εχει account στο thailovelinks και μαλιστα συνοδευεται με υπεροχη φωτο την οποια δεν μπορω να ποσταρω χωρις την αδεια του ;)

Αποσυνδεδεμένος Taxidiwtis

• ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • Ubi bene, ibi patria...
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 6.0 MS Internet Explorer 6.0
    • Audiolabs
« Απάντηση #27 στις: Απριλίου 07, 2010, 14:06:10 μμ »
και για του λόγο το αληθές στο thailovelines.com και με κωδικό 108884 είναι το δικό μου profile και με φωτογραφεία  

Διαβεβαιωνω οτι ο doctor εχει account στο thailovelinks και μαλιστα συνοδευεται με υπεροχη φωτο την οποια δεν μπορω να ποσταρω χωρις την αδεια του ;)

Δεν ειναι στο thailovelinks karabε το δοκιμασα!! Πρεπει να ειναι στο thailovelines.com -ετσι ειπε αλλα δεν το ειδα-δεν ειμαι μελος(ακομη)
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 07, 2010, 14:08:17 μμ από Taxidiwtis »

Αποσυνδεδεμένος Lakisscorpio(The Butcher)

• Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #28 στις: Απριλίου 07, 2010, 14:13:35 μμ »
¨"Καλα.....εσεις εδω καρδια δεν εχετε!!!??????!!!Μπατ και ευρω κυκλοφορει στις φλεβες σας!!!!??????)........

"κλαψε δολια μου καρδια"

Γελας,παλιοπαιδο???????Μακαρι μην σου τυχει!!!!την επομενη φορα θα παμε μαζι.........να με προστατευεις απ'τις κακοτοπιες!!!! ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::)

Συγχώνευση : Απριλίου 07, 2010, 14:21:28 μμ
Homies μου αρεσεις μου αρεσεις αλλά δεν σε έχουν πληροφόρησή καλά και το ποστ σου έχει πολλά λάθη. (όχι ορθογραφικά).
Λες ότι (και με το θεμα ''νυφη'' απο την ταυλανδη. ειναι πολυ δυσκολο να καταλαβεις οτι η εικοσαχρονη πανεμορφη ταυλανδεζα το μονο που ζηταει απο τον λιωμενο 50αρη ειναι το πορτοφολι του? αραγε γιατι τον διαλεγει , για την ομορφια του?) Συμφωνώ μαζί σου του πενηντάρη να του τα πάρει η εικοσάρα αλά το 25 αρη γιατί να του τα πάρει που το έχουν σύστημά. Και εκεί που δεν σε έχουν πληροφόρησή καλά είναι οτι δεν πληρώνει ι ηλικία πληρώνει ο FALANG άσχετου ηλικίας.
λες ότι (τα ξερουμε ολα παιδια...απλως μας βολευει και κρυβόμαστε πισω απο το δαχτυλο μας. εμεις οι αντρες περηφανευομαστε για το τι μ***ι  ''χτυπησαμε''  αλλα συγχρονως ξερουμε οτι απλα ειχε μια ορισμενη τιμη.) ναι μόνο που δεν γνωρίζουν που να βάλουν τον πήχη. όταν το μάθουν τα πράγματα θα είναι ποιο καλά. Λες  (ΑΛΛΑ υπαρχει και η πλευρα της ταυλανδεζας που αφησε την χωρα της, παντρευτηκε ενα falang που την περναει καμια 30 χρονια και ερχεται να ζησει σε μια αλλη χωρα, διχως να γνωριζει την γλωσσα και ολα αυτα γιατι στην χωρα της λιμοκτονει αυτη και η οικογενεια της.) για την ταιλαδεζα που παντρεύτηκε FALANG κανίς δεν της έβαλε το μαχερη στον λεμω αυτή σου πούλησε έρωτα για να σου πάρει ποιο πολλά. Άρα το θύμα είσαι εσύ και όχι αυτές.Και εμεις κάναμε μετανάστες άλλα δεν πιδ.... αυτούς που μας   ε βοήθησαν. και όσο για το αν λιμοκτονούν άσε με να σου πω οτι δεν λιμοκτονούν καθόλου αυτοί ζούνε ποιο καλά από εμάς και δεν μαζεύουν της αποδικσις οπος εμείς. Είναι έτσι για άλλους λόγους και δεν θα ήθελα να ανικσο το στόμα μου. Λες οτι (Σαφως υπαρχουνε και οι εξαιρεσεις ) Θα ήθελα κάποιος να μου της δικσι. Και τελειώνεις με την φράση ( Τελος θελω να αναφερω οτι το παραπανω κειμενο μου δεν εχει καμια σχεση με την προσωπικη ''περιπετεια'' του doctortilac αλλα απλα παραθετω τις αποψεις μου ) εγώ θέλω να σου πω ότι το προσωπικό μου τραβικσε μέχρι εκεί που ήθελα για να μάθω πως σκέφτονται και τη ζητάνε. Πλήρωσα αλλά έμαθα...και δεν είμαι ο μόνος πηστεπσετω.

