Αποστολέας Θέμα: KASIKORN BANK  (Αναγνώστηκε 38615 φορές)

0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος lostromos

• Συντονιστής
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 8.0 MS Internet Explorer 8.0
Απ: BANKING IN THAILAND
« Απάντηση #15 στις: Δεκεμβρίου 19, 2009, 19:31:21 μμ »
Παιδια.........εστειλα το παρακατω email στην KASIKORBANK Ρωτωντας τους τι χρειαζεται για να ανοιξω ενα τραπ.Λογ/σμο στην τραπεζα τους και αν συνεργαζονται με καποια ελληνικη τραπεζα
"Hello,,,,My name is ........ and i am Greek..i am interesting of having an bank account to your bank....i will be in Pattaya on the middle of February 2010......i want to ask what documents you need so i can have a bank account to your bank????As i told you i am Greek.........And,can i transfer money(euro)from my Greek bank bank account to "my" Thai bank account(i mean if i have it to KasikorBank)????do you have a greek bank that you co-operate with???
 Thank you in advance"

και να τι μου απαντησανε.....
"Dear Mr.........,

Thank you for interesting in our banking products.

According to your enquiry regarding about open new bank account, I would like to inform you that you can go to any convenient branch to open an account by using document as following details;

1.Passport
2.Work permit

We are sorry to inform you that we do not have any correspondence bank to co-operate with you country. But you still can transfer money to Kasikornbank.

Thank you very much for your interest in Banking Products. Should you have any further enquiries Banking Products, please do not hesitate to contact K-Contact Center at Tel. (66) 2888 8800 or email us at info@kasikornbank.com.

KASIKORNBANKGROUP Towards Service Excellence

Sita Thiwawong
K-Contact Center
KASIKORNBANK PCL."

ζητανε διαβατηριο και αδεια εργασιας,,,,,,,,,αλλα μαλλον απ'οτι διαβασα στην Πατταγια δεν ισχυει αυτο......ετσι δεν ειναι???
ετσι ειναι αν και παντα ισχυει οτι ειναι θεμα διευθυντη. παντως εμενα μου ανοιξαν στο καταστημα στην soi bukhao σχεδον απεναντι απο το ξενοδοχειου του παυλου.η διευθυντρια ηταν πολυ εξηπηρετικη και βεβαια το μονο που μου ζητησε ηταν το διαβατηριο

Αποσυνδεδεμένος Lakisscorpio(The Butcher)

• Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 3.5.6 Firefox 3.5.6
« Απάντηση #16 στις: Δεκεμβρίου 22, 2009, 20:01:42 μμ »
Παιδια.........εστειλα το παρακατω email στην KASIKORBANK Ρωτωντας τους τι χρειαζεται για να ανοιξω ενα τραπ.Λογ/σμο στην τραπεζα τους και αν συνεργαζονται με καποια ελληνικη τραπεζα
"Hello,,,,My name is ........ and i am Greek..i am interesting of having an bank account to your bank....i will be in Pattaya on the middle of February 2010......i want to ask what documents you need so i can have a bank account to your bank????As i told you i am Greek.........And,can i transfer money(euro)from my Greek bank bank account to "my" Thai bank account(i mean if i have it to KasikorBank)????do you have a greek bank that you co-operate with???
 Thank you in advance"

"Dear Mr.........,

According to your enquiry regarding about open new bank account, I would like to inform you that you can go to any convenient branch to open an account by using document as following details;

1.Passport
2.Work permit

We are sorry to inform you that we do not have any correspondence bank to co-operate with you country. But you still can transfer money to Kasikornbank.

Thank you very much for your interest in Banking Products. Should you have any further enquiries Banking Products, please do not hesitate to contact K-Contact Center at Tel. (66) 2888 8800 or email us at info@kasikornbank.com.

Sita Thiwawong
K-Contact Center
KASIKORNBANK PCL."

