0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: djzan στις Ιουνίου 23, 2009, 04:09:51 πμκαι ακομα ν'απαντηθει ποσο ακριβως κοστιζει η βιζα... δεν ξερει κανενας να μου πει??? Η απαντηση ειναι εδω αλλα διαβαζουμε κ τα προηγουμενα μηνυματα οπως λεει κ ο outopikos...κοστιζει 1000 η 1500 baht περιπου!δες το σχετικο link http://www.mfa.go.th/web/474.php
και ακομα ν'απαντηθει ποσο ακριβως κοστιζει η βιζα... δεν ξερει κανενας να μου πει???
Aίτηση στην Πρεσβεία 2900 Bht (τα οποία αν δεν εγκριθεί δεν επιστρέφονται), ταξιδιωτική ασφάλιση περίπου 1300 Bht (προαπαιτούμενη για να κατατεθεί η αίτηση). Απο κει και πέρα πρέπει να έχει κάποια χρήματα στο βιβλιάριο τραπέζης της (είναι στην κρίση του προξενίου) και βασικό σταθερή δουλειά με αποδείξεις.
ενταξει δεν ειναι πολλα τα λεφτα. η κοπελα που μου ειπε 800ευρω μαλλον θα εννοουσε ολα μαζι. (διαβατηριο,βιζα,εισητηριο) και δεν θα καταλαβα καλα. το εισητηριο μου ειπε το πληρωνει αυτη αν ερθει τελικα. κατι αλλο που διαβασα ειναι οτι αν καποια κοπελα εχει ξαναβγει απο την χωρα της παλιοτερα αυτο βοηθαει στο να της ξαναδωσουν βιζα. η συγκεκριμενη ηταν γερμανια περσι στην αδερφη της. και κατι αλλο που θελω να ρωτησω. σιγουρα ξερετε οτι το να ειστε με μια κοπελα στην ταυλανδη περιμενει να της δωσετε και κατι πριν φυγει... το ιδιο θα περιμενει αν ερθει και εδω??? εννοειτε ολα τα αλλα εξοδα δικα μου.
οχι αυτο το καταλαβα καλα. στο λογαριασμο της εχει πανω απο 100000baht. οποτε και απο αυτο το θεμα δεν θα υπαρξει προβλημα για την βιζα. αυτο το διαστημα ομως δουλευει σε gogo bar αλλα μονο show. πριν δουλευε μπανγκοκ σε μασατζιδικο και θα ξαναρχισει σε 2μηνες. ξερω οτι αν δουλευει σε μπαρ δεν δινουν βιζα, αλλα αν δουλευει σε μασαζ???
οχι αυτο το καταλαβα καλα. στο λογαριασμο της εχει πανω απο 100000baht.