Αποστολέας Θέμα: KASIKORN BANK  (Αναγνώστηκε 38603 φορές)

0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος lostromos

• Συντονιστής
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Firefox 38.0 Firefox 38.0
Απ: KASIKORN BANK
« Απάντηση #60 στις: Ιουνίου 24, 2015, 17:57:39 μμ »
καταρχας απο οτι ξερω επειδη εχω και εγω λογαριασμο εκει δεν υπαρχει καποιο οριο στο ποσα χρηματα θα μεταφερθουν απο εδω στον λογαριασμο σου κατω,αν αυτο εννοεις.βεβαια θα πρεπει αν ειναι μεγαλο το ποσο να δωσεις εξηγησεις εδω αλλα κατω δεν νομιζω οτι εχεις προβλημα.εξαλου το ημερησιο οριο συναλλαγων της κασικορν κυριως για μεταφορες αν δεν κανω λαθος ειναι 1 εκατομμυριο μπατ.
οσο για την καρτα δεν την εχω δοκιμασει εδω αλλα απο την στιγμη που ειναι visa μπορεις να την χρησιμοποεις αλλα θα πρεπει να μαθεις πρωτα το ποσο που παρακρατειται για την παροχη υπηρεσιας της εδω τραπεζας.
τωρα για την ασφαλεια.ποιος μπορει να σου πει με σιγουρια οτι οι καταθεσεις ειναι σιγουρες;αν κρινουμε απο τα πολιτικα δρωμενα και την ασταθεια τους ποιος δεν μπορει να πει οτι καποια στιγμη οι αρχες παιρνουν μια αποφαση αρνητικη για τους ξενους και κλεινουν ολους τους λογαριασμους.αν και δεν πιστευω οτι κατι τετοιο θα γινει,ωστοσο δεν μπορω να πω κατι με σιγουρια λογω των καταστασεων.βεβαια κατι τετοιο θα ηταν επιβλαβες για την ταιλανδη και τις σχεσεις τους με τα ξενα κεφαλαια.

δεν ξερω αν εχεις ανοιξει και το ιντερνετ banking της τραπεζας ειναι ευκολο,καντο ωστε τουλαχιστον αν γινει κατι και δεν εισαι κατω να μπορεις μεσω ιντερνετ να κανεις μεταφορα σε καποιον αλλον λογαριασμο.

Αποσυνδεδεμένος Vangelakis

• *
  • Android 4.4.4 Android 4.4.4
  • Browser:
  • Chrome 43.0.2357.93 Chrome 43.0.2357.93
« Απάντηση #61 στις: Ιουνίου 24, 2015, 19:05:13 μμ »
καταρχας απο οτι ξερω επειδη εχω και εγω λογαριασμο εκει δεν υπαρχει καποιο οριο στο ποσα χρηματα θα μεταφερθουν απο εδω στον λογαριασμο σου κατω,αν αυτο εννοεις.βεβαια θα πρεπει αν ειναι μεγαλο το ποσο να δωσεις εξηγησεις εδω αλλα κατω δεν νομιζω οτι εχεις προβλημα.εξαλου το ημερησιο οριο συναλλαγων της κασικορν κυριως για μεταφορες αν δεν κανω λαθος ειναι 1 εκατομμυριο μπατ.
οσο για την καρτα δεν την εχω δοκιμασει εδω αλλα απο την στιγμη που ειναι visa μπορεις να την χρησιμοποεις αλλα θα πρεπει να μαθεις πρωτα το ποσο που παρακρατειται για την παροχη υπηρεσιας της εδω τραπεζας.
τωρα για την ασφαλεια.ποιος μπορει να σου πει με σιγουρια οτι οι καταθεσεις ειναι σιγουρες;αν κρινουμε απο τα πολιτικα δρωμενα και την ασταθεια τους ποιος δεν μπορει να πει οτι καποια στιγμη οι αρχες παιρνουν μια αποφαση αρνητικη για τους ξενους και κλεινουν ολους τους λογαριασμους.αν και δεν πιστευω οτι κατι τετοιο θα γινει,ωστοσο δεν μπορω να πω κατι με σιγουρια λογω των καταστασεων.βεβαια κατι τετοιο θα ηταν επιβλαβες για την ταιλανδη και τις σχεσεις τους με τα ξενα κεφαλαια.

δεν ξερω αν εχεις ανοιξει και το ιντερνετ banking της τραπεζας ειναι ευκολο,καντο ωστε τουλαχιστον αν γινει κατι και δεν εισαι κατω να μπορεις μεσω ιντερνετ να κανεις μεταφορα σε καποιον αλλον λογαριασμο.

Σε ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σου με βοηθησες αρκετα.

Ναι εχω Internet banking και πραγματικα μου λυνει τα χερια.

Αποσυνδεδεμένος labiko

• ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • Φύλο: Άντρας
  • Android 5.0.2 Android 5.0.2
  • Browser:
  • Chrome 40.0.2214.109 Chrome 40.0.2214.109
« Απάντηση #62 στις: Ιουνίου 25, 2015, 02:16:57 πμ »
Για μεταφορες πανω απο 200000 μπατ χρειαζονται καποιες διαδικασιες. Για να εισαι απολυτως σιγουρος θα σου προτεινα να στειλεις email στην τραπεζα .θα σου απαντησουν γρηγορα και με σαφηνεια.

Αποσυνδεδεμένος Vangelakis

• *
  • Android 4.4.4 Android 4.4.4
  • Browser:
  • Chrome 43.0.2357.93 Chrome 43.0.2357.93
« Απάντηση #63 στις: Ιουνίου 25, 2015, 20:11:02 μμ »
Για μεταφορες πανω απο 200000 μπατ χρειαζονται καποιες διαδικασιες. Για να εισαι απολυτως σιγουρος θα σου προτεινα να στειλεις email στην τραπεζα .θα σου απαντησουν γρηγορα και με σαφηνεια.

Τελικα επικοινωνησα μεσω mail με την τραπεζα. Μεχρι 50.000 δολαρια δεν απαιτειται τιποτα. Απο 50.000 δολαρια και πανω θα πρεπει να τα δικαιολογησεις.

Αποσυνδεδεμένος Oytopikos

• Γενικός συντονιστής
  • Φύλο: Άντρας
  • สมน้ำหน้า
  • Windows 10 Windows 10
  • Browser:
  • Firefox 51.0 Firefox 51.0
    • Thailand
« Απάντηση #64 στις: Φεβρουαρίου 17, 2017, 16:17:04 μμ »
Ανακοίνωση της Κασικορν για προσωρινή παύση λειτουργίας διαφορων υπηρεσιών της

Αποσυνδεδεμένος kalfatzar

• *
  • Windows 10 Windows 10
  • Browser:
  • Chrome 58.0.3029.110 Chrome 58.0.3029.110
« Απάντηση #65 στις: Ιουνίου 18, 2017, 20:43:15 μμ »
Καλησπέρα.
Ενδιαφέρομαι να ανοίξω έναν λογαριασμό σε τράπεζα της Ταϊλάνδης όσο θα βρίσκομαι εκεί το καλοκαίρι (κατά βάση Μπανγκόκ).
Πάω με 2μηνη τουριστική βίζα.

Γνωρίζει κανείς αν το υποκατάστημα στην Pattaya (ή οποιοδήποτε άλλο) εξακολουθεί να ανοίγει λογαριασμούς μόνο με το διαβατήριο; Το έχει επιχειρήσει κανείς εντός των 2016/2017?