ζητανε διαβατηριο και αδεια εργασιας,,,,,,,,,αλλα μαλλον απ'οτι διαβασα στην Πατταγια δεν ισχυει αυτο......ετσι δεν ειναι???
ετσι ειναι αν και παντα ισχυει οτι ειναι θεμα διευθυντη. παντως εμενα μου ανοιξαν στο καταστημα στην soi bukhao σχεδον απεναντι απο το ξενοδοχειου του παυλου.η διευθυντρια ηταν πολυ εξηπηρετικη και βεβαια το μονο που μου ζητησε ηταν το διαβατηριο

Ευχαριστω,φιλε Lostrome............Μαλλον με το καλο οταν κατεβω θα παω μια βολτιτσα απο εκει να δω αν μπορω να ανοιξω εναν λογ/σμο

Αποσυνδεδεμένος jojo

• *
  • Φύλο: Άντρας
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 3.0.15 Firefox 3.0.15
« Απάντηση #17 στις: Δεκεμβρίου 23, 2009, 22:19:47 μμ »
Μια ερωτηση αν καποιος γνωριζει.Εχω λογαριασμο στην Kasicorn εδω και 2 χρονια και e-banking.Στο site της τραπεζας ομως δεν εχω "βρει" τον τροπο για να ειναι το site στα αγγλικα.Μονο Thai βλεπω.Στραβομάρα εχω ρε παιδια???? ;D :D ???

• Συντονιστής
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #18 στις: Δεκεμβρίου 23, 2009, 22:24:18 μμ »
δεν ξερω αν εννοεις αυτο

το βλεπεις;

Αποσυνδεδεμένος jojo

• *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 3.0.15 Firefox 3.0.15
« Απάντηση #19 στις: Δεκεμβρίου 23, 2009, 22:26:25 μμ »
 Thank you in advance"

"Dear Mr.........,

1.Passport
2.Work permit

Sita Thiwawong
K-Contact Center
KASIKORNBANK PCL."

Ετσι ακριβως ειναι και στο second road,στον 3ο όροφο στο καινουργιο εμπορικο κεντρο που ανοιξε περισυ.Central αν θυμαμαι καλα λεγεται.Εχει εισοδο και απο τον beach road.

Συγχώνευση : Δεκεμβρίου 23, 2009, 22:30:29 μμ
δεν ξερω αν εννοεις αυτο

το βλεπεις;
[/quote
Αυτο ειναι.Ευχαριστω.
(Στραβομαρα μου ... >:( ;D ;D ;D)
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 23, 2009, 22:30:30 μμ από jojo »

Αποσυνδεδεμένος stelios58

• ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
  • Firefox 3.5.6 Firefox 3.5.6
« Απάντηση #20 στις: Δεκεμβρίου 23, 2009, 22:49:28 μμ »
 Thank you in advance"

"Dear Mr.........,

1.Passport
2.Work permit

Sita Thiwawong
K-Contact Center
KASIKORNBANK PCL."

Ετσι ακριβως ειναι και στο second road,στον 3ο όροφο στο καινουργιο εμπορικο κεντρο που ανοιξε περισυ.Central αν θυμαμαι καλα λεγεται.Εχει εισοδο και απο τον beach road.

Συγχώνευση : [time]Δεκέμβριος 23, 2009, 22:30:29 μμ[/time]
δεν ξερω αν εννοεις αυτο

το βλεπεις;
[/quote
Αυτο ειναι.Ευχαριστω.
(Στραβομαρα μου ... >:( ;D ;D ;D)

υπαρχει κι αυτο  https://ebank.kasikornbank.com/kcyber/login.html

• Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 3.5.8 Firefox 3.5.8
« Απάντηση #21 στις: Μαρτίου 09, 2010, 10:14:55 πμ »
Καλημερα,παιδια απο Πατταγια.............
Ανοιξα και εγω λογ/σμο στην Kasikorn Bank(η αλλοιως την "πρασινη" Κ)......Πολυ καλη εξυπηρετηση.πηγα μονο με το διαβατηριο και μια καρτα του ξενοδοχειου που μενω....Ζητησα επιτοπου e-banking και καρτα για το ΑΤΜ

