0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
GiΓεια σας φίλοι μου,Έχω Cyprus Passport και θέλω να πάω στην Thailand.Visa θα πάρω στο Αεροδρόμιο στην Bangkok?Ευχαριστώ πολύ.
Nα απαντησω στην δικια μου ερωτηση λοιπον οι παρακατω χωρες συνεχιζουν με το καθεστως των 30 ημερων οπως ξερουμε Australia, Austria, Belgium, Bahrain, Brunei Darussalam, Canada, Denmark, Finland, France, Germany, Greece, Hong Kong, Iceland, Indonesia, Ireland, Israel, Italy, Japan, Korea, Kuwait, Luxembourg, Malaysia, Monaco, Netherlands, New Zealand, Norway, Oman, Philippines, Portugal, Qatar, Singapore, Spain, South Africa, Sweden, Switzerland, Turkey, United Arab Emirates, United Kingdom, United States of America and Vietnamγια τις χωρες Brazil, South Korea and Peru διδεται 90 μερες αδεια παραμονης.για τις χωρες Bhutan, China, Cyprus, Czech Republic, Estonia, Hungary, India, Kazakhstan, Latvia, Liechtenstein, Lithuania, Maldives, Mauritius, Oman, Poland, Russian Federation, Saudi Arabia, Slovakia, Slovenia, Taiwan,Ukraineθα αιτουνται 15θημερη βιζα και ξαναμπαινει το καθεστως πληρωμηςγια τις χωρες αυτες οι αιτουμενοι θα πρεπει να εχουν εισητηριο επιστροφης,χρηματα π.χ 10000/ατομο και 20000/οικογενεια και θα διδεται απο τις αρχες 30 μερες για αυτους που εισερχονται στην χωρα με αεροπλανο και 15 οδικως απο τα συνορα της χωρας.αυτο βρηκα διορθωστε με αν κατι δεν γραφω σωστα