0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
μιας και συζητάμε για το θέμα τις μεταφοράς χρημάτων.. μπορεί κάποιος να μου πει με λεπτομέρειες τι πρέπει να κιάο με την τράπεζα στην ελλάδα.. και γενικά ποσο είναι η προμήθεια που κρατάει η τράπεζα..? παίζει ρολο το ποσο τον χρημάτων που θα μεταφέρω η μήπως η προμήθεια είναι στάνταρ ποσο..?
Μονάχα σε αυτή ζητούν μόνο διαβατήριο και διεύθυνση διαμονής, για να ανοιχθεί λογαριασμός;
Όχι σε όλα τα υποκαταστήματα στα περισσότερα δεν δέχονται τουρίστες μόνο μόνιμους.
Σε όλα τα υποκαταστήματα στην Bangkok ζητανε Working Permit. Στο Ko Samui ανοιξα κανονικα λογαριασμο μονο με το διαβατηριο και την τουριστικη βιζα μεσα σε 5 λεπτα και επι τοπου μου ενεργοποιησαν και το ebanking.
Εγώ πάντως στη Bangkok άνοιξα λογαριασμό στην Kasikorn χωρίς να έχω working permit.
Εισαι μαλλον απο τους τυχερους. Εγω περσυ πηρα σβαρνα ολη την Bangkok και πουθενα δεν ανοιγαν χωρις working permit. Μηπως τον ανοιξες παλιοτερα?
μονο με τουριστικη βιζα ειναι ελαχιστα τα υποκαταστηματα που ανοιγουν και αυτα κυριως σε πολυ τουριστικες περιοχες.για παραδειγμα φετος που ρωτησα στην κασικορν διπλα απο το τουκκομ στην παταγια ηθελαν αδεια εργασιας ενω το 2009 που ειχα ανοιξει στην σοι μπουακαο ανοιξα μονο με τουριστικη βιζα.καποτε ειχα ρωτησει και στην πρωτευουσα αλλα και εκει ηθελαν αδεια εργασιας.ναμτοκ με σπουδαστικη ανοιξες;