Μου ειπε η κοπελλα οτι υπαρχουν 2 ειδων καρτες για ΑΤΜ
1)η "απλη"(αναληψεως)
2)η "Visa"(Debit Visa Card,με την οποια μπορω να κανω και αγορες μεσω ιντερνετ)

Ομως η Visa debit card εχει και 1 αλλο πλεονεκτημα(και αυτο θελω να σας αναφερω)
Αν παθεις καποιο ατυχημα στην Ταυλανδη,υπαρχουν συμβεβλημενα νοσοκομεια ανα την χωρα(Για Πατταγια ειναι το Pattaya memorial kai to Bangkok pattaya)οπου νοσηλευεσαι εκει δωρεαν!!!Δωρεαν μεχρι 5000 μπατ(Βεβαια,αυτο το σημειο δεν το καταλαβα ακριβως γιατι με το στομα μας ειπε οτι ειναι δωρεαν οτι ποσο και αν ειναι αυτο αλλα στο φυλλαδιο τους εγραφε "μεχρι 5000 μπατ"......αν μπορει καποιος να το ψαξει καλυτερα,θα βοηθουσε)
Αν τυχει και πας σε αλλο νοσοκομειο(και οχι στα συμβεβλημενα)παιρνεις την αποδειξη που πληρωσες εκει,πας στην τραπεζα και στα δινει πισω(παλι εδω υπαρχει το "σκοτεινο" σημειο των 5000 μπατ)

Αυτα....

Ξεχασα να σας πω οτι η  "απλη" καρτα κοστιζει 300 μπατ(για να την βγαλεις) και η Visa debit 600

Αποσυνδεδεμένος Oytopikos

• Γενικός συντονιστής
  • สมน้ำหน้า
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
  • Firefox 3.6 Firefox 3.6
    • Thailand
« Απάντηση #22 στις: Μαρτίου 09, 2010, 10:30:28 πμ »
Καλημερα,παιδια απο Πατταγια.............
Ανοιξα και εγω λογ/σμο στην Kasikorn Bank(η αλλοιως την "πρασινη" Κ)......Πολυ καλη εξυπηρετηση.πηγα μονο με το διαβατηριο και μια καρτα του ξενοδοχειου που μενω....Ζητησα επιτοπου e-banking και καρτα για το ΑΤΜ

Μου ειπε η κοπελλα οτι υπαρχουν 2 ειδων καρτες για ΑΤΜ
1)η "απλη"(αναληψεως)
2)η "Visa"(Debit Visa Card,με την οποια μπορω να κανω και αγορες μεσω ιντερνετ)

Ομως η Visa debit card εχει και 1 αλλο πλεονεκτημα(και αυτο θελω να σας αναφερω)
Αν παθεις καποιο ατυχημα στην Ταυλανδη,υπαρχουν συμβεβλημενα νοσοκομεια ανα την χωρα(Για Πατταγια ειναι το Pattaya memorial kai to Bangkok pattaya)οπου νοσηλευεσαι εκει δωρεαν!!!Δωρεαν μεχρι 5000 μπατ(Βεβαια,αυτο το σημειο δεν το καταλαβα ακριβως γιατι με το στομα μας ειπε οτι ειναι δωρεαν οτι ποσο και αν ειναι αυτο αλλα στο φυλλαδιο τους εγραφε "μεχρι 5000 μπατ"......αν μπορει καποιος να το ψαξει καλυτερα,θα βοηθουσε)
Αν τυχει και πας σε αλλο νοσοκομειο(και οχι στα συμβεβλημενα)παιρνεις την αποδειξη που πληρωσες εκει,πας στην τραπεζα και στα δινει πισω(παλι εδω υπαρχει το "σκοτεινο" σημειο των 5000 μπατ)

Αυτα....

