0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: karabε στις Απριλίου 07, 2010, 13:35:57 μμΠαράθεση από: doctortilac στις Απριλίου 07, 2010, 10:08:05 πμ και για του λόγο το αληθές στο thailovelines.com και με κωδικό 108884 είναι το δικό μου profile και με φωτογραφεία Διαβεβαιωνω οτι ο doctor εχει account στο thailovelinks και μαλιστα συνοδευεται με υπεροχη φωτο την οποια δεν μπορω να ποσταρω χωρις την αδεια του Δεν ειναι στο thailovelinks karabε το δοκιμασα!! Πρεπει να ειναι στο thailovelines.com -ετσι ειπε αλλα δεν το ειδα-δεν ειμαι μελος(ακομη)
Παράθεση από: doctortilac στις Απριλίου 07, 2010, 10:08:05 πμ και για του λόγο το αληθές στο thailovelines.com και με κωδικό 108884 είναι το δικό μου profile και με φωτογραφεία Διαβεβαιωνω οτι ο doctor εχει account στο thailovelinks και μαλιστα συνοδευεται με υπεροχη φωτο την οποια δεν μπορω να ποσταρω χωρις την αδεια του
και για του λόγο το αληθές στο thailovelines.com και με κωδικό 108884 είναι το δικό μου profile και με φωτογραφεία
Παράθεση από: Taxidiwtis στις Απριλίου 07, 2010, 14:06:10 μμΠαράθεση από: karabε στις Απριλίου 07, 2010, 13:35:57 μμΠαράθεση από: doctortilac στις Απριλίου 07, 2010, 10:08:05 πμ και για του λόγο το αληθές στο thailovelines.com και με κωδικό 108884 είναι το δικό μου profile και με φωτογραφεία Διαβεβαιωνω οτι ο doctor εχει account στο thailovelinks και μαλιστα συνοδευεται με υπεροχη φωτο την οποια δεν μπορω να ποσταρω χωρις την αδεια του Δεν ειναι στο thailovelinks karabε το δοκιμασα!! Πρεπει να ειναι στο thailovelines.com -ετσι ειπε αλλα δεν το ειδα-δεν ειμαι μελος(ακομη)thailovelinks ειναι με αριθ. 907313
Παράθεση από: karabε στις Απριλίου 07, 2010, 15:20:45 μμΠαράθεση από: Taxidiwtis στις Απριλίου 07, 2010, 14:06:10 μμΠαράθεση από: karabε στις Απριλίου 07, 2010, 13:35:57 μμΠαράθεση από: doctortilac στις Απριλίου 07, 2010, 10:08:05 πμ και για του λόγο το αληθές στο thailovelines.com και με κωδικό 108884 είναι το δικό μου profile και με φωτογραφεία Διαβεβαιωνω οτι ο doctor εχει account στο thailovelinks και μαλιστα συνοδευεται με υπεροχη φωτο την οποια δεν μπορω να ποσταρω χωρις την αδεια του Δεν ειναι στο thailovelinks karabε το δοκιμασα!! Πρεπει να ειναι στο thailovelines.com -ετσι ειπε αλλα δεν το ειδα-δεν ειμαι μελος(ακομη)thailovelinks ειναι με αριθ. 907313και στα δυο έχω.
Μου ειπε καποτε ο πατερας μου δυο πραγματα.1. Να εισαι σαν τον ηλιο, να μπαινεις παντου και να μην λερωνεσαι και,2. Η μοναξια ξεπερνιεται μονο με επιλογη, γι' αυτο τους φιλους τους επιλεγουμε, αντιθετα με τους συγγενεις. Ντοκτορ δεν σε ξερω , δεν με ξερεις, εχω διαβασει ολο το σαιτ ακομα και την ''απαγωγη'' που σχεδιασες. Ειλικρινα και χωρις διαθεση παρεξηγησης να σου πω οτι μαλλον τη 2η συμβουλη του πατερα μου δεν την εχεις κατα νου. Και αυτο το λεω γιατι απο ολο το παραπονο που βγαζεις εδω στο φορουμ διακρινω εντονα σημαδια μοναξιας - απόρριψης και αυτο ειναι που σε εχει παρει απο κατω, ευχομαι να κανω λαθος.Συμβουλη, οτι δεν μας σκοτωνει μας δυναμωνει και εκει υπαρχουν οι φιλοι !!!!Απολυτως φιλικα.
φιλε Βεροιωτη,αν θελεις φετος το Σεπτεμβριο-οκτωμβριο θα μαζευτουμε παρεα να παμε για Ταυλανδη....θα ερθεις??
Παράθεση από: Yiannis στις Απριλίου 07, 2010, 15:01:10 μμΜου ειπε καποτε ο πατερας μου δυο πραγματα.1. Να εισαι σαν τον ηλιο, να μπαινεις παντου και να μην λερωνεσαι και,2. Η μοναξια ξεπερνιεται μονο με επιλογη, γι' αυτο τους φιλους τους επιλεγουμε, αντιθετα με τους συγγενεις. Ντοκτορ δεν σε ξερω , δεν με ξερεις, εχω διαβασει ολο το σαιτ ακομα και την ''απαγωγη'' που σχεδιασες. Ειλικρινα και χωρις διαθεση παρεξηγησης να σου πω οτι μαλλον τη 2η συμβουλη του πατερα μου δεν την εχεις κατα νου. Και αυτο το λεω γιατι απο ολο το παραπονο που βγαζεις εδω στο φορουμ διακρινω εντονα σημαδια μοναξιας - απόρριψης και αυτο ειναι που σε εχει παρει απο κατω, ευχομαι να κανω λαθος.Συμβουλη, οτι δεν μας σκοτωνει μας δυναμωνει και εκει υπαρχουν οι φιλοι !!!!Απολυτως φιλικα. Φίλε yiannis σου το στέλνω για απάντησή.
doctor...μαλλον πρεπει να κοψεις τα μανιταρια
Παράθεση από: paterdemon στις Απριλίου 24, 2010, 23:49:00 μμdoctor...μαλλον πρεπει να κοψεις τα μανιταρια ψιλοκυβινες ??