κοιτα doctor...
καταρχην οπως προαναφερα οι αποψεις μου δεν αναφερονται στην περιπετεια σου. συμωνω μαζι σου οπως και εσυ μαζι μου. δεν παιζει ρολο η ηλικια , παραδειγμα το εφερα. οπως δεν παιζει ρολο και η εθνικοτητα. τα πραγματα ειναι απλα . οπου υπαρχει φτωχια εννοειται οτι θα υπαρχει εκμεταλευση και απο τις 2 μεριες. εσυ πραγματικα μπορει να την αγαπας (οταν λεω εσυ , εννοω ο καθενας μας) αλλα πρεπει να το καταλαβεις οτι αυτη σε αγαπαει για το πορτοφολι σου. ετσι μαθανε. ειναι απλα τα πραγματα. πρεπει να καταλαβουμε οτι ειναι η κουλτουρα τους και ο τροπος ζωης του. στο κατω - κατω doctor οπως ειπα ''δεν εχω παει ποτε στην ταυλανδη'' και ειμαι ο τελευταιος ο οποιος πρεπει να εκφερει αποψη.

φιλε Βεροιωτη,αν θελεις φετος το Σεπτεμβριο-οκτωμβριο θα μαζευτουμε παρεα να παμε για Ταυλανδη....θα ερθεις??
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 07, 2010, 14:21:28 μμ από lakisscorpio »

Αποσυνδεδεμένος Yiannis

• Yiannis... Ταξιδευειν…:)
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #29 στις: Απριλίου 07, 2010, 15:01:10 μμ »
Μου ειπε καποτε ο πατερας μου δυο πραγματα.
1. Να εισαι σαν τον ηλιο, να μπαινεις παντου και να μην λερωνεσαι και,
2. Η μοναξια ξεπερνιεται μονο με επιλογη, γι' αυτο τους φιλους τους επιλεγουμε, αντιθετα με τους συγγενεις.

Ντοκτορ δεν σε ξερω , δεν με ξερεις, εχω διαβασει ολο το σαιτ ακομα και την ''απαγωγη'' που σχεδιασες.
Ειλικρινα και χωρις διαθεση παρεξηγησης να σου πω οτι μαλλον τη 2η συμβουλη του πατερα μου δεν την εχεις κατα νου. Και αυτο το λεω γιατι απο ολο το παραπονο που βγαζεις εδω στο φορουμ διακρινω εντονα σημαδια μοναξιας - απόρριψης και αυτο ειναι που σε εχει παρει απο κατω, ευχομαι να κανω λαθος.

Συμβουλη, οτι δεν μας σκοτωνει μας δυναμωνει και εκει υπαρχουν οι φιλοι !!!!

Απολυτως φιλικα.

Ποτέ δεν είναι αργά !!!!