Ξεχασα να σας πω οτι η  "απλη" καρτα κοστιζει 300 μπατ(για να την βγαλεις) και η Visa debit 600

Μην ξεχάσεις να ενεργοποιήσεις το internet banking

• Συντονιστής
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Firefox 3.6.3 Firefox 3.6.3
« Απάντηση #23 στις: Απριλίου 19, 2010, 19:25:28 μμ »
Σε οποιον εχει λογαριασμο στην kasikorn και εχει ενεργοποιησει το e-banking:

Εγω εκανα λαθος βαζοντας λαθος των κωδικο μου κατα το login.Ετσι κλειδωθηκε ο λογαριασμος και μετα απο email που εστειλα μου απαντησαν οτι το ξεκλειδωμα γινεται με δυο τροπους.

1.καλωντας στο 02 888 8800 πιεζοντας 0 και μετα 3.Παρεχωντας εκει τις πληροφοριες που θα σας ζητηθουν.

2.Συμπληρωνωντας την παρακατω αιτηση και μαζι με την φωτοτυπια του διαβατηριου σας να τα αποστειλετε

α..Στο email της τραπεζας info@kasikornbank.com(το ξεκλειδωμα θα γινει υστερα απο 5 μερες παραλαβης των εγγραφων)

β..Στο fax 0-2888-8882 και πιεζοντας 3

• Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 3.6.6 Firefox 3.6.6
Απ: ΑΝΑΛΗΨΕΙΣ ΑΠΟ ATM
« Απάντηση #24 στις: Ιουλίου 18, 2010, 03:56:25 πμ »
Παιδια,να ρωτησω κατι.......πηγα χτες(εδω Ελλαδα) με την καρτα που εχω απ'την Κ-BANK(Kasirkron){h καρτα ειναι debit Visa) να δω τι υπολοιπο εχω μεσα(βασικως δεν θυμομουν το ΡΙΝ της καρτας και ηθελα να δω αν το εγρφα σωστα)...Πηγα λοιπον σε ΑΤΜ της Alpha bank,Emporiki Bank,TT........ΚΑΙ οι 3 ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΑΝ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ!!!!σε οτι επιλογη και να πατουσα......Πηγα και σε μια Εθνικη Τραπεζα(σε ΑΤΜ)......εκει ομως δεν μου εβγαζε "ερωτηση Υπολοιπου" αλλα κατευθειαν ρωτουσε το ποσο που ηθελα να τραβηξω..........

να ρωτησω λοιπον
Μονο η Εθνικη δεχεται την καρτα της Κ-BANK??

μηπως εβαζα λαθος ΡΙΝ στις αλλες τραπεζες και γι'αυτο δεν την αναγνωριζαν?αλλα και παλι αν εβαζα λαθος ΡΙΝ δεν θα μου το εγραφε στην οθονη του ΑΤΜ???

Αν ξεχασεις το ΡΙΝ απ'την καρτα της K-BANK,πως μπορεις να παρεις καινουργιο???Εννοω οτι εγω Ελλαδα αυτη Ταυλανδη μπορουν να μου το στειλουν?Αν,ναι τι διαδικασια θελει??

Ευχαριστω

• Συντονιστής
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
Απ: ΑΝΑΛΗΨΕΙΣ ΑΠΟ ATM
« Απάντηση #25 στις: Ιουλίου 18, 2010, 07:31:29 πμ »
http://www.thai.gr/forum/index.php?topic=5799.15 πηγαινε εδω θα δεις εχω ανεβασει μια φορμα που πρεπει να συμπληρωσεις να την στειλεις με μια φωτοτυπια του διαβατηριου σου και σε μερικες μερες στελνουν την απαντηση σε email πιστευω να εχεις e banking αν οχι απλα στειλε μια ερωτηση στην τραπεζα και θα σου απαντησουν το τι και πως φτανει να τους πεις οτι εισαι τωρα σε αλλη χωρα και δεν μπορεις να κατεβεις.ειναι πολυ εξυπηρετικοι.

οσο για την καρτα νομιζω οτι μονο η εθνικη και μονο για να παρεις η να αγορασεις πραγματα απο εδω μπορεις,το λογαριασμο μεσω ιντερνετ αν θες
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 19, 2010, 11:35:21 πμ από Jello Biafra »

• Windows XP Windows XP
  • Browser:
Απ: KASIKORN BANK
« Απάντηση #26 στις: Ιουλίου 18, 2010, 16:20:41 μμ »
Eυχαριστω,Πετρο μου... :-* :-* :-* :-*

Αποσυνδεδεμένος teosep

• Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #27 στις: Ιουλίου 19, 2010, 08:52:43 πμ »
@ lakisscorpio

Με την  Kasikorn cash card μπορεις απλα και μονο να κανεις αναληψη ,δεν μπορεις να δεις υπολοιπο (μονο μεσο e- banking).
Aυτο ομως ισχυει παγκοσμιως ,αν π.χ παω με την cash card της  Alpha Bank ,που εχω δεν μπορω να δω το υπολοιπο μου απο καποιο ΑΤΜ της Ισπανιας π.χ. (παω τελος Αυγουστου γι'αυτο το αναφερω).
Υποιπα μπορουμε να δουμε μονο στην χωρα που εχει εκδοθει η καρτα.

• Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #28 στις: Ιουλίου 19, 2010, 09:30:09 πμ »
Eυχαριστω,Teosep

Αποσυνδεδεμένος P-Yai

• Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 6.0 MS Internet Explorer 6.0
« Απάντηση #29 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2010, 11:12:38 πμ »
χθες το πρωι πηγα να ανοιξω λογαριασμο στο ονομα μου στην κασικορν στο υποκαταστημα που βρισκεται στο wireless road,στην περιοχη lumpini,patumwan Bangkok μεσα στο εμπορικο κεντρο all seasons.

Μου ειπαν οτι δεν μπορω να ανοιξω στο ονομα μου λογαριασμο εαν δεν εχω αδεια εργασιας στην χωρα.Οποτε τον ανοιξα στο ονομα της γυναικας μου.Της εδωσαν κατευθειαν καρτα αναληψης debit κ εφτιαξε κ e-banking το οποιο μπορει να το ενεργοποιησει 2 μερες μετα την δημιουργια του λογαριασμου(ειπαν ομως οτι θα μας στειλουν mail απο την τραπεζα σχετικα με το ποτε μπορουμε να τον ενεργοποιησουμε για να μην προσπαθουμε αδικα πιο νωρις).Το μινιμουμ καταθεσης ηταν 500 μπατ

Ρωτησαμε αν μπορουμε να στειλουμε λεφτα μεσω ηλεκτρονικου χειρισμου του λογαριασμου απο την κασικορν σε αλλη χωρα κ μας ειπαν οτι μπορουμε με εξοδα 300 μπατ.Χρειαζεται ομως να λαμβανουμε για καθε συναλλαγη εναν κωδικο ασφαλειας στο κινητο τηλ οπου θα ζητηται απο το e-banking στο τελος της συναλαγης ωστε να πραγματοποιειται με επιτυχια.

Γι αυτο τον λογο καναμε τον ταϋλανδεζικο αριθμο κινητου μας της AIS να πιανει κ στο εξωτερικο (εκτος ταυλανδης)επικοινωνοντας τηλεφωνικα με την AIS κ μας ειπαν οτι για να μεινει ενεργος ο αριθμος θα πρεπει καθε μηνα να του βαζουμε μεσω καρτας μοναδες συνομιλιας αξιας 100 μπατ.Αυτο ειπαν μπορει να γινει κ απο το εξωτερικο.οποτε το μονο που μας μενει ειναι να αγορασουμε απο το 7/11 καρτες των 100 μπατ αναλογα με το ποσους μηνες περιπου θα κανουμε για να επιστρεψουμε στην Ταϋλανδη απο την ημερα που θα γυρισουμε στην Ελλαδα.

σημ. το τηλ που εχουμε ειναι απο τα καρτοτηλεφωνα κινητων που αγοραζουμε συνηθως απο τα 7/11 κ οχι με συνδρομητικη συνδεση.
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 15, 2010, 11:18:37 πμ από P-Yai »
sabai sabai